9 Aralık 2021 Perşembe

ABDULLAH GÜL'ün ŞÖVALYELİK TÖRENİ

 


 

2. Videoya tıklayınca,  ilahiler eşliğinde, İngilizlerin alkışları arasında, Abdullah Rose ve karısı şövalyelik madalyası alıyorlar. Videonun tamamı yok. Niye yok bilmiyorum. İnternette tesadüfen gördüm. Silebilirler. Bilen varsa kaydetsin silinmeden.

Biliyorsunuz siyasal İslamcılar yani dinciler Atatürk'ü sevmez. Atatürk'ü daha "Atatürk" olmadan önce yani Mustafa Kemal iken de sevmiyorlardı. 

"Yunan ordusuna karşı çıkmayın"

" Yunanlılar dostumuzdur"

"İngilizler dostumuzdur"

"Fransızlar dostumuzdur. Mustafa Kemal ve arkadaşları çapulcudur."

diyorlardı.  Korkak, karaktersiz, güçlüden yanaydılar. Hep padişaha kul olmaya, çanak yalamaya, rüşvete alışmışlardı. Şimdi madem Fransızlar, İngilizler, Yunanlılar yeni "efendileri"ydi, o zaman onlara saygıda kusur etmemelerdi. 

Mustafa Kemal da kim oluyordu ki, Fransız'a, İngiliz'e, Yunan'a, İtalyan'a hatta ABD'ye (çoğu kişi bilmez Samsun limanını bombalamıştı Amerikan gemisi)karşı çıkacaktı? Belki de psikolojik olarak böyle cesur bir insanı için için kıskanıyorlardı. Kendileri gibi "köle ruhlu" değildi Mustafa Kemal. İşgalcilere karşı çıkan cesur yürekli bir devrimciydi. İşte o gün bugün dinciler Atatürk'e düşman oldular. "Keşke Yunan kazansaydı" diyerek geberenler de onların torunları.

Sebebi, padişah yani halife yani saray, çaresizlikten İngiliz, Fransız, Yunan ne derse yapmak zorundaydılar, borçlu bakkal gibi  (dünya borçları vardı o ülkelere) başları eğikti. (Padişahın yani Osmanlı'nın bu borçlarını sonradan Atatürk öldükten sonra bile yeni kurulan Türkiye Cumhuriyeti, son kuruşuna kadar ödedi. )


İşte bu dinciler bir de tutup Atatürk'e "İngilizlerle gizli anlaşma" yaptı filan gibi iftiralar atarlar. Aslında İngiliz'le, Yunan'la, Fransız'la anlaşan hep dincilerdi. Günümüzdeki dinciler de işte böyle İngiliz Kraliçesinden alkışlarla şövalye nişanları alırlar. Atatürk niye İngilizlerden, Fransızlardan nişan, şövalyelik almadı? Çünkü değil onlarla işbirliği yapmak, alayının çanına ot tıkadı. Mis gibi kovaladı yurdumuzdan. S....tiri çekti hepsine. Neye uğradıklarını şaşırdılar. Ne güzeldi, padişah hepsiyle işbirliği yapıyordu oysa. Tam paylaşmışken Anadolu'yu  nereden çıkmıştı bu asi devrimci Mustafa Kemal? 

Atatürk, yabancılardan sadece Osmanlı İmparatorluğunun subayı iken, 1. Dünya Savaşı'nda Osmanlı İmparatorluğu ile Almanya müttefik olduğundan; o savaşta ve Çanakkale Harbi'nde yaptığı kahramanlıklardan ötürü nişan almıştır. 

Cumhuriyet kurulduktan sonra ise sadece TBMM'nin, Türk Hava Kurumu'nun nişan ve madalyalarını almıştır. 

Soruyorum: İngilizler kolay kolay İngiliz olmayan, İngilizlerin çıkarına hizmet etmeyen kimselere böyle şövalyelik vs. unvan, nişan, madalya vermezler. Ne yaptı da aldı? TSK' yı Silivri' ye attığı için mi? BOP, için mi? Suriye'ye, Libya'ya, Irak'a işgali desteklediği için mi? Colin Powell ile "gizli antlaşma" yaptığı için mi? Galiba hepsi....ve kim bilir daha bilmediğimiz neler için? 

Ünlü devrimci Fidel Castro'nun bir sözü vardır. (Ona ait deniliyor; araştırmadım) der ki:

"Düşmanın sana madalya veriyorsa, sendi bir puştluk var demektir."

E, bu yazımı  Madde madde akepe'nin SUÇLARI ile birlikte okursanız, "dış güçler" dediklerinin niye Abdullah Rose'a şövalye nişanı, madalya verdiklerini anlamanız zor olmaz.  Dinci dedikleri düne kadar peygamber muamelesi yaptıkları Fettoş'un da neden Müslüman bir ülkede değil de, Hristiyan ABD'de yaşadığını hatırlayın. Erbakan'ın kızının ailecek neden Müslüman bir ülkeye değil de ABD'ye yerleştiğini anımsayın. Dinciler böyledir. Para ve güç neredeyse oraya yamanırlar.  
   

