22 Kasım 2021 Pazartesi

PAHALILIK - 28 ŞUBAT - TÜRBAN



Sen, şu anda beni okuyan değerli okur; eğer akepe'nin ballı, kaymaklı ihaleler verdiği Dolar milyoneri, 


lise hatta ilkokul mezunu olduğun halde, fan fin fon müdürü, bol keseden dağıtılan bir makam sahibi,

"Biz türbanlı yani ÜSTÜN IRKIZ, bakın bileziklerimeeee
bakın marka çantalarımaaa, bakın yeni aldığım halıyaaaa"

 altında 4 arabayla gezen, işe gitmeyen bir bankamatik memuru değilsen beni anlarsın.  Yok bunlardan biriysen hiç yazımı okuma. 

Gençler gelecekten umutsuz. İntiharlar, boşanmalar, cinnetler misliyle arttı. Bir ülke kötü yönetilirse, her şey her gün pahalanırsa, vatandaşlar mutsuz olur, mutsuz olunca da boşanmalar, intiharlar ve cinnetler kaçınılmaz olur. Bugün (22. 11. 2021) akepe'nin ülkeye soktuğu Afganlı sapığın saldırdığı genç kız öldü mesela. Babası "Tayyip, bunun sorumlusu sensin" diye feryat ediyordu. 

Buraya kadar tamam mıyız? Ama kimse tüm bunların 28 Şubat ve türban ile ilgisini kurmuyor. Belki de aklına gelmiyor.

28 Şubat "akepe - dinciler - türbanlılar - takkeliler iktidara gelmesin" diye yapılmış. Öyle diyorlar. Ben içlerinde değildim; bilmem. Eğer gerçekten öyle yaptılarsa buna "kurmay zekası" denir. "Geleceği öngörmek",  "geniş vizyon" denir.  Demek ki, o paşalar 20 yıl önce, bunlar iktidara gelirse ülke nasıl olur görmüşler.

Türbanlılar - dinciler - İslamcılar 20 yıldır iktidardalar. Sonuç:
Yılbaşı ağacı süslemeye korkarak yaşamak nedir? Bir gece klübünde veya bir otelin balo salonunda yılbaşı kutlarken bombayla öldürülmek nedir?  KPSS'de en yüksek puanı alıp,  türbanlı/ takkeli birinin sizin hakkınızı çalması nedir? İlkokul 2 terk ama türbanlı - takkeli yani dinci diye  10 yıl tıp eğitimi almış, doktoru dövecek kadar şımarmak nedir? "Canım siz de kombiyi açmayın, porsiyonunuzu küçültün, biz dinciler, biz türbanlılar ÜSTÜN IRKIZ, 5000 liralık kravat da takarız, 30.000 liralık çanta da alırız. 



Hatta canımız isterse komşularımızın ölüm listesini yaparız" ı 20 yıldır yaşayarak gördünüz.


Siyasal İslam budur. Türbanlı zihniyet budur. Siyasal İslam, üstteki videodaki kadın gibi, "ölen kadınlara acımıyorum" dur. Dinciler, kötüdür, acımasızdır, yalancıdır ve hep "Mağduru" oynarlar.

Şimdi sorun kendinize:  Bir ülke siyasal İslamcıların, türbanlıların, takkelilerin kısaca dincilerin eline bırakılır mıymış bırakılmaz mıymış? 

O yüzden gün gelecek şimdi hapislere attıkları o 28 Şubatçı paşaların önünde diz çökerek, af dileyecek, helalliği asıl onlardan isteyeceksiniz. 

"Siz haklıymışsınız. Kendimiz ettik, kendimiz bulduk. Türbanlıdan, dinciden ülkeye hayır gelmezmiş. "

diyeceksiniz. 



9 yorum:

  1. Merhabalar.
    Yazınız kumanda panelindeki okuma listesine düştüğü için oradan gördüm. Blog sayfamdaki blog listesi gadgetinde ise yer almıyor. Blog listesi gadgetini sık sık kaldırıp yeniden yüklüyorum belki ondan da olabilir. Şu anda bir taraftan da yeni paylaşımların okuyucu sayfalarındaki yeni eklenen gadgetlerde yer alıp almadığını takip ediyorum.

    Yazınıza gelince. Bizim de içimiz öyle dolu ki; yapılan her türlü haksızlıkları, talanları ve sorumsuzlukları; hele de İslam dininin siyasete alet edilerek çıkar ve menfaat uğruna kullanılmasına karşı gelmekten, her gün aynı şeyleri konuşmaktan, boykot etmekten ve öfkelenmekten bıktık, usandık!..

    Hele bugün akp.li bir siyasetçinin turfanda almayın sağlığa zaten zararlı, eti de gramla alın gibi beyanatlarını duyunca çıldırdık.

