13 Aralık 2021 Pazartesi

ÇOCUKLARINIZI DİNCİLERDEN KORUYUN

 Ana, babalara sesleniyorum: Çocuklarımız bizim için çok değerlidir, önemlidir. Kimse çocuğuna  dayak atılmasını, tecavüz edilmesini, taciz edilmesini, psikolojisinin bozulmasını, intihar etmesini, delirmesini istemez. O yüzden bu yazıyı ve linkleri okuyun.  Çocuklarınızı dincilerden koruyun.  

Tarikat yurtlarında tecavüz olayları:

 *Denizli, 

Yer: Süleymancılar yurdu: 

Kurban: 12 yaşında çocuk

Zaten ailesi parçalanmış, babası dayak atıyor, yurtta da tecavüze uğruyor, müdüre anlatıyor, müdür "Unut" diyor, örtbas ediyor, çocuk intihar notu yazınca olaylar ortaya çıkıyor. Yurt mühürleniyor.

Gazetenin haberi   

*Maraş, 

Yer:  Bir tarikata bağlı Hamidiye erkek öğrenci yurdu

Kurbanlar: Dört çocuk. Çocukların tecavüze uğradığı sağlık raporuyla belgelenmiş. Yurt emniyet güçleri tarafından mühürlenmiş.

Gazete haberi

* İstanbul 

Yer: Süleymancılara bağlı Zümrütevler yurdu.

Kurbanlar: Üç çocuk. Aileler şikayet etmiş

Gazete haberi

*İstanbul

Yer: Kuran kursu

Kurbanlar:  Üç çocuk 

Gazete haberi

Yer: Erzurum, Diyanete bağlı yurt

Kurbanlar: Yine küçük çocuklar ve yine cinsel istismar ve darp. 

Gazetenin haberi

Yer: Ensar Vakfı

Kurbanlar: 45 çocuk! 

Ensar Vakfı haberi wikipedia

*Gaziantep  

Yer: İlim Vakfı Tarikat Yurdu.

Kurban: 9 yaşında çocuk

Gazete haberi

Yer: Fıkıh- Der

Kurbanlar: 20'ye yakın çocuğa insel istismar ve işkence!

Gazete haberi

*Rize

Yer: ENSAR Vakfı

Kurbanlar: İki çocuk. Vakfın başkanı Mehmet Nuri Gezmiş tecavüzden tutuklandı.

* Çorum 

Yer: ENSAR Vakfı 

Kurbanlar: İki kız kardeş. Vakfın başkanı Zekai İşler,  tecavüz ve tacizden tutuklandı.

*Sinop

Yer: Gençlik İlim ve Hikmet Derneği,

Kurbanlar: Dört çocuk.  Başkanı Rafet Ermiş tecavüzden tutuklandı.

*Artvin 

Yer: Yusufeli İmam Hatip Lisesi 

Kurbanlar: Sayısı belli değil. Kuran dersi öğretmeni Rüstem Aydın'ın 14 boyunca birçok erkek çocuğa tecavüzden tutuklandı.

*Karaman 

Yer: ENSAR vakfı yurtları.

Kurbanlar: 45 çocuk.  Muharrem Büyüktürk tecavüzden tutuklandı. 503 yıl hapis cezası aldı.

*İstanbul 

Yer: Pendik 

Kurban: 11 yaşında çocuk. Kuran öğretmeni O. B. cinsel istismardan tutuklandı.

*Giresun

Yer: Hafızlık Kuran Kursu  

Kurbanlar: 9 öğrenci. Halil İbrahim tecavüzden tutuklandı.

*Ağrı

Yer: İmam Buhari Yatılı Kuran kursu. 

Kurban: 9 yaşında çocuk. Kuran kursu hocası tecavüzden tutuklandı

*İzmir 

Yer: Süleymancılar Yurdu 

Kurbanlar: 9 öğrenci. Din eğitmeni, Ömer Faruk Ergen tecavüzden tutuklandı.

Yayın Yasağı Getirilen Vakalar:

- Ankara, Keçiören Anadolu İmam Hatip Lisesi Kurbanlar: 12 çocuk. Kuran öğretmeni Sefer A. 15 yaşından küçük 12 kız öğrencisine cinsel tacizine yayın yasağı getirildi.

-Akçaabat  İmam Hatip Lisesi,  Arapça öğretmeni, öğrencisine tecavüz etti.

