8 Ocak 2024 Pazartesi

75 KIRBAÇ

Hep söylerim; yine söylüyorum:  Dincilere müsamaha edilmez. Dincilere ülke emanet edilmez, o ülkeyi batırırlar, illa ki, iç savaş çıkartırlar, o ülkeyi cehenneme çevirirler özellikle kadınlar, çocuklar ve hatta hayvanlar için. Çünkü dinciler ruh hastasıdır.

İran'da, laiklik elden gidip dinciler yönetimi aldığında, şu andaki 20 yaş ve altındaki nesil, o günlere tanık olmadılar ama biz yaşlılar tanık olduk. Ben o günleri yaşadım. İşte vaktiyle laiklikle yönetilen İran'da altta fotoğrafını gördüğünüz kızcağıza başını örtmeden sokağa çıktığı için kırbaç ve para cezası verilmiş.

HABERİN ORİJİNALİ TIKLA 


Bu da yazımı paylaştıktan sonra bugün (10. 01. 2024) T24 haber sitesinden bir haber: Afganlı kız başörtüsü kurallarına uymadığı için kırbaçlanmış. Kız 16 yaşındaymış; ismi Lale. 

T24 HABERİN ORİJİNALİ TIKLA

Ya laiklikle yönetileceğiz ya da Fettoş, Mettoş, Filantoş, Falantoş, Göttoş sapkın tarikatların elinde kırbaçlanacağız. Seçim sizin. 

11 yorum:

  1. Valla bizim de gidişat pek iyi değil:(

    YanıtlaSil
  2. Sonumuz bunlar gibi olmasını istemiyorsak, aklımızı başımıza getirmemiz lazım. Tabii beyni örümcek bağlamış mahlukatlara anlatamayız bunları. Anlasa da işine gelmez. Kırbaç ne yaa...Hangi yüzyılda yaşıyoruz...Kırbaçı batsın.

    Naçizane küçük bir not; fotoğrafın altındaki yazıda geçen tarih 10.91.2024 denmiş. Bazen klavyede hızlı yazınca parmaklar hafif dokunsa bile yanlış yazabiliyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Akıl çok önemli Nazlıcığım, maalesef ülkenin büyük kısmı cahil, akılsız, veriyor kömürümü, veriyor makarnamı, namaz kılıyor, ondan iyisi yok diyorlar. Normal zekalı vatandaşlar çoğunlukta olsa ampul partisi % 3 bile oy alamaz.

      Aaa:))çok teşekkür ediyorum canım, evet ben F klavyede daktilo yazardım, yılların alışkanlığı bakmadan yazıyorum. Haber verdiğin için çok teşekkür ediyorum. :)

      Sil
  3. Merhabalar.
    Cenab-ı Peygamber vefat ettikten sonra hilafet saltanat kavgası başladı. Bir zaman sonra iktidarı ele geçiren Emeviler, Arabistan'da ilk dinciliği başlatan bir Arap kavmidir. Yani dinciliğin tarihi eskidir. O günden bu yana iktidarı ve hilafeti ele geçirmek için İslam dinini saltanat ve hilafetleri uğruna harcadılar. Aslında İslam dininde kaba güç yok, kırbaç ve değnek yok, recm yok, başörtüsü yok!.. Bunlar hep saltanat ve hilafet uğruna dincilerin uyguladıkları batıl cezalardır.

    Şu anda (1979 yılından bu tarafa) İran'da; Teokrasi, İslam Cumhuriyeti, Parlamenter Sistem, Üniter Devlet, Başkanlık sistemi uygulamakta. İran'ı mollalar yönettiği için, İran'da Emeviler'den örnek aldıkları yozlaştırılmış İslam dini hükümleri uygulanmakta.

    Özetle, ülkenin başında bulunan iktidar da İran gibi bir İslam Cumhuriyeti tesis etme sevdasında. Yavaş adımlarla ülke böyle bir rejime doğru yuvarlanmaktadır.

