23 Şubat 2024 Cuma

GÖZÜNÜZ, KULAĞINIZ ŞENLENSİN - 1 -



Eskiden bloğumda her hafta "Haftanın Şarkısı" ismiyle sevdiğim şarkıları paylaşırdım. Uzun hikaye bir çok yazımla birlikte sildim (keşke taslaklara alsaymışım) neyse...bugün güzel bir dans ve kaliteli bir müzik paylaşmak istedim;  Haydi şimdi tıklayın, gözünüz, gönlünüz şenlensin, kulağınızın pası açılsın. Ben de o arada sığınmacılarla ilgili yazımı bitirmeye çalışayım, siyasetten bu kadar ayrı kalmak yeter. Fabrika ayarlarıma geri dönmem lâzım.😀

6 yorum:

  1. Merhabalar.
    Bu beş duyu organımızın şenlenmeye o kadar çok ihtiyacı var ki, ben bu ihtiyacın derecesini belirlemekte zorlanıyorum. Yani öyle, bir paylaşımla bu ihtiyaç karşılanmaz. Bence biraz daha devam etmelisiniz. Daha sonra yine fabrika ayarlarınıza dönüp, tüm ülkenin ortak sorunu olan sığınmacılar konusuna el atarsınız.

    Aslında bu sığınmacı sorunu sadece ne senin, ne de benim sorunum olamaz! Bu sorun tüm ülkenin, hatta tüm dünyanın sorunudur. Ancak, küresel kraliyetçi Batılı emperyalist güçler, kendi çıkarları doğrultusunda gelişmekte olan ülkeleri hem karıştırıyorlar, hem de kaos yaşandığı için ülkeyi terk etmek zorunda kalan sığınmacılara kucak açmıyor ve Türkiye gibi ülkelere bu sorunu para karşılığında devrediyorlar.

    Bizim etimiz ne budumuz ne? On üç milyon sığınmacının ülkemize kabul edilmesi, bu ülkeye yapılabilecek en büyük kötülüklerden biriydi, maalesef bu kötülüğü de AKP yaptı.
    Selam ve saygılarımla.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Recep Abi,
      Yaaa:))) tamam o zaman:))) Yaşasın YouTube:))
      (Yorumlara cevap yazarken gülen adam resmi (emojisi)koyamadığımdan iki nokta parantezler koyuyorum:)))

      Evet haklısınız, tüm ülkenin hatta tüm dünyanın sorunu zaten taslaklarda biriken yazılardan birkaç tanesi Avrupa ülkelerinden ibretlik videolar olacak. Hollanda, Fransa hepsi bin pişmanlar, evet bu ülkeye yapılabilecek en büyük kötülüktü ve AKP yaptı.
      Çok teşekkürler yorumunuz için.
      Selamlar, saygılar.


      Sil
  2. tenk yuuu. böyle videolar evet yaa zevkli keyifli, bossa nova var o da pek hoş :) sığınmacılar pekuuu geçende de demiştin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Deeptone yine yorumunu spamda buldum. :)
      Rica ederim, ben de yorumun için çok teşekkür ediyorum. Bossa Nova zaten en sevdiğim müzik türü. Brezilya cazına bayılıyorum çok sakinleştirici.

      Sil
  3. Bu harika bir fikirmiş. Beğenerek dinlediğimiz şarkıları paylaşmak...Bence devam edin. Müzik, iyidir. Zihni arındırır en azından. Ben en çok mutfaktaysam YouTube'u açıp pan flüt dinliyorum. :)
    Videoyu da iki kez izleyip dinledim. Bu enfes paylaşım için çok teşekkür ediyorum. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir dolu şarkı paylaşmıştım Nazlıcığım. Aklıma gelenleri yine paylaşacağım. Evet müzik güzeldir. Ne iyi yapmışsın dinlendirir flüt sesi. Ne demek; ben de yorumun için teşekkür ediyorum. :)

      Sil