28 Ekim 2020 Çarşamba

YEŞİM - 1. Bölüm



Size dünyanın en güzel AŞK macerasını anlatacağıma söz verememem. Çünkü herkesin aşk hikayesi en güzelidir. Güzel gözlü Yeşim'in öyküsünü farklı ve okumaya değer kılan masumiyeti ve inanılmaz oluşuydu. 

Tıklayarak okuyamaya başlayabilirsiniz. 😊

 YEŞİM  


18 yorum:

  1. Kalemine sağlık Müjde abla. Üç bölümüde soluksuz okudum. Devamını heyecanla bekliyorum. Bu sefer hikayeyi sağlama almana sevindim. Çok çektirdiler sana. Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sevindim bahartanrıçam, çok teşekkür ediyorum. Evet artık sağlama aldım. Kısa özetler halinde olunca koruyamıyordum. Çünkü tüm eser ortada yokken, orasını burasını değiştiriyorlardı. 4. bölüm hazır. Yarın yayımlarım yine. Sevgiler.

      Sil
  2. E süpermiş bu yöntem. Dur gidip okuyayım 😘

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol Sevdacığım, gerçi hırsıza kilit yoktur denir, çalamazlarsa da, esinlendik diyerek orasından, burasından yine alabilirler. Artık onu da karma, doğa bir şekilde halleder umarım. :)

      Sil
  3. Fikir güzel Müjde Abla. Yorum yazmak için kayıt mı lazım oraya?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler Zülalciğim, evet canım, yorum yazmak için üye olmak gerekiyor. Gerçi ücretsiz ama okunması yeterli benim için:)yorum yazmasan da olur:)

      Sil
    2. Selamlar Müjde Ablacığım, 6 bölümü bitirdim. Hikaye ne güzel yürüyor. Daha önce okuduğumdan farklı, önceki gibi bu da hoşuma gitti. :)

      Sil
    3. Selam Zülalciğim, çok teşekkürler:) OKuyan gözlerine sağlık:)
      Önceki kısa, özetti. Ayrıntılar yoktu. Çok severek yazıyorum, çok sevince, bu duygu okura da geçer derler:) Okuyanlardan tıpkı senin gibi çok güzel geri dönüşler alıyorum. Mutluyum ne diyeyim, sağol:)

      Sil
  4. nasıl yaa wattpad olunca sağlam mı oluyor kii :) öyküyü çok sevdim. hatta en iyi öykülerinden biri olabilir bu. yeşim serdar hadi hayırlısıı kader ağlarını örüyordu. soma da öyle bir yer var demekki göl yanii :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öncelikle çok teşekkürler Deepciğim, bu öyküyü ben de çok seviyorum. Düşman Aşıklar, Karpuz Apartmanı ve Yeşim ençok sevdiğim üç hikayem.
      Wattpad sağlam mı bilemem de tüm yazdıklarımı kendime e-maille attım. (Yani her bölümü baştan sona kopyalayıp e-mailin içine yapıştırarak)o hukuki olarak Noter tasdiki kadar sağlam. Yine de orasından burasından çalıp esinlenebilirler:)
      Yok beybisi, o göl isimlerini uydurdum. Türkiye'de Acıgöl isimli bir dolu göl varmış. :)

      Sil
  5. öykünü son yazıma koyduuum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gördüm deepcim, çok teşekkür ediyorum, eksik olma:)
      Hemen hemen aynı anda ben de senin son yazına tıkladıydım ama tam o anda Bir Zamanlar Çukurova'nın çok acıklı bir bölümündeydim valla hüngür hüngür ağlaya ağlaya bir yandan twitter yorum yaza yaza izledim şu an reklamda, o arada yorumunu görüp cevap yazayım dedim. :)

      Sil
    2. :) ben de masterchef izliyoom :)

      Sil
  6. Cok naif ve akıcı buldum ben de öyküsünü. Bazi şeyleri okurken ici ısınır insanin, öyle oldu. Kaprissiz, mütevazı, yalın... cok sevgilerimle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öncelikle hoşgeldiniz sayfama sevgili bigudili anne, çok teşekkür ediyorum, yazarken çok severek yazarsanız, okura da geçer derler, demek gerçekmiş. Mutlu oldum, benden de çok sevgiler.

      Sil
  7. Kaleminize emeğinize sağlık. Hırsıza kilit olmuyor ne yazık ki.

    YanıtlaSil