15 Kasım 2021 Pazartesi

AĞLAMA, AĞLAMA..

 


Ağlama, ağlama.  Deist, agnostik, ateist olmak, şeyhlerin verdiği ilaçlı "okunmuş su" yu içip, tarikat evlerinde şeyh kıçı yalamaktan, Bak: Mahkeme kayıtları şeyh tecavüzüne uğramaktan, psikolojisi bozulup kendini Kuran kursunun kapısına asmaktan (ya da konuşmasın diye asılmaktan) iyidir. 

"Ateistlerin sayısı çoğalırsa biz nasıl para kazanırız?" 

ağlaması bu. Yoksa umurunda değil isterse tüm dünya ateist olsun yeter ki, bunun musluğu kesilmesin.


16 yorum:

  1. Çocukları dinden soğutan da bunlar, her gün bir sürü kepazelikleri ayan beyan olunca napacaktı Z kuşağı? Aklın yolu bir...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle öyle Ececiğim. Haberi yok ama bunu gören zaten ya deist oluyor ya ateist:)

      Sil
  2. valla bizim ülke dincileri para ve seks biliyor sadece :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bütün ülkelerde öyle Deeptonecuğum, Hristiyanlar yüz değil, bin yıllardır kiliselerde bizim şeyhlerin yaptıklarını yaptılar.
      Hatta böyle şeyh olmayan, çağdaş tarikatlar da var, Jim Jones'un sonu toplu katliamla biten dini tarikatı gibi, o da böyle uyuşturucu filanla Harem kurmuştu.
      Hatta Netflix'te bir dizi var: Yine böyle ikna gücü yüksek bir adam güya "Kendini bul, kendini keşfet, kişisel gelişim" tarzı bir tür çağdaş tarikat kurmuş, dans ediyorlar, yoga yapıyorlar vs. sonunda adam oradaki en güzel kadına tecavüz ediyor. Kadın da kafayı yiyor! İntihara kalkıyor. Ben yeni başladım izlemeye bakalım neler olacak? İsmi Stateless.
      Değerli amiralimiz, kıymetli komutanımız Türker Ertürk de "Tüm tarikatlarda siyasi güç, para, seks üçlüsünden enaz biri vardır, olmayan akıl ve bilimdir" demişti. Bunların sonu hüsrandır.

      Sil
    2. stateless, cate blanchett, bakayım piku :)

      Sil
  3. Merhabalar.
    Adam gibi müslüman olaydınız da bu gençlere sahip çıkaydınız.
    Lafım videodaki ağlayan sahte müslümanadır.
    Selam ve saygılarımla.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Değil mi? Maalesef bunlar sahtekar, üçkağıtçılar. Rahmetli Kemal Sunal'ın filmlerinde vardı böyle üçkağıtçı hocalar. Fettoş da hep böyle salya sümük ağlarmış.
      Selamlar, saygılar.

      Sil
  4. Merhabalar.
    Ben bunları çok iyi tanırım. Bunlar sahte timsah gözyaşlarıdır. Aynı tiyatroyu Fethullah'da çok güzel oynuyordu. Ve herkesi inandırıyorlardı. Oysa gerçek yüzleri arkalarında saklıymış.
    Kitabın kavline göre herkes İslamı yaşasa, emin olun her yer güllük gülistanlık olur. Kimse kimseyi üzmez, kimse kimseye yanlış yapmaz. Ancak bunlar bırakın kitabın kavline göre İslamı yaşamayı, kendi yazdıkları kitaplara göre İslamı yaşıyorlar ve yaşatıyorlar. İşte sonuç da böyle kaçınılmaz oluyor.

    İşte bunlar ve bunun gibiler, İslamı kitabın kavline göre yaşayan müslümanları çileden çıkarttı ve akabinde bir çoğu ya ateist oldu, ya da deist oldu. Şimdi de kaybettiklerine bakıp bakıp zırlıyorlar. Bırakın zırlasınlar.

