2 Haziran 2023 Cuma

KARŞIMIZDA NORMAL İNSANLAR YOK

Normal olmayan bir insanı kanıtlar göstererek ikna edemezsiniz, kazanamazsınız. Karşımızda  erkeklere güzel görünmek istemediği için saçlarını kapatan ama erkeklere güzel görünmek istediği için ruj süren, makyaj yapan ve ikisinin arasındaki  mantıksızlığı, çelişkiyi, tutarsızlığı, anlamsızlığı, saçmalığı, deliliği göremeyecek kadar anormal insanlar var. Şimdi Twitter'dan kısacık, üç video paylaşıyorum. İzleyince, insanların ne kadar anormal olduklarını göreceksiniz. 

 


 


8 yorum:

  1. Görünen köy kılavuz istemez. Olacağı buydu, aksini beklemek hayal kırıklığı olurdu zaten. Artık bize kim yardım eder, kim yardımcı olur bilmiyorum. Troya filminde kral Agamemnon: "Tanrılar, güçlülerin yanında olur!.." demekle ne kadar doğru söylemiş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen öyle Recep Bey, artık biz muhaliflere çekirdek çitleyip veya çayımızı, kahvemizi hüpletip "Ne haliniz varsa görün; beter olun!" demek düşüyor.

      Sil
  2. apolitik olalım de mi artık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Muhalif kiminle konuştuysam "Artık umurumda değil beter olsunlar" diyor. Tabii yaktıkları ateşte biz de yanacağız.

      Sil
  3. Anormal olanlara ne olacağı hiç umurumda değil. Umurumda olan normal olanlar.:((

    YanıtlaSil
  4. E deli bunlar..görüyoruz biliyoruz o konuda mutabıkız ama delilerin ziyanı yok : sorun deliler değil kötü niyetliler, kötü insanlar, delirtenler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ve şu da var: Delilerle birlikte yaşayanlar paylaşılmış psikosomatik bozukluk denilen şeye maruz kalır yani onlar da delirirler ya da depresyona girerler. Deliyle yaşamak kolay değildir bizleri de delirtirler sonunda ya da hayata küstürürler.

      Sil