15 Aralık 2021 Çarşamba

BUYUR, BURADAN YAK - YAZISIZ VİDEO

İstanbul, Sultangazi'de  Afganistan - Pakistan meydan savaşı: 

 Video linki 

ODATV' nin haberi




6 yorum:

  1. Merhabalar Bücürükveben.
    Çok da şaşırmamak gerekiyor. Olacağı buydu. Görünen köy kılavuz istemez dedik. Yabancıların ülkeimze gelmesini istemedik. Ama kimse bizi dinlemedi. Kimse bizi kale almadı. İşte şimdi yarattıkları eserleriyle ne kadar övünseler azdır.

    Bu Pakistanlılar ne zaman sahneye çıktı anlamadım. Irak ve Suriye savaşlarından önce Özal zamanında Afganistan'dan bir grup sığınmacıyı hatırlıyorum. O zaman onlar deri giysiler üzerine imalat yapıp Ulus'ta satarlardı.

    Yolgeçen hanına dönmüş ülkemde yaşanan şeylere bakın ya! İnsanın içi kan ağlıyor. Bu manzaradan kim mutlu oluyor acaba? Çok merak ediyorum. Bu manzaradan mutlu olanların kanından şüphe etmek gerekiyor.

    Emeğinize ve yüreğinize sağlıklar dilerim. Selam ve saygılarımla.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Recep Bey,
      Evet 10 000 000 insan! Dile kolay, şaşırmamak gerekiyor.
      Pakistanlılar en az Afganlılar kadar tehlikeli ve radikal dinciler. Iraklısı, Suriyelisi alayı çok tehlikeli. İşte oturduğumuz apartmandaki Iraklı ailenin halini anlattım, çocuklar kedileri taşla öldürüyor, anne 9 aylık hamile ve darp edilmiş diye kapıya polis ve ambulans geldi. Darp eden ya eşi, ya ailede başkası onu bilmiyorum polise sormadım ama pencereden kulağımla duydum. "Hamile kadına darp" diye. Kadın 9 aylık hamileydi, karnı burnundaydı, oradan 9 aylık diyorum nitekim bir hafta filan sonra doğum yaptı. Şimdi düşünün kendi hamile karısına bunu yapan, küçücük çocukları kedileri katleden insanlar (!) bizlere neler yapmaz?

      Sizin de yüreğinize sağlık. Yazıya değer kattınız yorumunuzla.
      Selamlar, saygılar.

      Sil
  2. eh Türkiye bu güzel insanları da bozdu ... :)

    YanıtlaSil
  3. vay yaa yani videodaki sokak türkiyeye hiç benzemiyor :) ortadoğu gibi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maalesef :( benim çocukluğumu görseydin türban yoktu, genç kızlar asla başını örtmezdi o zaman Müslüman değil miydik? Yine Müslümandık. Zorla hepsini Araplaştırdılar.

      Sil