21 Aralık 2021 Salı

AKEPE' nin VATANDAŞLARA ÖĞRETTİĞİ ÜÇ ŞEY

- 1 -

ÖĞRENDİK Kİ,

*** BAŞÖRTÜSÜ NAMUS DEĞİLMİŞ*** 

28 Şubat'tan beri "Başörtüsü namusumuzdur" diyorlardı. 20 yılın sonunda başörtüsünün namusla ilgisinin olmadığını akepe sayesinde öğrendik. Nasıl mı? Alttaki olaylarla:



Seda Sayan'ın programındaki başörtülü Gülsüm, kocası aniden eve gelince, sevgilisini gardıroba saklamış ama suç üstü yakalanmış. İsmi de o yüzden "Gardırop Gülsüm"e çıkmış. Koca şüphelenip DNA testi de yaptırmış. İki çocuğu başkasının çıkmış!  DNA sonucu gazete haberi tıkla


Fotoğraftaki adam evliymiş, bir sürü çocuğu varmış, baş örtülü  kadın ise bu evli adamın sevgilisiymiş yani inandığı dine göre zina yapıyormuş. Adam kadını öldürmüş kendisi de intihar etmiş.



Bir başörtülü eş haberi de Müge Anlı'dan gelsin. Bu başörtülü hanımefendi de eşini bırakıp pideciye kaçmış, eşi canlı yayında "Kaç kez başka erkeklere çıplak fotoğrafını gönderirken yakaladım" diyordu. 





Açın Google'ı tıklayın,  polis kayıtlarına geçmiş, Müge Anlı, Seda Sayan programlarına konu olmuş yüzlerce başörtülü kadın bulacaksınız. 




Ortadaki siyah başörtülü kadın, kocası işe gidince çocuklarını akrabasına bırakıp sevgilisini eve alıyormuş. Sonrası cinayetle biten bir TRAJEDİ! 


Bu başörtülü arkadaş da sevgilisiyle bir olup kocasını öldürmüş.



Bu  olaydaki evli, çocuklu, başörtülü kadın da sevgilisini öldürmüş.


Bu iki türbanlı bacı da elti oluyormuş, kocalarını bırakıp birlikte aynı yufkacıya kaçmışlar. 

Ve bir tane daha:  Kadın evli, 18 yaşında kızı var, kız, anasının yasak ilişkisini öğrenmiş, anası da kızını boğarak öldürmüş! Polislere kızım intihar etti demiş ama polisler salak olmadığı için ortaya çıkmış.  



Bu da ODATV' nin videolu haberi: 


Olay yeri videoda göreceğiniz üzeri bir hastane koridoru. Başörtülü kadın yanında oturan minicik çocuğun önce dizine şaplak indiriyor, çocuk ses çıkartmayınca daha da azıyor, suratına tokat atıyor.

Bu da bir mağazada hırsızlık yapan tesettürlü hırsız. ODATV' nin  alttaki linkine tıklarsanız. Haberi ve fotoğrafı var.




Şimdi haklı olarak diyeceksiniz ki, 

"Yahu, sekiz, dokuz haber yüzünden bütün başörtülü kadınlar namussuz mu oluyor?"

" HAYIR. Bütün başörtülü kadınlar namussuz olmuyor ama başörtüsünün, tesettüre girmenin, kapanmanın NAMUSLA ilgisinin olmadığı kanıtlanıyor. 

Sadece eş aldatmak da değil. Başörtülü olup sınav sorularını Fethullah Gülen yani şimdi Fetö dediklerine peşkeş çekenler? Başörtülü olup komşularının ölüm listesini yapmakla tehdit edenler?  Başörtülü ve ilkokul 2 terk olup, hiçbir niteliği olmadan, niteliksiz, vasıfsız, yabancı dili, kültürü, üniversite diploması olmadığı halde, sırf başörtülü ve akepeli olduğu için belediyede veya bir bakanlıkta fanfinfon müdürü olmak, başörtülü diye 3 - 5 yerden maaş almak namussuzluk değil mi? E, hani tesettür, kapanmak, başörtüsü namustu?


