11 Kasım 2021 Perşembe

MADDE MADDE AKEPE'nin SUÇLARI:

- ATATÜRK'e  AYYAŞ DİYEREK HAKARET ETMEK

-  TÜRK ORDUSUNA KUMPAS KURMAK. (Balyoz, Ergenekon komploları)

- TÜRK ORDUSUNUN ŞEREFLİ KOMUTANLARINA B..K DİYEREK HAKARET ETMEK, AŞAĞILAMAK. ( Bak: akepelilerin Balyoz için Ülke bağırsaklarını temizliyor demesi. Yunanlılar, Ermeniler işgal etseydi de bu kadar ancak yapardı.) VE ÖLDÜRMEK. (BALYOZ ŞEHİTLERİ . Son olarak 85 yaşındaki korgeneralimizi ÖLDÜRMELERİ.

- ANDIMIZ'ı KALDIRMAK

- KOZMİK ODA'yı  BÜLENT ARINÇ'a SUİKAST YALANIYLA FETÖCÜLERE TESLİM ETMEK. ( Suikastin fos / yalan olduğu sonradan ortaya çıktı) 

- 2004 YILINDAN BERİ EGE ADALARIMIZI YUNANİSTAN'ın İŞGALİNE SES ÇIKARTMAMAK. (Gül, Davitoğlu, Babacan o zaman bu hıyanete ortaktı)

PKK lı TERÖRİSTİ  DEVLETİN TELEVİZYONUNA ÇIKARTMAK! 

- MUHALİF BELEDİYE BAŞKANLARINI, MUHALİF PARTİ LİDERLERİNİ TEHDİT ETMEK (Bahçeli'nin Mansur Yavaş'ı, Tayyip'in Meral Akşener'i tehditleri)

- İSMİNDE ATATÜRK OLAN  STADYUMLARI YIKMAK YERİNE BAŞKA İSİMLER VERMEK. 

- ATATÜRK ORMAN ÇİFTLİĞİ'nin AĞAÇLARINI KESİP SARAY DİKMEK. 

(Atatürk, Ankara halkı yeşile hasret olmasın, oksijen, temiz hava alsın, piknik yapsın, güzel bir gün geçirsin diye AOÇ'yi yapmıştı. Benim çocukluğumda orada piknik yapardık, ayrıca AOÇ sütü, yoğurdu ve dillere destan bir de dondurması vardı.)

- FETÖ = FETHULLAH GÜLEN'e  NE İSTERSE VERMEK.

- ŞAİBELİ 15 TEMMUZ FETÖCÜ DARBE KALKIŞMASI

- 29 Ekim CUMHURİYET BAYRAMINDA ANKARA'da BAYRAMI  KUTLAMAK İSTEYEN VATANDAŞLARA  DÜŞMAN GİBİ, BİBER GAZI ve TAZYİKLİ SU SIKARAK ENGELLEMEYE ÇALIŞMAK

- GEZİ'de PROTESTOSUNDA VATANDAŞIN ÖLÜMÜNE SEBEP OLUP; EMRİ BEN VERDİM DEMEK.

-  HIRSIZLIK / YOLSUZLUK / ADAM/ AKRABA/ YANDAŞ KAYIRMA / TORPİL

EKONOMİYİ ÇÖKERTMEK

-  TARIMI ÇÖKERTMEK

- PANDEMİDE ESNAFA, MÜZİSYENE, İŞSİZ KALANLARA DESTEK OLMAMAK VE İNTİHARLARINA SEBEP OLMAK

(100'den fazla müzisyen intihar etmiş, kaç esnaf intihar etti? kaç esnaf kepenk kapattı? Pandemi başladığında herkese ücretsiz maske ve kolonya dağıtacağını söyleyen Tayyip, bunu bile beceremedi.)

- NADİRA KADİROVA'nın "İNTİHAR"  DENİLEN OLAYI

(Bu kızcağız, akepeli milletvekilinin evinde adamın yatalak eşine bakıp, hizmetçilik yaparak üç kuruş kazanıp, anasına yolluyormuş. Sonunda vekilin tabancasıyla intihar etti denildi. Üstü kapatıldı. Anası feryat figan "Kızımı öldürdüler" diye ağlıyor ama Özbekistan'da yaşadığından bir şey yapamadı. Dosya yeniden açılmalıdır.)