    Bunların, yazınızın en sonundaki itirafı dile getireceklerini hiç sanmıyorum. Bunlar kedi gibi dört ayaklarının üzerine düşerler.
    Kaleminize, emeğinize ve yüreğinize sağlıklar dilerim.
    Selam ve saygılarımla.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Recep Bey,
      Dinciler, türbanlılar hep MAĞDURU oynadılar. Hep AĞLADILAR.
      "Bizi üniversiteye almıyorlaaarrr. Üüüüü....biz mağduruzzzz..."
      20 yılın sonunda onlara acımamamız gerektiğini herkes anladı.
      Meşhur bir atasözümüz vardır. "Merhametten maraz doğar."
      Bunlar şimdi kendilerini üstün ırk - üstün sınıf olarak görüyorlar. O yüzden "eti gramla alın, kombiyi yakmayın, porsiyonları küçültün" diyorlar. Dinciler acımasızdır, kötüdür, bencildir, yalancıdır ve çoğu sapıktır. (örnekleri bloğumdaki dincilerle ilgili videolarda, haberlerde bolca mevcut)
      Çok teşekkür ediyorum yorumunuz için.
      Siz de sağolun, selamlar, saygılar.

      Sil
  2. Hasta garantili hastane, geçiş garantili otoyol, liğme liğme edilmiş halk garantili devlet... Daha ne bekliyorduk ki!... Ataş bacayı değil beynimi sardı. Hepimizi hasta ettiler, Allah'a havale ediyorum Allah ile aldatan cümlesini...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O şehir hastaneleri hasta tedavi etmek için değil SOYGUN için yapılmış, ayrıntılarını bakıp link veririm. Ben Ankara'da oturuyorum burada şehir içindeki hastaneleri kapattılar! Millet hastaneye gidemiyor. Benim gibi arabası olmayan nasıl ta şehir dışındaki, çok uzaktaki o hastaneye gitsin? Hele ki salgın varken....
      Allah'a havale etmek çözüm değil bebeğim.
      Allah'ın bu dünyayla, bizlerle işi yok. O yaratıyor, bırakıyor....

      Sil
    2. Şehir hastaneleri soygun dedim tıkladım bak karşıma gelenler:
      https://eksisozluk.com/sehir-hastaneleri-soygunu--5304824

      Bu da Sözcü gazetesinin linki:
      https://www.sozcu.com.tr/2020/ekonomi/sehir-hastanelerinde-yatak-basi-soygun-6088628/

      Google'a şehir hastanesi soygun yaz tıkla daha bir sürü gazete, siyasi site geliyor.

      Sil
    3. Bunu demek istedim zaten. Şimdi de aklıma şu geliyor; 128 milyar doları 13'le (şimdilik) çarpınca ne ediyor??? Yeminle aptal olmak lazım şu durumu bile analiz edememek.

      Sil
    4. offf...offf....kim bilir kaç 128 milyar Dolar söğüşlediler? O sadece bildiğimiz yani ortaya dökülüp saçılmayanlar da var. 7 sülalelerini karun gibi servet sahibi yaptılar. Şimdi "dış güçler" diyorlar o dış güçler akepe'nin, "Milletin a.... koyacağız diye ses kaydı çıkan Cengiz holdingler olduğunu ilkokul terk insanlar bilmiyor. Yiye yiye göbeği patlayacak kadar şişen Yiğit Bulut'un da offshore adalarında ne hesapları, ne servetleri varmış Yeniçağ gazetesinde birisi yazacağım diyordu. Ne oldu bilmiyorum. Bunlar servetlerini ülkede tutmuyorlar zaten Okyanus adalarına, Katar, İsviçre, ABD, İngiltere, Vatikan bankalarında gizli hesaplara yatırıyorlar. Mesela Tayyip niye Vatikan'a gitti vaktiyle? Ne işi var dinci Müslüman herifin Papa ile? Vatikan ile? Ah biliyorum ama ispat edemiyorum özel dedektif değilim ki....

      Sil
  3. senin orda da oldu mu istifa yürüyüşleri dün, ankarada istanbulda oldu ya.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bizim mahallede olmadı.
      Şimdi protesto etsek de bunlar "Mağdurum" ayağına yatacaklar, hepimizi "çapulcu, terörist, dış mihrak vs." edecekler o yüzden ben ki, Gezi'de bizim mahallede de çıkmıştık 3 -4 kez. (Ben de çıkmıştım yani) ama bu sefer asla kimse çıkmasın diyorum. Hatta belki mahsus böyle yapıyor SOKAĞA ÇIKALIM DA MAĞDUR AYAĞINA YATSIN.

      Sil