-Afyon  Otpazarı Camisi Kurban14 yaşında  çocuk 

-Konya Ereğli İmam Hatip Lisesi müdürü 7 ve 9 yaşlarındaki iki çocuğu taciz etti.

-Düzce, Esençam köyü imamı 14 yaşındaki  çocuğua tecavüz etti.

-Bitlis Tatvan İmam Hatip lisesi din öğretmeni  Alper Tarık P, 16 yaşındaki öğrencisine istismarda bulundu.

- Konya İhsan Dede İmam Hatip ortaokulunda 8 çocuğa tecavüz edildi

-Tekirdağ Kapaklı İmam Hatip ortaokulunda 8 çocuğa tecavüz edildi

-Bartın Kuran kursunda imam çocuklara cinsel istismardan tutuklandı

-Antep Şahinbey Camisi Kuran kursunda yaşları 6 - 11 arasında değişen 6 çocuğa tecavüz edildi

- Konya yatılı Kuran kursunda belletmen,  11 -12 yaşlarında 3 çocuğa tecavüz etti

- Ankara, Beypazarı yatılı Kuran kursu öğretmeni  Ali K, 11 yaşındaki çocuğa tecavüz etti.

- Adıyaman Gerger İmam Hatip lisesinde 30 öğrenciye tecavüz edildi.

Gazete haberi

SONUÇ:

Belli ki, ne  kadar sapık varsa  

"En kolay dinci yerlerde çocuklara tecavüz ediliyor"

 diyerek koşa koşa oralara hoca, eğitmen, öğretmen, belletmen, hademe olarak giriyorlar. Bu iş artık sistematik olmuş tıpkı KİLİSELERİN çocuk tecavüzcüleri için kullanıldığı gibi. 

Siz, hiç  piyano kursunda, bilgisayar kursunda, İngilizce kursunda dayak yiyen, tecavüze uğrayan çocuk duydunuz mu? Duymazsınız.  Onun için çocuklarınızı dincilerden koruyun. Çocuklarınızı kursa gönderecekseniz İngilizce / Fransızca / Gitar / Piyano / Bilgisayar / Çini  vs. kursuna gönderin. Bedensel ve ruhsal olarak zarar görmezler, psikolojileri bozulmaz. Tam tersine faydalı bir şey öğrenirler. 



9 yorum:

  1. en acımasızı da ensar idi herhalde, bir de yargılanmadıkları için ailece mutlu olmuşlardı, dincilerin bu tecavüz merakı nerden doğuyor acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısın deeptone, çok kötüler.
      Dinciler hep öyledir kiliselerden biliyoruz.
      Dinciler kötüdür işte. Allah'a da inanmıyorlar ki bu kadar kolay kötülük yapıyorlar.

      Sil
  2. Merhabalar.
    Paylaştığınız bilgiler karşısında insanın kanı donuyor, dili tutuluyor. Bu ne ahlaksızlık... Bu ne şerefsizlik... Bu ne haysiyetsizlik... İnsanda biraz onur olur, gurur olur, vicdan olur, merhamet olur, haysiyet olur. Bu adamlardan demek ki hiçbir b.k olmazmış.

    Vizonetele filminden şöyle bir replik hatırlıyorum. Siti ana torunları hazırladı camiye Kur'an kursuna gönderecek. Reis bey itiraz ediyor "Ne götürüyorsun bu yavruları Kur'an kursuna, ne anlıyor bu zavallı yavrucaklar?" Siti ana da: "tövbe de reis bey kafir mi olsun çocuklar?"
    İşte durumlar böyle. Çocuklarımızı kafir olmasınlar diye Kur'an kursuna gönderiyoruz, çocuklarımıza orada kafirliğin en reziliyle tecavüz ediyorlar. Bu olaylar karşısında susuyor ve gerekli tepkiyi göstermiyoruz. Bu konuya duyarsız ve sessiz kalan herkes bu suçun ortağı sayılır.
    Selam ve saygılarımla.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Recep Bey,
      Unutulmasın diye paylaştım, malum Türk vatandaşları olarak her şeyi unutuyoruz. Bir de şu var: Bunlar polis / mahkeme / doktor kayıtlarına geçmiş yani ortaya çıkmış vakalar. Bir bu kadar da ortaya çıkmayan, örtbas edilenler vardır.