- BİNALİ YILDIRIM'ın OĞLUNUN UYUŞTURUCU TİCARETİ İDDİALARI

-  ÜLKEYİ SIĞINMACI ÇÖPLÜĞÜNE ÇEVİRMEK

AÇILIM - AKİL ADAMLAR VE SONUCUNDA HENDEK SAVAŞLARINDA ÖLEN ASKERLERİMİZ 

- SURİYE'de 33 ASKERİMİZİN ŞEHİT EDİLMESİ - 

-  DEFİNE ÇIKARTMAK İÇİN 10.000 YILLIK GÖLÜN KURUTULMASI

-  HES DİYEREK DERELERİN KURUTULMASI 

- YANGINLARDA UÇAĞIMIZ YOK DENİLMESİ

 -  DEPREM TOPLANMA ALANLARINA AVM YAPILMASI 

-  KABATAŞ YALANI / KUMPASI (laikleri, Gezi protestocularını kötülemek için)

-  SÜMEYYE'nin SAKIZ KUMPASI (laikleri  kötülemek; türban mağduriyeti yaratmak amacıyla seçimler yaklaşırken Facebook sayfasına yazıp sonra sildiği ancak Ekşi Sözlük ve internette ekran görüntüsü alınan yazısı)

Bilmeyenlere: Tayyip'in kızı Sümeyye, yanında kendisi gibi türbanlı bir kız ile Ankara Devlet Tiyatrosu'na gider, en ön koltuğa oturur. Oyun başlar, Sümeyye, sanatçıların gözüne baka baka,  ağzında sakız çakkıdı- çakkıdı sakız çiğnemeye başlar! Bir oyuncu haklı olarak kaş-göz işaretiyle "Ne yapıyorsun?" gibisinden tepki gösterir. Sümeyye, çıkar gider, Facebook hesabından "Türbanlıyız diye beni tiyatrodan kovdularrr!" diye mağduriyet yazısı yazar ve sonra siler. Ancak silmeden herkes görüntüsünü kaydetmiştir. Böylece, seçimlere yaklaşılmış o günlerde akepe lehine bir "Türban mağduriyeti" senaryosu ile halkı kutuplaştırmaya çalışır. O sanatçıya da soruşturma açtırttı, ekmeğiyle oynadı. Sonra ne oldu o adamcağıza bilmiyorum. 

Bu davaya, Soma'ta protesto ettiği için akepeli tekmesi yiyen vatandaştan, atanamadığı için intihar eden gencecik kızların ailelerine, Nadira'nın ailesinden, Ali Tatar'ın ve Balyoz kurbanı herkesin ailesine kadar tüm mağdur Türk halkı müdahil olmalıdır. 29 Ekim'de Ulus'ta biber gazı sıktırdığı tüm vatandaşlar da.


BU KADAR SUÇ, VATAN HAİNLİĞİDİR.  


6 yorum:

  1. tamam tamam ilk görgü tanığı sen olursun :) en korkuncu, ekonomik, 2017 den bu yana dolar gittikçe yükseliyor, başkanlık sistemi iyi olmadı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle olacağım.
      Vatandaşlar "Psikolojimizi bozdu" diye de müdahil olmalılar. Her türlü psikolojimizi bozdu çünkü.
      Olmadı tabii...olur mu hiç öyle tek kişiye tüm yetkiyi vermek?

      Sil
  2. Merhabalar.
    Demek sizin apartmana da Iraklı taşındı. Keçiören'i hep yabancılar istila etti. Ülkemizin her bir yöresi yabancı sığınmacılar tarafından işgal edildi. En çok da zoruma giden nedir biliyor musunuz? Dağdan gelip, bağdakini kovma olayı çok zoruma gidiyor. Göçmenlerle çıkan kavgalarda öldürülenler hep bizim çocuklarımız, bizim vatandaşlarımız. Ben daha bu kavgalarda bir göçmenin öldürüldüğünü duymadım.

    Tüm bu yaşanan olumsuzluklara ve kötüye gidişe rağmen, önümüzde yapılacak seçimlerde vatandaşımız gözünün önüne bakmaz, yine bu malum partiye oy verip iktidara taşırsa, yazıklar olsun!

    Siz zaten ne var ne yok, hepsini kaleme almışsınız. Bize de şikayetlenmek kalmış.
    Kaleminize, emeğinize ve yüreğinize sağlıklar olsun. Selam ve saygılarımla.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Recep Bey,
      Sormayın, yazdığım şeyleri yaptılar bir de.
      Evlerden uzak bir aile! Yazmayı unutmuşum ekleyeceğim: Kapıya 112 ambulans ve arkasında polis otosu geldi. Meraklandım, camı açtım, polis
      "Hamile kadına darp" !
      Hangi aileye gelmişler dersiniz? Yine bu Iraklı aile! Yani ailece ruh hastası bunlar. Çok kısa süre sonra kadın doğurdu üçüncüyü!

      AZ önce Dolar 10 tl oldu, hâlâ akepe'ye oy atacak olan herkese ne desem az ama 3 - 5 yerden maaş bağladığı, ilkokul mezunu olup (bugün Twitter'a düştü)PTT'ye müdür olanlar vs. Dolar milyonerleri, işte tuzu kuru zenginler verir yine.

      Çok teşekkür ediyorum, benden de selamlar, saygılar.

      Sil
  3. Tabi bir de bu işin, makamı ve ülkeyi altın tepside sunanlar tarafı var ve en az kanımca bunlar kadar vebal altındalar.

    YanıtlaSil