- 2 -

VE YİNE ÖĞRENDİK Kİ, 

***** ALNIN SECDEYE DEĞMESİ ÜLKE YÖNETMEYE YETMEZMİŞ ****

Siz değerli arkadaşlara bunun ispatına, örneklerine gerek yok zaten de, aktroller için 
 madde madde akepe'nin suçları  ve Bana akepe'yi anlat deseler  ve diğer akepe ile ilgili yazılarımı okumalarını tavsiye ederim. 20 yılın sonunda bu iki şeyi hâlâ öğrenemeyen varsa da ben böyle bir zekâ düzeyine bir şey yapamam. Doktorlara, tıbba havale ederim. :) 


- 3 -

VE ÜÜÜÇÇÇÇ! ÖĞRENDİK Kİ,

**** İSMİ "AK" OLAN HER ŞEY "AK" DEĞİLMİŞ *****

Türkçe sözlükte, "ak" beyaz, temiz, lekesiz, saf, masum, günahsız, suçsuz anlamlarına gelir. Gardırop Gülsüm videoda DNA testi öncesi diyordu ya "Benim alnım aaak, Allah biliyor beniii. " diye. (Aç parantez ben bile tamam aşığını gardıropta saklamış ama galiba çocuklar kocasından demiştim yanılmışım Allah biliyor diyenden korkacaksın!)  İşte. akepe de partisinin isminin başına "ak" sözcüğü getirirken, saf vatandaşları psikolojik olarak yanıltmayı başardı. "Bunların ismi "ak" parti, temizler, lekesizler, masumlar, günahsızlar" diye düşünmelerini sağladı. 20 yılın sonunda ismi "ak" olan her şeyin "temiz / saf / lekesiz / masum / suçsuz / günahsız  olmadığını öğrendik.  Hâlâ öğrenmeyen bir telefonla tüm maaşını dolandırıcılara kaptıran / kaptıracak saftirik vatandaşlardır.

 



8 yorum:

  1. korkunç haberler gerçekten

    YanıtlaSil
  2. Merhabalar.
    Başörtüsü ne namusun, ne de iffetin simgesi değildi, olamazdı da zaten. Başörtüsü sadece kendini müslüman kabul edenlerin inançlarından ötürü saçlarının ve gerdanlarının bir başkasına görünmemesini sağlamak için bir nevi örtünme, kapanma veya kamuflajdır.

    Ancak bu örtü daha sonraları kendini müslüman kabul eden ve müslüman görenlerin bir simgesi haline getirildi. Yani başı kapalı bir bayan gördüğünüz de siz bileceksiniz ki bu kadın müslümandır.

    Daha sonra başörtüsünün cılkını çıkarttılar. Hiçbir değeri kalmadı. Moda, imaj gibi bir şey oldu. İnanan, inanmayan, inancında samimi olan veya olmayan kişiler de başörtüsü bağlar oldu. Riyakarlık için, yaranmak için, görünmek için, göz boyamak için, başörtüsü takanlar oldu. Başörtüsü ile nefsi uyuşmayanların foyası da böylece meydana çıkmış oldu.

    Namus çok boyutlu bir kavramdır. Sadece apış arasına indirgenemez. Yazınızda örneğini verdiğiniz ahlaksızlıkların tümü namussuzluktur. Toplum içinde onur ve ahlak kurallarına sıkı sıkıya bağlılık. Doğruluk, dürüstlük, erdemlilik ve ahlaklılık da namus kavramının ilkelerindendir.