      Vaktiyle Papa, kurbanlar için sapık, ahlaksız din adamları adına özür dilemişti. Gerçi neye yarar özür dilemesi? Yıkılan hayatlar, bozulan psikolojiler geri gelir mi özür dilemekle?

      Yapacak tek şey var: Çocuklarımızı dincilerden, akepelilerden (çünkü dincileri onlar koruyor ve kolluyor, sahip çıkıyor) uzak tutacağız. Kuran okuyacaksa evinde okuyacak, bugün benim evimde deist olmama rağmen tam 5 ayrı Kuran bulunuyor, seccadem de var, deist olmak bir yaratıcıya dua etmeye de, secde etmeye de engel değil. Sonuçta her Müslüman'ın evinde Kuran vardır duvarda asılıdır. ALır çocuğuna okutur, Türkçe tercümesi var. Kimse Arapça bilmek zorunda değil. Çincesi de var, Japoncası da var, tercüme edilmeyecek zorlukta bir kitap değil. Verdiğiniz filmdeki gibi işte halimiz, bunları duyurursak akıllanırlar. Çocuklarımız bizim kıymetimiz. Koruyacağız. Korumak zorundayız.

      Çok teşekkürler yorumunuz için.
      Selamlar, saygılar.

      Sil
    2. Merhabalar.
      Efendim, siz de bilirsiniz ki, böyle olayları çok çabucak unutanlara balık hafızalı derler. Biz de millet olarak, toplum olarak gerçekten balık hafızalıyız. Her şeyi çok çabucak unutuveriyoruz.
      İktidarda olan hükumet de kayıtlara geçmiş bu vukuatların hepsinden haberi var. Bu tecavüz olayları ülkemiz yerine başka bir Batılı ülkede olmuş olsaydı, hükumet çokten istifa etmişti. Bırakın bunların istifa etmelerini, bir de daha olayları örtbas etmek için ellerinden gelen bütün imkanları kullanıyorlar.

      Tecavüze uğramış bu çocukların geçirdikleri psikolojik travmalardan dolayı aldıkları yaraları, bir ömür boyu unutamayacaklar ve kendi kendilerini toplumdan soyutlayacak ve içine kapanık, bir çoğu psikolojik rahatsız birer bireyler olarak topluma karışacaklardır.

      Sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir toplum oluşturacağız diye canla başla didinirken, şu yaşadığımız olaylara bakın. Hiç bizim gibi bir ülkeye ve millete yakışıyor mu buı tablo?

      Ben de ortaokul öğrencisi iken, kendi isteğimle memleketteki Süleymancıların Kur'an kursuna devam etmiştim. Tam Kur'an'ı söktüm ve okumaya başlamıştım, babam beni bakkal dükkanına yardıma çağırdı. Kurstan o ayrıldığım oldu, zaten bir daha da hiç gitme fırsatım olmamıştı. Benim o kursa gittiğim de küçük çocuklar da vardı. Fakat o yıllarda hiç böyle bir olayın vuku bulduğunu hiç duymadım. O yıllar, 1967-1968'li yıllardı.

      Efendim şimdi öyle güzel imkanlar var ki, ben bile Kur'an okumada takıldığım yerleri, bu konuda hazırlanmış çok güzel web sayfalarından öğreniyorum.

      Benim aklımın almadığı şu: Nasıl böyle insanın midesini bulandıran iğrenç tecavüz olayları; Kur'an kurslarında, cemiyet ve vakıf gibi külliyelerde oluyor?

      Ben zaten bu dincilerin dinden, imandan bihaber olduklarını keşfettikten sonra onlardan nefret etmeye başladım. Bunlar inançlarında ve imanlarında samimi değiller. Hayatlarını imanlarına şahit kılamayan insan müsveddeleri. Bunları fırınlarda yakacaksın. Tecavüzcülere çok ağır cezalar verilmeli.
      Selam ve saygılarımla.

      Sil
    3. Merhaba Recep Bey,
      Öncelikle çok şanslıymışsınız, vakaların içinde Süleymancılar yurtları da hayli var. Hani Allah korumuş. İyi ki, babanız bakkal dükkanında yardıma çağırmış.

