14 Aralık 2021 Salı

BANA DOKUNMAYAN YILAN BİN YAŞASIN

Suriye, Irak, Afganistan, Libya, Somali, Pakistan vs. den kaçak olarak, sığınmacı olarak, mülteci olarak vs. gelenlerle ilgili yazı yazmıştım ya, bugün Twitter'da bir polis memurunun bu konudaki söylediklerini okudum.

Tweet'in linki şuradan: Link  

 Gazeteci ve yazar Batuhan Çolak'a ait. Tıklayınca açılır ama bazen bazı sosyal medya kullanıcıları hesaplarını kapatıyorlar, dolayısıyla 3 ay veya 1 yıl sonra "Bu sayfa yok" diyor. O yüzden polisimizin anlattıklarını aktaracağım. Böylece link kaybolsa da, polisimizin anlattıkları bu sayfada durur.

Aktarıyorum:

 (polisin başına bir şey gelmemesi için adı, soyadı, karakolu, şehri gizlenmiş.)

" Karakolun alt katındaki koğuş tamamen yabancı, Türkçe bilmiyorlar ya da çok az konuşuyorlar, hırsızlık, taciz, gasp, uyuşturucu ve türevi suçlardan geliyorlar. Üzerlerinde ne bir kimlik var; ne de bir sisteme kayıtlılar. Yani bunları burada tutmamız bizi zorluyor,  alt kata inmeye arkadaşlarımız korkuyor! Vatandaş veya sığınmacı statüsünde olmayanları geri gönderme merkezlerine gönderiyoruz ama orada ne yapıyorlarsa geri dönüyorlar! Biz, bunlara bakmaktan normal suçlulara bakamıyoruz! Sürekli ailem aklımda kalıyor, sık sık arayıp, soruyorum. Biz yakalıyoruz, adli makamlara teslim ediyoruz;  sonra yine aynı suçtan geliyorlar! Bütün motivasyonumuz çöküyor"

Daha dün asansörde Filistinli bir genç, Özbekistanlı bir kadına tecavüze kalkıştı. Ankara'da iki genç bıçaklandı, biri (Emirhan Yalçın) kurtarılamadı. Gebze'de Ayşegül'e Afganlı bir sapık saldırdı kızcağız günlerce yoğun bakımda kaldıktan sonra öldü. İzmir'de Batuhan'ı öldürdüler, Bursa'da bir genç kız eli bıçaklı Afganlıdan kıl payı kurtuldu. 

Orada, burada patileri kesilen kediler de var. Yapanlar bulunmuyor. Bu ülke insanı hiçbir zaman kedilerin patisini kesmezdi. Niye şimdi çıktı?

Benim oturduğum apartmana taşınan Iraklı çocuk yavru kedinin başını taşla ezip öldürme olayının en baş şüphelisi. Kardeşi kedilerin suyuna toprak atıp, mamaları dökerken suç üstü yakaladım. Pencereden bakıyordum tam o anda. Zaten babası da annelerini 9 aylık hamileyken darp etmiş. Ambulans ve polis geldi, telsiz konuşmasını duyduğum için biliyorum. Baba belli ki ruh hastası, iki oğlan çocuk keza. 

Şimdi akepelilere sesleniyorum.

Bunlar sizin eseriniz.

Bana dokunmayan yılan bin yaşasın diyorsunuz ama gün gelir o yılan bir gün sizi de, çoluğunuzu, çocuğunuzu, torununuzu, yeğeninizi de sokar inşallah.

Beter olun.


4 yorum:

  1. Merhabalar.
    Ülkemde yabancıları istemiyorum. Ülkemizdeki kendi insanlarımızla zaten yeterince sorunlar yaşıyoruz. Ülkemize sokulan yabancılar da bu kötü gidişatın tuzu biberi olmuşlardır.
    Polis memurunun anlattıklarına inanıyor ve katılıyorum. Daha geçenlerde Keçiören'de bir parkta yine bir Türk gencini ağaca asanların olayı, halk isyan eder diye hemen kapatılmış.
    Söz konusu yabancıları bu ülkenin başına bela edenleri, Allah bildiği gibi yapsın. Son duanıza yürekten katılıyor ve İnşAllah diyorum.
    Selam ve saygılarımla.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,
      Ben de istemiyorum. ASLA istemiyorum!
      Bizim kendi ruh hastamız,
      kendi psikopatlarımız,
      kendi teröristlerimiz
      kendi katillerimiz YETMİYORMUŞ GİBİ, İTHAL 10 MİLYON ruh hastası ASLA İSTEMİYORUM.

      Aaa? Keçiören'de o olayı bilmiyordum, kapattıkları için duymamışım demek. Aminnnnnn.
      Çok teşekkürler yorumunuz için,
      Selamlar, saygılar.

      Sil
  2. ya vallahi yaa, bu da oy için yani de mi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oy için ve Avrupa Birliği'nden mülteciler için gönderilen milyon Eurolar için. O milyonların ne kadarı bunlar için harcanıyor, ne kadarı akepelilerin ceplerine giriyor onu da Allah bilir. Kayıtlar, kuyutlar, kim tutuyor? Kim görüyor? Suriyelilere verseler Suriyeliler niye yollarda dileniyor?

      Sil