    Keşke gerçekten adaletli bir şekilde tüm haksızlıkların sorgulanacağı ve cezasının verileceği mahkeme-i kübra olmuş olsaydı. O değil de herkesin yaptığı yanına kalırsa, buna en çok üzülenlerden biri de ben olacağım.

    Selam ve saygılarımla.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Recep Bey,
      Kesinlikle timsah gözyaşları. Din bunun için ticari kazanç kaynağı. İstese tüm dünya ateist olsun o zaman da ateist tarikatı açıp yine yolunu bulur :)

      En doğrusu bu dünyadayken yargı-mahkeme-hukuk - adaletolması, maalesef öyle bir düzen kurmuşlar ki, baklava çalan çocuk hapis yatıyor, Binali'nin kokainci oğluna kimse dokunmuyor.

      Çok teşekkürler; selamlar, saygılar.

      Sil
  5. heey baksan yaa, son yazımın konusu senin ilgini çekebilecek bir konu, yorum yapsan yaaa :)

    YanıtlaSil
  6. Merhabalar.
    Yeni bir yayın hazırlamışsınız, lakin kaldırmışsınız. Her ne kadar kaldırmış olsanız da, paylaşımın metninin bir pasajı okuma listesinde hala yer almaya devam ediyor. Aslında okuma listesinde hiç yer almaması gerekirdi.

    Herhalde yine ülkemize önceden doldurulan sığınmacılarla ilgili bir sorun var. En az ben de sizin kadar, ülkemize doldurulan sığınmacılara karşıyım. CHP, sığınmacıları tekrar ülkelerine göndereceğim demişti ya, ömrü hayatımda hiç oy vermediğim CHP'ye yeterki göçmenleri sınır dışı etsin, oyumu veririm. Konunun açıldığı yerlerde ülkücü olduğumu her zaman söylerim. Bahçeli'nin mevcut hükümete destek verdiği andan itibaren artık oyumu MHP'ye vermiyorum. Bu sefer de oylarımızı İYİ partiye kaydırdık. Ancak dediğim gibi, ülkemizi tekrar eski parlamenter sistemine geçirecek ve göçmenleri de tekrar ülkelerine iade edecek bir partiye oyumu da veririrm ve o partiye de çalışırım.

    Biz daha içimizdeki PKK ile ilgili yaramızı iyileştirememişken, sorunlarımızı çözememişken, milyonlarca sığınmacı, göçmen her ne b.ksa bunları ülkeye dolduran iktidar, benim gözümde vatan hainidir.

    Biz ne kadar aptalız anlamış değilim. Güya Avrupalı ve Avrupa Birliği ülkesi olan beğenmediğimiz kötü Yunanistan, göçmenlere etmediklerini bırakmadıkları gibi bir de göçmenlerin botlarını küreklerle bizim karasularına itiyorlar. Biz de denizde boğulmak üzere şu kadar göçmenin hayatını kurtardık diye hem haber yapıyoruz, hem de onları bağrımıza basıyoruz. Bilmiyorlar ki, gelecek yüzyıllarda ülkenin demografik yapısını bozarak Türkiyey'i bir Türkiye baharına hazırlayacak mikropları çoğalmak üzere kendi ipimizi kendimiz çekiyoruz.

    İnşAllah önümüzdeki yapılacak ilk seçim, bu iktidarın sonunu getirir. Bu iktidardan yaptıkları tüm yanlışların hesabı da sorulmalıdır. Kimsenin ettiği yanına kar kalmamalıdır. Başınızı ağrıttıysam, sürç-ü lisan ettimse beni bağışlayın. Selam ve saygılarımla.
    Başınızı ağrıttıysam

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Recep Bey,
      Evet, o yazımı kaldırdım. Sebebi şu: Dün sosyal medyada o kılıçlı videodakilerin Afgnalı filan değil, Yemenli oldukları ve Yemen halk sanatlarını tanıtmak için gösteri yaptıkları yazıldı. Ben de doğrudur diyerek kaldırdım yazımı.

