22 Şubat 2024 Perşembe

OROSPU ÇOCUĞU NEDİR? NASIL OLUNUR?

Öncelikle oropsu çocuğu olmak için bir insanın anasının randevu evinde, genelevde çalışması gerekmez hatta sanılanın aksine öyle biri orospu çocuğu olmayabilir, anası da sapık yakın akraba, hem sapık, hem kötü koca kurbanı, kötü aile kurbanı yani kader kurbanıdır. İsteyerek orospu olmamıştır. Batağa batmış çıkamayan bir zavallıdır. Allah kurtarsındır. Genelevde çalışıp da, çocuk okutan, dindar (dinci değil)olan, Atatürk'e nankörlük etmeyen, minnettar olan, ruhu namuslu tüm kadınları tenzih ederim.


Şimdi olay Süleymancılar denen tarikat yurdu. On çocuğa sürekli dayak atılıp, tecavüz ediliyormuş. Çocukların bağırış çağırışları duyulmasın diye elektrik süpürgesi çalıştırıyorlarmış. Sonunda ortaya çıkmış.

Zaten din deyince, tarikat deyince = Çocuk tecavüzü, çocuğa dayak  aklınıza gelsin. 

Tarikat yurduna çocuklarını gönderen zeka özürlü  ana (!), baba(!)lar, tarikatta çocuklarına dayak atıldığı, tecavüze uğradığı ortaya çıkınca, tarikat yurdunun sahipleri 

"Aman şikayetçi olmayın"

diyerek bu ana(!), baba(!) ları - dikkat edin ana ve baba kelimelerinden sonra parantez içinde ünlem işareti koyuyorum - toplamış, özrü kabahatinden büyük cümlelerle dolu bir toplantı yapmışlar. Ailelere ne dedilerse aileler şikayetçi olmayacaklarmış diyor Ekşi Sözlük. Umarım yanlış bilgidir. Ana (!), baba(!) ların çocuklarını  300 bin  liraya satacaklarını düşünmek istemiyorum. Altta kaynakta okuyacağınız üzere velilere teklif edilen para 300 bin imiş.

Yok eğer aile(!) lerin şikayetçi olmayacakları haberi doğru ise o zaman orospu çocuğu nedir? Nasıl olunur? öğrenmiş oldunuz. 

Bu arada çocuklara "Gel seni karım yapayım, karı-koca olalım" ! diyenin Atatürk düşmanı biri olmasına hiç şaşırmadım ne zaman biri Atatürk'e küfrederse, orospu çocuğunun teki çıkıyor; zaten Atatürk'e küfredenler de orospu çocuklarıdır. 

Şimdi; İstanbul'da oy kullanacak arkadaşlar:

Ekrem İmamoğlu,  İstanbul Belediyesi'nin kaynaklarının tarikatlara gitmesini engelledi. AKP, kazanırsa, İBB'nin parası yine bu Atatürk düşmanı, orospu çocuğu tarikatlara gider.

Son olarak; küfürü konuştuğum için kusura bakmayın; memlekette bu kadar orospu çocuğu varken küfürsüz konuşamıyorum. Fabrika ayarlarıma döndüm yani.

Şimdi haberin kaynaklarına tıklayabilirsiniz:

Ekşi Sözlük

Ekşi Sözlük

ONEDIO Haber Sitesi

Medya Faresi Haber Sitesi


6 yorum:

  1. Merhabalar.
    Memleketi böyle tarikatlara peşkeş çeken iktidara, günahsız ve masum yavrularının bu bataklıkta ziyan edilmesine göz yuman ebeveynlere lanetler olsun!

    İnsanlarımızın fabrika ayarlarını bozdular. Beyinleri, gönülleri ve yürekleri hiptonize edilmiş sanki!.. Evlatlarını bile bile bu tarikatların kucağına atıyorlar. Yazıklar olsun! Allah akıl fikir ihsan eylesin.

    Bu haberler hiç hoş değiller. Bu haberler ülkemizin nereye sürüklendiğinin çok acı bir gerçeği. Eğer bu ülkeye sahip çıkamazsak, bu güzelim ülke daha geri dönüşü mümkün olmayan bir bataklığa saplanır ve bu bataklıkta hepimiz boğulur gideriz.

    İnsan bu durumlara öyle öfkelenip, öyle kızıyor ki, küfretmemek için kendimi zor tutuyorum. Yıllardır tarikatlara ait yurtlarda böyle ahlaksızlar hep olmuştur. Bu kaçıncı haber. Daha önceki olan olaylarda iktidarın milletvekilleri, bakanları ve bürokratları tarafından "bir kere de bir şey olmaz!" dediklerini bile duymuştuk.

    Kıymetli kardeşim, hassasiyetinizi anlıyorum ve olaylar karşısındaki çaresizliğinizin sizi fabrika ayarlarınıza döndürdüğünü de idrak ediyorum. Bu blog köşelerindeki feryadımıza kimse kulak vermez; çünkü, ülkenin hali kimsenin umurunda değil. Bana değmeyen yılan bin yaşasın gibi bir zihniyete bürünmüşüz. Kimse korkusundan sesini çıkaramıyor, kimse bağırıp çağıramıyor. Atatürk'ün Gençliğe hitabını da kimse hatırlamak dahi istemiyor. Kafamızı kumlara gömdükten sonra geriye ne kaldı ki? Bedenin kalan kısmını da onlar gömerler kuma. Böylece toptan kurtulmuş oluruz.
    Selam ve saygılarımla sağlıcakla ve esen kalın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Recep Abi,
      Aminnn...gökyüzünde sesimi duyan ne olur olsun, Aminnn...

      Değil mi ya? Nasıl ana, baba bunlar? Çocuklarını bu iblislerin kucağına bile bile atıyorlar? Zaten hep "Bir kere bir şey olmaz" diyen iblisler yüzünden palazlandılar. Maalesef burada kendimiz çalıyoruz, kendimiz oynuyoruz ama bir kişi bile uyanırsa o da bir şeydir.
      Çok teşekkür ediyorum.
      Sağlık, afiyet diliyorum.
      Selamlar, saygılar.

      Sil
  2. Çürümüş bir toplumuz

    YanıtlaSil
  3. ama hala böyle cemaat tarikat kurslara kızlarını oğullarını götüren hatta yatılı bırakanlar var.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İşte onlar zeka özürlüler deepcim, yani deli değiller ama zekaları kıt, 60 filan....

      Sil