15 Mayıs 2023 Pazartesi

BİZ BUGÜN DOHTOR DÖVEBİLİYOZ

 

Bakın arkadaşlar,  kuru soğanın 20, 30 TL olduğu, tüm ülkenin topsuz, tüfeksiz Afganlı, Suriyeli, Iraklı, İranlı, Pakistanlı, Somalili daha bilmem nereli,  keş, eroinman, katil, terörist, canlı bomba, tecavüzcü, sapık, psikopat, hırsızla işgal ettirildiği bir ülkede AKP;  hâlâ % 49 oy alıyorsa ve

"AKP sayesinde artık doktor dövebiliyoruz."

diyenler hâlâ % 30, 40 alıyorsa, bu ülke kesinlikle üçe bölünmelidir. Her seçim sonrası

 "Yazıklar olsun

dememek için bu şarttır.  Tüm şehirler aldıkları oy sayısına göre üçe bölünmelidir:

1) Atatürkçü / laik / cumhuriyetçiler.

2)Tayyipgiller ve ümmet ( Suriyeli, Irak, Afgan, Suriyeli vs.)

3) Kürtler  (onlar da Türk'leri sevmezler bakmayın siz bazen sevgi pıtırcığı rolü oynamalarına)

Böylece;

Tayyipgiller, doktor döverek,  kaftan - sarık giyip, Osmanlıcılık oynayarak, tüm okulları İmam Hatip yaparak, ümmet (sığınmacı/ mülteciler) ile güle oynaya yaşasın. 

Biz, sahil kesimi, Ankara - Çankaya ve CHP'nin yüksek oy aldığı şehirler de sığınmacılardan ARINDIRILMIŞ bölgelerde kedilerimize su, kuru mama koyarak, yılbaşımızı rahat rahat kutlayalım, içkimizi de içelim, orucumuzu da tutalım, mini eteğimizi de giyelim, namazımızı da kılalım. Laik ama Müslüman veya deist veya ateist veya agnostik veya Hristiyan her ne ise...kimse karışmadan oh mis ♥

Kürtler de Escobar gibi uyuşturucu karteli  özerk bölgelerini kurup rahat ederler.  

Hani hep diyorlar ya, Tayyip kazanmazsa, kafanızı keseceğiz, oluk oluk kan akıtacağız. Yılbaşı kutlarken Reina'ya nasıl bomba attıklarını da unutmayın. Bunlar ORK oluyor. Sonuçta ORKLARLA - ELFLER zorla bir arada yaşayamaz. Bu kadar basit. 

Sepet sepet yumurta, herkes kendi yoluna. 

Biliyorum çoğunuz AKP'nin nasıl hâlâ % 49 oy aldığına şaşırıyorsunuz. Sebebi psikolojik. Anlatıyorum:

AKP'lilerde  türban yüzünden eğitimli, laik, Atatürkçü kesime bir düşmanlık ve kin var. Tıpkı 1975 yılında Kamboçya'da Kızıl Kmerler'in lideri Pol Pot'un entelektüel, okumuş kesime düşman olması gibi. O dönemde Kamboçya'da sırf gözlük taktığı için (gözlük takıyor yani okuyor, yazıyor, eğitimli, üniversiteli, entelektüel) insanlar öldürülüyordu. Ayrıntılarını linke tıklayarak okuyabilirsiniz, link ayrı pencerede açılır:

Kamboçya - Pol Pot dönemi 

AKP'lilerin TikTok videolarına bakın. 

Simli, pahalı kıyafetler, simli pahalı başörtüler, dirseklere kadar 24 ayar altın bilezikler, gerdanlarında 3 metre altın zincirler, beşi bir yerdelerle, ellerinde altın varaklı kahve fincanları, kuş sütü eksik donatılmış AŞIRI ABARTILI ziyafet sofraları, altın varaklı, oymalı, çok pahalı ama RÜKÜŞ ve o derece zevksiz oturma takımlarının olduğu salonlarda kendi gibi giyinmiş simli kıyafetli simli türbanlı tabii bol makyajlı kadınlarla şöyle ağır çekim, havalı havalı yürüyerek çay, kahve ikram ederken nasıl kurumlandıklarına, nasıl hava attıklarına, nasıl haram servetleriyle böbürlendiklerine bakın. İşte o an 

"Laiklerden intikam aldık, artık bizim dönemimiz"

diyorlar. Altlarında haram paralarla alınmış ciplerle, Range Rover'larla, Mercedes'lerle hava atıyorlar. O yüzden kuru soğan 500 TL de olsa bu kesim Tayyip'ten vaz geçmez. Diyeceksiniz ki, hepsi böyle haramzede mi? Hepsi mi servet sahibi? HAYIR.

