19 Ağustos 2020 Çarşamba

BEGONVİLLİ EV KAPAK ve YAZISI





Tek tek isimlerini şu an sayamayacağım sevgili arkadaşlarım, Begonvilli Ev'i  bloğumdan hatırlayacaksınız. 😊  Aradan üç yıl geçti. 

Üç sene önce birbirinden güzel yorumlar yazdığınız, takip ettiğiniz Begonvilli Ev, kitap olma sürecinde çok değişti. Gerçek yaşamdan, birebir tanık olduklarımdan çok şeyler bulacaksınız ama spoiler olmaması için neler gerçek, neler kurgu yazamıyorum.  Hissedeceğinizi tahmin ediyorum. 

Dizi tadında olsun, sürükleyici olsun, okur hiç sıkılmasın istedim. İnşallah öyle de oldu. Okuyacak olan herkese şimdiden çok teşekkürler. ♥♥♥

Başta www.sapiensyayinlari.com  olmak üzere, kitap yurdu, idefix, kidega, d&r, amazon.com.tr gibi hemen tüm kitap sitelerinde satışa çıktı. İnşallah bir gün tv dizisi de olur. :)


42 yorum:

  1. hayırlısı olsun. Bol satışlar,

    YanıtlaSil
  2. Ne güzel bir haber bu böyle. Bol satışlar diliyorum. Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ediyorum:) ayrıca uzun zamandır seni görmemiştim çok sevinndim ziyaretine; sevgiler.

      Sil
  3. Yolun açık olsun inşallah Müjde ablacığım. Kutlarım yürekten 👏🧿😍🌺🌼🌷

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yıldızcığım çok teşekkürler canım, Amin. ♥♥

      Sil
  4. Selamlar Müjde Abla, yayınlara katılmıştım bence yayın çok güzel geçti. Biz de izlerken heyecanlandık. :)
    Begonvilli Ev çok okura ulaşsın, hayırlı uğurlu olsun inşallah.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selamlar Zülalciğim, çok teşekkür ediyorum canım, beni yalnız bırakmadığın için sağol, Amin, inşallah♥♥

      Sil
  5. heh burdaymış instada demekki yayın hımms pikiş :) sapiens yayınları da ankarada olsa gerek :) kitabını alcaz okuycaz tabiii, bi süre sonra, şimdi salgından dolayı netten ve kitapçılardan alışveriş yapmıyom, ortalık düzelince okuycem işallah :) oh iyi oldu ya bak bir kitabının olması sonundaaa :) bak kitap olunca çalamazlar fikirlerinii :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok Deeptonecum, Bursa'da.
      Çok teşekkür ediyorum desteğin için:)evet ya kitap olunca çalamazlar ama kitaplardan da zaman zaman intihal yapanlar oluyor:)))

      Sil
  6. Aaaa, meğerse Müjde Ablam yokluğunda hayallerini gerçekleştirmek için kolları sıvamış. Çook tebrik ediyorum seni ablam. Kitabın hayırlı olsun ve booool satışlar göresin. Bakarsın Tüyap'ta imza günü yaparsın ve tanışırız :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Belleciğim, çok çok teşekkürler canım, Amin, inşallah. Çok isterim ve sevinirim tanışırsak, birçok blog arkadaşımla yüzyüze tanıştık, bazılarıyla da yüzyüze olmasak da telefonla görüşüyoruz, Tüyap olsun olmasın tanışmak isterim. :)

      Sil
  7. İnanın çok sevindim,blogda yayınladığınız zaman hep aklımdan "ya birileri buna sahip! çıkarsa" diye geçiriyodum,malum etraf hırsız,dolandırıcı kaynıyor..Kitap haline getirmeniz çok iyi olmuş,emeğinize sağlık,dilerim okuru da satışı da bol olur..😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ediyorum Ertuğrul Bey kardeşim, evet siz hep diyordunuz kitap haline getirmemi, öneriyordunuz. Amin, inşallah. :)

      Sil
  8. Bu hikayenin kitap olmasına çok sevindim. Senaryo yerine kitap çıkarmanız daha mantıklı oldu bence:) Yolunuz açık olsun, sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler Gülcüğüm, haklısın bazen kitaplar çok satılırsa yapımcıların da dikkatini çekiyor ve dizi oluyor. :) Hep diyordum bunları size ekranda göstermeyi çok isterim diye. Amin, inşallah canım. Sevgiler:)

      Sil
  9. ne güzel bir hayalin eyleme dönüşmesi.. bol şans :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler:) Ayrıca bloğuma hoş geldiniz. :)

      Sil
  10. Merhabalar.
    Satışa çıkan "Begonvilli Ev" kitabınızdan dolayı sizi tebrik ederim. Okuyucusu çok olur inşAllah. Büyük bir ihtimalle Allah izin verirse, Kasım ayında Ankara'ya döneceğim ve kitabınızı bizzat yayın evinden almak istiyorum. Gökçe hanımla yaptığınız söyleşinin bir kısmını izledim, tamamını izleyeceğim inşAllah. "İngiliz Dili ve Edebiyatı" okuduğunuzu da bu arada öğrenmiş oldum.
    Selam ve saygılarımla birlikte sağlıklı, huzurlu ve mutlu günler dilerim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar Recep Bey, çok teşekkür ediyorum, Amin, inşallah. Yayınevi Bursa'da gerçi ama internetten de satışa çıktı. Eksik olmayın desteğiniz için. İngiliz Dil Bilimi okudum ama birbirine çok çok yakın bölümler.
      Çok teşekkür ediyorum nazik, güzel dileklerinize, bil mukabele.
      Benden de selamlar, saygılar.

      Sil
  11. Çokk sevindim canım kardeşim, hayurlı olsun. Çok okuru olsun. Ben de en kısa sürede okumak istiyorum. Kutlarım, yenilerini umut ederim. Selam ve sevgiler 😘 💜

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Arzucuğum çok teşekkür ediyorum canım, Amin, inşallah. Gurur duyarım okursan. Sağolasın, benden de selamlar, sevgiler. ♥

      Sil
  12. Uğurlu gelsin, bol okuyuculu olsun.Emeklerinin karşılığını almak gibi güzeli yoktur.
    Tekrar tebrik ediyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ediyorum Mehtapcığım, Amin, inşallah. Cümlemizin emekleri karşılık bulsun. O arada benimki de. :)

      Sil
  13. Müjde abla hayırlı olsun. Uzun aradan sonra bu güzel haberle karşılaşmak beni çok mutlu etti🤗 En kısa zamanda kitabını okuyacağım. Okurun bol olsun. Sevgiler🙏

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım; çok teşekkür ediyorum, mutlu olurum. Sağolasın, inşallah. Sevgiler♥

      Sil
  14. Canlı yayını izlemiştim Müjde Ablacım çok güzel bir sohbetti, sen de çok tatlıydın :)
    Ben de en kısa zamanda kitabını alıp okumak istiyorum inşallah, bol okuru bol satışı olsun dilerim ki :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Onca teknik aksaklık ve sonucu olan elimin ayağıma dolaşmasına rağmen beğendiğin için çok sağol Sevilcim, o senin tatlılığın.:) çok teşekkür ediyorum canım, desteğin için sağol. Aynı dilekleri ben de senin kitabın için diliyorum. :)

      Sil
  15. Müjdem, hayırlı uğurlu ve devamlı olsun inşallah. O kadar sevindim ki, anlatamam. Sonuna kadar hak etmiştin. Bir an önce alıp okumak, hislerimi sana anlatmak istiyorum. Ne yazık ki burada bulma şansım yok, taa gelecek yaz tatile gelmeyi beklemem lazım. İnşallah bu aralar Türkiye’ ye gelip giden birini yakalarsam ona ısmarlarım. Allah nazarlardan saklasın benim cesur yüreğim Müjdem’i. Bücürük’ ü ve seni çok öpüyoruz 😘😘😘

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sağol Sevdacığım, amin. Allah cümlemizi korusun Sevdam. Önemli değil canım senin canın sağolsun. Ben de seni ve Çapi'yi çok öpüyorum. :)♥♥

      Sil
  16. Hayırlısı olsun, tebrik ediyorum sizi:)

    YanıtlaSil
  17. Hayırlı olsun kitabınız :)

    YanıtlaSil
  18. Çok sevindim, tebrikler 👍🏻

    YanıtlaSil
  19. Çok çok çok sevindim hayırlı uğurlu olsun Müjde ablacım ❤ İnşallah diğer öyküler için de devamı gelir 🙏🏻
    En kısa zamanda alıp okuyacağım :)
    Sevgilerle ^-^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kamerciğim çok teşekkür ediyorum canım, Amin, inşallah.
      Sevgiler benden♥ :) ♥

      Sil
  20. Yaaa uzun zaman oldu yayınlarını okuyamadım diye bloguna gelmiştim nasıl sevindim Müjde harikasın hemen almaz mıyım? :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah, ah arkadaşlarım uzun zaman uğramayınca üzülüyorum çok ama gelince hemen unutuyorum:)çok teşekkürler Dilekciğim, sağolasın. Keyifli okumalar:)

      Sil