15 Kasım 2021 Pazartesi

1.5 MİLYONLUK AUDİ

 


Adamın,  arabası 1,5 Milyon, maaşı bilmem kaç milyon, evi, yazlığı, yurt dışında serveti kim bilir kaç Milyon.

Ne yapıyor peki bu kişi? Din denen elle tutulmaz, gözle görülmez,  efsanelere dayalı, soyut bir kavramla ilgileniyor. Bizim adımıza Allah ile mi konuşuyor?  Gökteki meleklerle sohbet mi ediyor? Ne yapıyor yani? Ne faydası oluyor vatandaşa? Ülkeye? Aşı mı buluyor? Bilgisayar yazılımı mı keşfediyor? Dincilik ne mesleği oluyor? Pilot olsa uçağı uçuruyor derim, marangoz olsa sandalye, kapı, dolap yapıyor derim, kimyager olsa öğrencilere kimya öğretiyor derim, doktor olsa hastaları tedavi ediyor derim. Ne işe yarıyor bu adam? 

Sümeyye'nin trolleri hemen

"Ayyyyy! Ölünce poponuza pamuk tıkayacak adam bulamazsınız."

diye feryat edecek. 

Zaten her iş bitti, ülke güllük gülistanlık, eller Mars'ta koloni kuracak neredeyse, bizim en önemli işimiz ölünce popomuza pamuk tıkayacak adam bulmak! Yahu ölünce iskelet olacağız, düşündüğü şeye bak. Cenaze namazını amcan, enişten, dayın, konu komşu, bakkal da kılar,  duanı da eder. 

Bu asalaklar ülkenin servetini yemekten başka ne halta yarıyor? 


2 yorum:

  1. Merhabalar.
    Evet, bu asalaklar ülkenin servetini yemekten başka hiçbir işe yaramıyorlar. İslam dinini de rayından çıkmış trene benzettiler. Din konusunda müslümanları aklını kullanmaya davet ediyorum. Tarikatlara, şıhlara, şeyhlere ve evliyalara hiç gerek yoktur. İslam dinini çıkar ve manfaatleri uğruna yozlaştırdılar. İslam dinini ahiret dini yapıp, kendileri dünyanın zevkini çıkarıyorlar.

    Siyasiler de din konusunu ön plana çıkararak tüm müslümanları aldatmaya çalışıyorlar. İslam dinini siyasiler sofralarına meze yaptılar. Sakın sizler de siyasilerin sofralarına meze olmayın. Hakikati görün. Dürüst olun, doğruluktan ayrılmayın yeter!
    Selam ve saygılarımla.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,
      Sanırım bu kurumu kapatmanın zamanı geldi. Atatürk'ümüze de sürekli saygısızlık yapmaları cabası. Bol parayla semirip, şımardılar.
      Çok teşekkür ediyorum yorumunuza.
      Selamlar, saygılar.

      Sil