    Günümüzde başörtüsü gibi, alnı secdeli olmalı kavramını da suistimal ettiler. Çıkar ve menfaatleri uğruna Y.Nuri Öztürk'ün de dediği gibi Maun Namazı kılanlarımız da var. Ülkeyi yönetmek ayrı bir şey, alnı secdeli olmak ayrı bir şey. Her alnı secdelinin ülkeyi yönetebileceğine de kimse inanmasın zaten. Alnı secdeli bir insanı doğru, dürüst, ahlaklı, adaletli ve merhametli kabul edip, ülkenin başına getireceğiz ve ondan medet umacağız. Ülkeyi yönetmek için çok daha farklı kabiliyet ve meziyetlere sahip olunmalı. Günümüzde başörtülü ve alnı secdeli olmak ülkeyi yönetmeye yetmez. Ülkemizde müslüman ve Türk milletinin oylarının yarıdan fazlasını alabilmeniz için, müslüman olmasanız da müslüman gibi davranıp; Diriliş, Kuruluş gibi dizilerle de milletin hassasiyetine el atmanız yeterlidir. Sizi sittin sene kimse iktidardan indiremez.

    Sonuç olarak: Bazı şeyleri tecrübe edinip öğrenmek, bize çok pahalıya mal oldu. Daha ne bedeller ödeyeceğimiz de belli değil. Malın irsaliyesi kesildi ama faturası henüz düzenlenmedi.

    Kaleminize, emeğinize ve yüreğinize sağlıklar dilerim. Selam ve saygılarımla.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar Recep Bey,
      Bu kadar güzel bir yoruma ne diyebilirim ki?
      Yerden göğe kadar haklısınız.
      Yıllarca başörtüsü namustur diye herkesi kandırdılar. İktidara da öyle geldiler. Bu başörtüsünden ve alnı secdeye değmek, göstere göstere 300 kişilik konvoyla Cuma namazlarına giderek halkın gözünü boyadılar.

      Sizin de yüreğinize, emeğinize sağlık. Çok teşekkür ediyorum.
      Selamlar, saygılar.

      Sil
  3. Merhabalar.
    Üçüncü bir madde eklemişsiniz ya, beyaz anlamına AK, öyle isim koymayla yazmayla, çizmeyle hiçbir şey AK olmuyor maalesef. Siyah bir duvarı beyaz boya ile boyayınca, siyah duvar da AK oluyor. Ama boyanın altındaki gerçek rengi siyahtır. Partinin başındaki AK güya "adalet ve kalkınma"nın baş harfleridir. Oysa bu zamana kadar ne adaletini ne de kalkınmasını hiç göremedik başka!.. Sizin vurguladığınız gibi insanların hafızalarına temiz, saf, lekesiz, suçsuz, günahsız, masum algısını yerleştirdiler. Ama herkesi kandıramazlar. 20 yıllık süreçte gerçekleri gören insanların sayısı da hızlı bir şekilde artmaktadır.
    Esen kalın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Recep Bey,
      Evet, dün aklıma geldi. Üçüncü bir madde de ekledim.
      Malum bu akepe'ye oy atanlar "A- KE - PE"
      şeklinde telaffuz edilmesine çok kızıyorlar.
      Sebebi psikolojik. Psikoloji gerçekten önemli bir bilimdir, insanlar, vatandaşlar psikolojik olarak etkilenirlerse ona göre oy atarlar, hep "Bize AK PARTİ DİYECEKSİNİZ, A - KE - PE" değil diye diye saftirik vatandaşları etkilemeyi amaçlamışlardı.
      Siz de yazmışsınız insanların hafızalarına "AK" , lekesiz, temiz, saf, masum, suçsuz, günahsız, alnı ak algısı yerleştirdiler. İşte algı yönetimi de psikoloji zaten.
      İnşallah dediğiniz gibi gerçekleri görenlerin sayısı artar.

      Çok teşekkür ediyorum yorumunuza.
      Sağlıcakla kalın.

      Sil
  4. hem korkunç hem komikmiş bunlar :)

    YanıtlaSil