      O yıllarda toplum olarak daha ahlaklıymışız ya da o yıllarda nüfus daha azdı (33 milyon küsurduk) şimdi kaba bir sözdü ama "nerede çokluk, orada bokluk" derler, nüfus arttı, eğitimsiz, okumamış, kişiler niye 9-10 çocuk dünyaya getirirler? Çünkü bildikleri tek şey uçkur, üremek! Nüfus arttıkça bu cahil ve uçkur düşkünü kesim şehirlere aktı. Ayrıca bilgisayar, sosyal medya, televizyon yoktu şimdi var ve olanlar ortaya çıkıyor, eskiden de mutlaka oluyordur ama duyulmuyordu. Örtbas ediliyordu. Şimdi tüm dünyada ahlaksızlık çoğaldı maalesef. Çocuklarımızı çok korumalıyız. Dünya kötü bir yer onla için.

      Neden en çok Kuran kurslarında dinci vakıflarda oluyor derseniz, çocuklar oraya gönderildiği için ve dinciler kötü olduğu için oluyor. Dinle çocukları korkutmak kolaydır.

      Katılıyorum bunlara çok ağır cezalar verilmeli. Hatta idam edilmeliler.
      Selamlar, saygılar.

      Sil
  3. din böyle bir şey değil, bu ülke böyle bir yer olmamalıydı, ciddi anlamda yazık oluyor çoğu şeye burada...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maalesef sadece İslam dini değil tüm DÜNYA genelinde dinler iyilik için çıktığı söylenmiş sonrasında ticarete döküp vergisiz ve kolay yoldan büyük paralar kazanmak, savaşarak başka dinden insanların malına, toprağına, ülkesine, kabileyse kabilesine, karısına, kızına çökmek ve en acımasızı da çocuklara tecavüze dönüşmüştür.

      Haçlı Seferleri' nin sebebi dindi.
      Osmanlı da din adına başka ülkelerin toprağına çöktü. (bu bir işe de yaramaz, gün gelir o insanlar geri alırlar, aldılar da. Olan iki tarafın insanlarına olur)
      Yine Osmanlı din adına savaşta yendiği ülkenin kadınlarını, kızlarına çökerdi, bu gayet doğaldı.

      Günümüzde de dinciler altlarında en son model lüks araçlarla geziyorlar, süper marketelere SADAKA KUTUSU bırakıyorlar, orada burada kermes düzenliyorlar, daha kurnazları holding kuruyor, tarikat kuruyor, etrafına zeka özürlü insanları topluyor, kandırıyor, bir tanesi gebermişti milyonluk mirası çıkmış, akrabaları birbirine girmiş. Çünkü dincilerin aklı PARA - UÇKUR dur.

      Jim Jones vardı Amerika'da DİN ayağına kadın, çoluk, çocuk 900 müridiyle siyanür içip intihar etti. Siyasetçilere kadar büyük bir kesimi kandırmıştı, hipnotize etmişti adeta. Zaten içtiklerine bir takım uyuşturucular katıyorlar. Okunmuş su diye!

      Dahası bunlar birbirlerini de öldürüyorlar, Hac'da birbirlerini öldürdüler, camilerde cinayet işliyorlar, Katli Vacip isimli kitabı herkes okumalı, tarikatların sır cinayet dosyalarını anlatıyor. Tarikat, Siyaset, Ticaret, Cinayet isimli bir kitap daha var bunların iç yüzlerini anlatan, rahmetli Uğur Mumcu bu yüzden öldürüldü. Yine İsmail Saymaz'ın Şehvetiye Tarikatı kitabı var. Rıza Zelyut'un Tarikat Kuşatması Altındaki Türkiye kitabı var.

      Bunları okuyunca, insanlar akıllanır, lütfen naçizane herkes alsın okusun, okutsun, ATATÜRK NE KADAR AKILLIYMIŞ Kİ, TA O ZAMANDAN BUNLARIN İÇ YÜZÜNÜ GÖRMÜŞ. Onun izinden gitseydik bugün böyle olmazdık.

      Sil
  4. Dinciler de zaten bu yüzden Atatürk'ü sevmiyorlar çünkü Atatürk onların iç yüzlerini bilecek kadar akıllı biriydi. 4000 cilt kitap okumuş insanı kandıramadılar tabii ki. Ama işte ömründe kitap okumamış, yemek programları, Müge Anlı, o dizi, bu dizi izleyen cahilleri hâlâ dinle uyutuyorlar. akepe bu kadar oy alır mıydı?

    YanıtlaSil