6 Mart 2023 Pazartesi

BLOĞUN SAPIĞINI ŞİKAYET

 "Açmayın Korkunçlu" isimli yazıma gelen, belli ki AKPli  "hayat erkeği" isimli o.....çocuğu -   "Hayat erkeğiymişsin Allah kurtarsın" diye cevap yazınca (orada duruyor bu yazışmalar) ; cevaben 

"Seni de  s....... mi ister misin? Para almayacağım söz vs. "  

gibi ahlâksız  yorum(!) bıraktıAnında spama ve çöpe attım. Bu sapık için savcılıkla filan uğraşmama değmez. Bloğunu  şuradan şikayet  ettim. (Açılan sayfada taciz / tehdit seçeneğini işaretledim, "topluluk kurallarını ihlal" seçeneğini de varmış.) 

 Blogspotta sapık tacizcilere  yer olmadığını blogspot yetkilileri de bilmeli.

Herkesin görmesi için burada kalsın. ESCOBAR gibi kartel olmuş AKP'yi sadece Atatürk düşmanlarının, haramzede hırsızların, çok aşırı cahillerin, hem cahil hem dincilerin, çocuk tecavüzcüsü tarikatçıların, cemaatlerin desteklediğini biliyordum. Sapıkların da desteklemesine şaşırmadım.

Destek olan  arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Blogspottan gereğini yapmasını bekliyorum. Blogspotta sapıklara yer yok. 



 

14 yorum:

  1. Böyle densizlere haddini bildirmek gerekiyor. Söz konusu yere şikayette bulundum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle öyle. Çok teşekkür ediyorum şikayet ettiğiniz için. Umarım tüm blogcular şikayet ederler. Açılan sayfada "taciz, tehdit" seçeneğini işaretleyecekler. Bunu söylemeyi unutmuşum söylemiş olayım diğer arkadaşlar için.

      Sil
  2. Böyle bloglarda mı varmış...Yok artık, daha neler...Okurken bile kanım dondu. Ben de sanıyordum ki böyle sapkın bloglar olmaz diye. Hiç aklıma gelmezdi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maalesef kötüler, sapıklar her platforma dadanıyorlar. Böyle utanmazlara sürüm sürüm sürünecekleri kötü sonlar diliyorum umarım karma vardır.

      Sil

  3. Sayfanızdaki bir paylaşıma böyle ahlaksız bir yorum yazarak gönderen sapığın yorumu ve sayfası hakkında Blogger'e gerekli şikayet ve bildirim de bulundum. İnşAllah en kısa zamanda gereğini yaparlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Desteğiniz için çok teşekkür ediyorum Recep Bey, inşallah öyle yaparlar.

      Sil
  4. Ben geçen gün şikayet ettim yazınızı okuyunca. Böyle blogların olmaması gerekiyor. İnsanların bu kadar saygısız olmasına sinir oluyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bunu duyduğuma sevindim kitapkeşfi, çok teşekkür ediyorum.

      Sil
  5. İnsan haysiyeti, Anayasa’nın ve Türk Ceza Kanunu’nun yanı sıra evrensel olarak da korunmaktadır. Günümüzde gelişen bilgi ve iletişim teknolojileri sosyal medya kavramını ortaya koymuş olup, sosyal medya platformları internet erişimine sahip her kesim, kültür ve eğitim düzeyinden insanı bir araya getirmektedir. Sosyal medya platformlarına erişimin kolaylaşması ve anonim isim ve hesapların da kullanımıyla sosyal medyada herkes her konuda yorum yapabilecek konuma gelmiş; bu durum, suç tanımına uyan tutum ve ifadelerin sosyal medyaya taşınmasına yol açmıştır. Türk Ceza Kanunu’nda düzenlenen hakaret suçu sosyal medya aracılığıyla işlenebilmekte, hakaret suçunun mecrası değişmekte ve failler kendilerini kolaylıkla gizleyebilmektedir.

    Hakaret suçları kanun koyucu tarafından şikâyete bağlı suçlar olarak düzenlenmiştir. Hakarete maruz kalan kimsenin ilk olarak yapması gereken hakarete uğranılan sohbetin ya da sosyal medya sitesinde ise o kısmın hem tarih hem de suçu işleyenin kimlik bilgilerinin detaylarını gösterir şekilde ekran görüntüsü almak olmalıdır. Bu delil yöntemi en hızlı ve en pratik yöntemlerden biridir. Hakaret suçunu işleyenlerin gerçek kimliklerinin açıkça belirlenebilir olması halinde ilk olarak hakaret içerikli iletinin hangi IP adresinden gönderildiği ve daha sonra da bu IP adresinin kime ait olduğunun tespiti yapılır. Mağdurun Cumhuriyet Başsavcılığı’na yazacağı dilekçe ile birlikte hakaret içeren ekran görüntülerini de ekleyerek şikâyette bulunması gerekmektedir.

    Hal böyle olunca, size cinsel taciz hakaretinde bulunan failin IP adresi üzerinden gerçek adresine ulaşabilmek için gerekli çalışmayı başlatmış bulunuyoruz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ediyorum Su Kaybe.
      Ayrıca yorumunuzun her cümlesine katılıyorum.

      Sil
  6. Canım kardeşim okuyunca blogcudaki mücadeleni hatırladım. Korku nedir bilmeyen...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne korkacağım ya, işime gücüme bakıyorum vız gelir, tırıs gider psikologluk zavallının teki.

      Sil
  7. deprem, ekonomi, seçim, bir dolu stres kaynağımız var, unut gitsin olumsuz şeyleri.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beni kötü etkilemiyor çünkü blogcudan ve öncesinden siyasi forumlardan sapık, manyak, sataşanlarla mücadeleyi biliyorum ama yazıyorum bir kenara.

      Sil