Affedersiniz kıçına giyecek don alamayacak kadar yoksul olan da sırf o sözünü ettiğim TikTok videolarında 'BAKIN NE ZENGİNİM" tavrıyla, simli türbanıyla, altın varaklı salonunda ağır çekim yürüyen  kadın o durumunda kalsın,  laikler Tayyip'e karşı kazanmasın, KAYBETSİN diye, sırf o zevki tatmak için yine Tayyip'e oy atıyor. 

Bunlar için kuru soğanın fiyatı mühim değil, ükenin topsuz, tüfeksiz sığınmacı, mülteciyle işgal edilmesi de önemli değil.  Yeter ki, mini etekli, başı açık, şort giyen laik kızdan intikam alsın. Şortlu laik kızı tekmelesin! Doktor dövsün. Bu intikam duygusu çok güçlü.

 Eskiden laikler karşısında aşağılık kompleksi duyuyorlardı. Şimdi simli türbanlar, cipler, altın varaklı evleriyle kırıta kırıta TikTok çekerek o aşağılık kompleksini bastırıyorlar. İlkokul 2 terk kadın türbanlı diye Sağlık Bakanlığı'nda uyduruktan bir danışman, şef, müdür vs. oluyor. Çoğunun kocası işe gitmeden AKP'den ballı maaş alıyor. Kapısında 4 - 5 araba var. (Tayyip diyor bunu herkesin evinde 3 - 4 araba var diye.  Benim arabam yok, otobüs, dolmuşa talimim, kendi yandaşlarını kastediyor) Devleti soyarak, X kişisinin, askeriyenin malına, mülküne çökerek edindikleri servetten yandaşlarına kemik atarak (Range Rover için kemik demek belki biraz hafif kalıyor)zenginleştirdiklerinin umurunda olur mu kuru soğanın fiyatı, etin fiyatı ya da ülkenin sığınmacılar tarafından işgal edilmesi. Olmadı mı Londra'ya, New York'a da kaçar. Tuzu kuru.

Shakespeare, Macbeth'i boşuna yazmadı arkadaşlar. Kıskançlık, intikam, aşağılık kompleksi çok güçlüdür. Zaten Tayyip bizzat demişti:  "Kininize sahip çıkın" diye. Velhasıl, 20 yıl öncesinin Macbeth'leri bunları. Kin, kıskançlık ve aşağılık komplekslerinin bedelini ödüyoruz. Bu aşağılık kompleksi ki, ilkokul mezunu mu, DİKİŞ-NAKIŞ OKULU mezunu mu bilmiyorum- Emine Erdoğan, Tıp Kongresi'nde koca koca Profesör Doktorlara bir şeyler anlatma cesaretini buluyor! O anda psikolojik olarak rahatlıyor. 

"Vay be! Dikiş nakış okulu mezunu ben, türbanlıyım, güç bende diye profesörlere, tıp doktorlarına konuşma yapabiliyorum!"

"Doktor dövebiliyorum" un bir başka versiyonu. 

83 yaşındaki  Alzheimer hastası amirallerimizin şu anda hapiste olmasının tek nedeni de AKP'lilerdeki bu kin, nefret, aşağılık kompleksinin tatmin duygusu. (Yoksa, 83 yaşındaki insanın Alzheimer olması gerekmez; kalbi, tansiyonu her yeri zaten hastadır, kendi çişini yapabiliyorsa başarıdır.) Ben bunu Wattpad'daki sayfamın panosuna yazdığımda

"Ben o 83 yaşındaki insanlar için bir üzüntü duymuyorum

demişti bir okur. İşte bahsettiğim kin, nefret bu. Bu artık vicdani bir mesele arkadaşlar. O insanın vicdanıyla alakalı bir şey. Duymayabilir. Ne kadar çok kinlenmiş ki, duymuyor. Ben de 20 yıldır bu ülkeye yaşattıklarından ötürü Tayyip ve yardakçıları, basındaki yalakaları hapse atılsalar asla üzülmem. Sonuçta birbirinden nefret eden iki kesim olduk. Bu yüzden bir arada yaşamamamız gerekir.

Tekrar ediyorum: Kesinlikle AKPliler ile laikler bir arada YA- ŞA- YA- MAZ!  

Bu yüzden her şehir aldığı oy oranına göre özerkliğini ilan etmelidir. ABD  de vaktiyle Kuzey - Güney olarak ikiye bölündü. Yugoslavya yediye bölündü. Geçinemeyen karı - kocalar da boşanıyor. Türkiye de üçe bölünmelidir.  Laikler - Tayyipgiller ve ümmet(Suriyeli, Afganlı vs.) - Kürtler olarak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder