4 Şubat 2023 Cumartesi

BİRBİRİNİN CAMİSİNE ÇEKİÇLE SALDIRAN MÜSLÜMANLAR

 Ahahahaha  Olay yeri: Pakistan. 

Nüfusunun % 99'u mu ne Müslüman  olan berbat bir ülke. Buraya bolca Afganistan'dan da psikopat ithal etmişler vaktiyle ve sonuçta: 

" Senin camin kaka"

"Benim camim cici"

olmuş ve bir grup, ötekinin camisine çekiçle saldırmış. Saldıranların videosu filan da var internette. Üşendim valla koymadım. Google'a  Pakistan assault mosque with hammer yazıp tıklayınca bir dolu haber, video, fotoğraf geliyor. İsterseniz yapabilirsiniz.

Kaynak: Lokmat.com

 İşte dinlerin çok yaygın bir akıl hastalığı ve dincilerin akıl hastası, şizofren, paranoyak ruh hastası yani deli olduklarına bir ispat daha. 

Hiçbiri "Ulan bana ne isterse bilgisayarın modemine tapsın!" demiyor. 

Olayın orijinal, Türkçe haberi ODATV alttaki yeşil renkli linki tıklayarak okuyabilirsiniz. 

Camiye çekiçle saldırı




2 yorum:

  1. Merhabalar.
    Camilerini, cemaatlerini, ibadetlerini ve tapındıkları Tanrılarını bile ayıran böyle bir İslam toplumundan kimseye fayda değil, ancak zarar gelir. Herkesin bir taraf olduğu ve başkasına hiç tahammülü kalmamış toplumlardan başka ne beklenebilir ki?..

    Çok yakında bir Pakistan da biz oluruz. Şimdilik sözlerle camiler çekiçleniyor. Yarın bir gün eline balyozu alan yürür. Sanki Çanakakkale Savaşı'na gidecek!..
    Selam ve saygılarımla.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Recep Bey,
      Kesinlikle öyle. Zarar gelir. Geliyor da zaten. Bakalım kaç yıl sonra Amerika, Pakistan'a da "demokrasi" ve "özgürlük" getirmeye kalkabilir. İyice karışıp birbirlerini yemeye başlamalarını bekliyordur.
      Çok teşekkür ediyorum yorumunuza.
      Selamlar, saygılar.

      Sil