    Kırbaç cezası, cahiliye döneminde Mekkeli müşriklerin kölelerine uyguladıkları bir cezadır. Peygamber döneminde ne Müslümanlara, ne de müşriklere asla kırbaç cezası uygulanmamıştır.
    Selam ve saygılarımla.



    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Recep Bey,
      Evet evet ben de yazdığınız şekilde okumuştum; zaten o yüzden dört halifenin üçünü mü ne öldürmüşler. Şu anda da filan tarikat, falan tarikat, birbirlerini camilerde öldürüyorlar çünkü bunları işi Allah, Mallah değil işin içinde başka işler var, çocuklara, kadınları kontrolleri altına almak, onları seks köleleri yapmak ve milyonluk servetler onu da nasıl yapıyorlarsa? O paralar o milyonlar o tarikatlara nasıl geliyorsa? Pis işlerin döndüğü yerler velhasıl.
      Yorumunuz için teşekkür ediyorum.
      Selamlar, saygılar.

      Sil
    2. Merhabalar.
      Gerçekten samimi bir şekilde İslam dinine inanıp, Allah'a iman edenlerden asla zarar gelmez! Ama yarım yamalak bir inanç ve imanla İslam'a tabi olmuşsa, onlardan korkulur. Korkacağımız diğer bir taife ise, dincilerdir. Dinciler, çok tehlikeli bir kesimdir. Onlardan her şey beklenir. Siz de zaman zaman bunlardan sıkça bahsediyorsunuz zaten.

      Dincilerde ne inanç, ne iman, ne de Allah korkusu olmaz! Bunlara karşı çok dikkatli olmak lazımdır. Bunlar kendilerini çok çabuk ele verirler. Neden derseniz? Bunlar çıkar ve menfaatleri için her şeyi ayaklar altına alan bir kesimdir.

      Dindarların tarikatı, cemaati, vakfı, derneği olmaz. Hatta bunlar da mezhep ayrımcılığını bile göremezsiniz. Yani kendileri hangi mezhepte iseler, diğer mezheplere karşı daime saygılı olurlar, onlarla kavgalı olmazlar. Çünkü gerçek Müslümanlar bunlardır.
      Selam ve saygılarımla.

      Sil
    3. Merhaba,
      Yorumunuzun altına imzamı atıyorum.
      Maalesef dindarlar ile dinciler birbirinden çok farklı iki kesim.
      Dindar insandan kimseye, komşusuna da, sokağın kedisine de bir zarar gelmez, vicdanlıdır, merhametlidir. İyi insanların zaten dine bile ihtiyacı olmaz.
      Dinciler hakikaten çok tehlikeliler. Türkiye, Arabistan, Suriye, İsrail, Irak, vs. tüm dincilerin arkasında İngiltere, ABD, İsrail gizli servisleri var. Bunlar fonluyorlar. İnanmayan Arabistanlı Lawrence hikayesini okusun, filmi bile yapıldı.
      Tekrar teşekkürler.
      Selamlar, saygılar.

      Sil
  4. bizim ülke iran afgan gibi olmaz yaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hep öyle diyoruz ama olmaz dediğimiz pek çok şey oldu. Mesela bir okul müdürü, kadın öğretmenin kıyafetini şikayet etti, kadıncağız da sosyal medyada kıyafetini fotoğrafını çekip paylaştı ki, gayet düzgün bir kıyafet, beyaz elbise, altında siyah çizme, etek boyu dizin hemen üstünde yani öyle aman aman mini filan değildi. Böyle böyle başlar. Bugün dizin hemen üstündeki etek boyuna karışır, müsahama gösterirsen yarın dizin altında giyin der, ona da müsahama gösterirsen, ayak bileğine kadar uzun olsun ister! Başını da ört der.
      İran, Afganistan da 70'li yıllarda mini etekliydi.

      Sil
  5. Maalesef hep kadınlar bedel ödüyor.

    YanıtlaSil