      Ve tıpkı sizin dediğinize paralel, yazımı kaldırsam da, ne kadar sığınmacı varsa, Iraklı, Suriyeli, Afganlı, Libyalı, Somalili vs. ALAYININ - vatandaşlık haklarının İPTAL edilerek, SINIR DIŞI edilmelidir diyorum. Bir tane bile istemiyorum burada ne Arap, ne Afrikalı, ne şulu, ne bulu.

      Avrupa Birliği sırf bu yüzden Tayyip'e toz kondurmuyor. Tayyip sayesinde onlar kendi huzurlu, müreffeh ülkelerine gitmiyorlar bizim huzurumuzu ve ekonomimizi bozmaya geliyorlar. Bakın daha dün Manisa'da KEDİ SERİ KATİLİ İÇİN 6 KİŞİLİK POLİS EKİBİ KURULDUĞUNU OKUDUM. Bu kaçıncı? Yine yavru demeden, büyük demeden kedilerin ayaklarını keserek katletmişler. Hiç yakalanmıyorlar belki de yakalasalar da sığınmacı oldukları ortaya çıkmasın diye örtbas ediliyor. Kimse mi duymamış bu ZAVALLICILAR PATİLERİNİN DÖRDÜ KESİLİRKEN DÜNYAYI İNLETİRLER İSTENSE YAKALANIR....

      İnşallah yargılanırlar, dediğiniz üzere kimsenin ettiği yanına kâr kalmamalı.
      Estağfurullah hiç öyle olur mu, tam tersi çok teşekkür ediyorum yorumunuza. Benden de selamlar, saygılar.

      Sil
    2. Merhabalar.
      Konuyla ilgili yaptığınız bilgilendirme için çok teşekkür ederim. Size zahmet verdim. Kusuruma bakmayın lütfen.
      İnsan demeye dilimin varmadığı bu canavar ruhlu eşkiyalar kedilerden ne istiyorlar da patilerini keserek öldürüyorlar. Anlamış değilim. Böyle zavallı korumasız kedilere köpeklere nasıl kıyıyorlar?
      Kedi katillerinin ortaya çıkarılmamasının altında yatan sebebi, belki de sığınmacıların olduğu olabilir. Sığınmacıların karıştığı tüm olayların örtbas edildiğini ve basına sızmasının da önlenildiğini çok iyi biliyoruz. Neden? Sığınmacılarla ilgili konunun hafızalarda kalmasını istemedikleri gibi, gündemden düşürerek unutturmaya çalışıyorlar.
      Selam ve saygılarımla.

      Sil
    3. Merhaba Recep Bey,
      Estağfurullah, ne zahmeti? Kusur olur mu hiç? Yazıyı kaldırmıştım başka okurlar da mutlaka merak etmiştir. Onlar için de iyi oldu sormanız. Hiç öyle düşünmeyin lütfen.

      Sormayın. Bu resmen psikopatlık, canilik, ben %99 sığınmacılardan şüpheleniyorum. Çünkü ne zaman ki, akepe bunları ülkeye doldurdu kedilere zulüm başladı. Bir bağlantı var. Asla da yakalamamaları da teoremimi kuvvetlendiriyor çünkü düşünün ben kendi kedimi kliniğe aşı / kan alma vs. için götürdüğümden biliyorum, tüm kedi sahipleri de bilir) kan alırken 5 dakika tüm kliniği inletiyor. Yani mümkün olduğunca canını yakmadan almaya çalışıyorlar ama yine de kızıyor iğne battı diye. Bir kedinin dört ayağı teker teker kesilirken o şehirde duymayan olur mu çığlıklarını? Konu komşu, yanında dükkan, dünya duyar. Nasıl yakalanmaz? Burada bir örtbas söz konusu.

      Dilerim o zavallıcıklara yaşattıklarının BİN MİSLİNİ yaşarlar, böyle durumlarda KEŞKE GERÇEKTEN BİR TANRI OLSA DA BUNLARI KEDİYE DOKUNAMADAN TAŞ ETSE YAPAMASALAR diyorum.
      Çok teşekkürler yorumunuza
      Selamlar, saygılar.

      Sil