Bu nişanla ilgili ayrıntılı bilgi ve fotoğraf (İngilizce)

Haberle ilgili yorumlar (Türkçe)


6 yorum:

  1. Merhabalar.
    Al birini vur ötekine. Şu rezilliğe bakın!!! Biz de kendi kendimize bağımsız Türkiye diye böbürlenip duruyorduk. Böyle bağımsızlık mı olurmuş? Bunun çanak yalayıcılığından ne farkı var? Senin ne işin var orada? Çok mu ihtiyacınız vardı? Çok mu muhtaçtınız?
    Bunların hepsinin Allah belasını versin. Ülkemizde adam gibi adamları da, halkın gönlünü kazanıp iktidarı elimizden alır diye hepsini katlettiler. En son hafızalarımızda kalan Muhsin Yazıcıoğlu'dur.

    Türkiye'yi neyle kandırır sınız? İslam diniyle. Neden? nüfusunun büyük çoğunluğu müslüman olduğu için. Buna ayrıca Türkiye'nin yumuşak karnı da diyebilir miyiz?
    Bizleri çok üzen ve yüreğimizi yakan bu paylaşımlar için kaleminize, emeğinize ve yüreğinize sağlıklar dilerim.
    Selam ve saygılarımla.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Recep Bey,
      Ağzınıza sağlık çünkü bunu tanımlayan en isabetli sözcük rezillik sözcüğü.
      Eskiden Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında vatan hainliği maddesi vardı ve bir Türk yöneticinin / subayının vs. başka bir ülkeden PARA, VS. nişan / rütbe / madalya vs. KABUL ETMESİ VATANA İHANET SUÇUNA GİRERDİ diye hatırlıyorum. Çünkü kimse, kimsenin kara kaşı, kara gözü için kendi ülkesinin önemli bir madalyasını takdim etmez.

      Yazıma değer katan yorumunuz için çok teşekkür ediyorum.
      Selamlar, saygılar.

      Sil
  2. Bu topraklarda doğmuş bu toprakları kötüleyenlerin yunandan ne farkı var, rakıyla yaptığı devrimlerle din düşmanı ilan ettiler atalarını, Allah sandılar kendilerini de unuttular her koyun kendi bacağından... kendi günahlarına kulp uyduranların atamız rakı içerdi dinsiz demesinin yunandan ne farkı var, atayı yunan sevmez, yunanın dostu sevmez, yabancı kaynaklar daha çok değer verir atamızın aklına, bizimkiler de dinsiz der,,,

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Atamız rakı içermiş ama kimse sarhoş görmüş mü? Hayır. Akşam yemeklerinde, sohbet ederken, ülke meselelerini konuşurken iki kadeh içermiş asla da öyle içip kendini rezil edecek şeyler yapmazmış. Ayrıca kime ne? Adamcağız rakı içtiğini saklamamış, perdeleri bile kapattırmamış "Açık kalsın kapalı olursa millet gizli saklı kötü bir şeyler yaptığımızı sanar" demiş. (Bu birebir görgü tanıklarının hatıralarından)
      Atatürk velev ki, dinlere inanmasa da kime ne?
      Ülkemizi kurtarmış mı? Dininden bize ne? İsterse taşa tapsın!:)
      Misal: Dişimiz ağrıdı dişçiye gittik, güzelce layıkıyla tedavi etti, canımızı yakmadı, sonradan hiçbir problem çıkmadı, vs. ya da kanserdik ameliyat etti doktor, eski sağlığımıza kavuşturdu hatta daha iyi etti, doktorun içki içmesinden, dininden, dinsiz oluşundan bize ne? Bizim için önemli olur mu? Olmaz. Önemli olan işini iyi yapıyor mu? Yaptı mı? Odur.

      Dinli olanları da görüyoruz zaten.....
      Daha dün Kuran kursunda yine 10 - 11 yaşında çocuklara tecavüz edildiği ortaya çıktı, kurs merdiven altı da değil Diyanet'e bağlıymış. Tüm gazeteler yazdı.
      Bir başka dinci üfürükçü hoca da mahkemede sürünüyor, adamın birini "Sana eşcinsel cin musallat olmuş" bahanesiyle resmen istismar etmiş! Adam da koskoca adam çocuk değil! Bu kaçıncı sapık şeyh vakası?
      Zaten ayrıca yazacağım bu konuyu.
      Böyle dinlilerdense, dinsiz ama insan olsalar keşke...
      Yorumunuzla yazıma değer kattığınız için çok teşekkür ediyorum.

      Sil
  3. her şey yalan sahte göz boyama bizde, ingilizler, amerikalılar da oynuyo bizimle yaa.

    YanıtlaSil