11 Ocak 2024 Perşembe

İST. BLD. BAŞKAN ADAYI MURAT KURUM

Efendim kimdir tanımam, etmem.  AKPli oluşu oy atmamam için yeterli neden ayrıca tipine bakınca kusura bakmasın da insana güven veren bir tipi yok; nasıl desem kötü kötü bakıyor. Bir de kuzeni varmış, arazi anlaşmazlığı için iki kişiyi öldürmüş. Katil olmuş yani. Bakanın kuzeni olduğu ortaya çıkmış. Yakalanmış mı? Yakalanmamış mı? Bilmiyorum. Yakalandığına ilişkin haber bulamadığım gibi, yakalanmadığına dair haber de bulamadım. Sanki haberlere erişim yasağı getirilmiş gibi. 

Bu da olayın haberi:

GAZETE HABERİ TIKLA


Şimdi Murat Kurum bu alttaki kişiymiş.


"Tip önemli mi ayol? Güzellik yarışması değil" 😁😁demeyin. Tipoloji diye bir bilim bile var. Yüzüne bakınca insana güven veren tipler var, güven vermeyen tipler var, tekinsiz" dediğimiz  tipler var, kötü kötü bakıyor dediğimiz tipler var, pozitif enerji veren tipler var, negatif enerji veren tipler var; "Klinik" dediğimiz tipler var. Psikologlara göre bir insan karşısındaki kişiye ilk  iki saniyede ya ısınırmış ya tepki duyarmış. (Benim için her zaman doğru çıkmıştır bu teori) Sebebini belki kelimelere dökemeyiz ama işte insana güven veren tip, güven vermeyen tip diye bir kavram var. Ayrıca ben bakınca Afganlı, Pakistanlı filan sandım.

Kuzeninin katil olmasına gelince; akrabasının suçundan bize ne diyebilirsiniz ama şu atasözlerini de unutmayın. Armut dibine düşer, soydur çeker, bo...ur kokar. E, kuzen de yakın akraba yani; öyle dış kapının dış mandalı değil. Demek ailece pek tekin değiller. Ailesinde hapiste olan, katil olan, ne bileyim uyuşturucu kullananlardan sakın kendinize kız arkadaş / erkek arkadaş edinmeyin diye hep tavsiye ediyorken; tutup ailesinde katil olanı İstanbul'a belediye başkanı mı seçeceğiz? 

Velhasıl, bir dizi çeksem, bu adama "kötü adam" ı oynatırım, dürüst ve iyi adamı oynatmam çünkü tipi yakışmaz iyi adama. Zaten AKPli değil mi? Al birini, vur ötekine. Olmasaydı da CHP'li olsaydı da bu adama ben yine tipinden ötürü oy atmazdım. Kötü kötü bakanlar uzak dursun negatif enerji veriyor resmen!

Umarım İstanbul'u bir daha asla AKP'li biri kazanmaz. Ekrem başkanın yolu açık olsun.

8 yorum:

  1. Merhabalar.
    İstanbul, Ankara gibi büyükşehirlerin belediye başkanlıklarını kazanabilmek için meşru ve gayrimeşru tüm hünerlerini ortaya koyacaklar. İstanbul'a neden Kurum aday gösterildi? Daha önce yaptığı bakanlıktan dolayı. Güya daha önce hükümette bakanlık yapmış biri olması cazibesini artıracaktır. Kurum'un aday gösterilmesindeki tek neden bu! Yoksa, sizin dediğiniz gibi, fiziki görünümü, bakanlık yapmış olmanın verdiği cazibeyi bertaraf eder.

    Bakanlık yapmış birilerinden belediye başkanı olmaz! AKP'de bakanlık yapmak da kolay, belediye başkanlığı yapmak da kolay. Neden derseniz? Ne bakanlara, ne de belediye başkanlarına kendi inisiyatiflerini ve becerilerini kullanarak idarecilik yaptırmıyorlar. Bunların tüm yapacakları işleri tek bir kişi belirliyor ve verilen talimatlar doğrultusunda onlar da gereğini yapıyorlar. Sizin anlayacağınız davul bakan ve başkanların boynunda çomak ise, tek bir kişinin elinde ve istediği havayı çalıyor. Böyle yapa yapa bakın ülkeyi ne hale getirdi. Ülkenin bu hale gelmesinin tek müsebbibi bu tek adamcılık zihniyetidir. Bu tek adamcılık zihniyetine çanak tutan o malum parti genel başkanı da bu vebalin ve günahın ortağıdır.

    Ne İstanbul'u, ne de Ankara'yı AKP'li biri kazanamaz inşAllah! İmamoğlu'nun ve Yavaş'ın yolları açık olsun!
    Selam ve saygılarımla.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,
      Aynen katılıyorum yorumunuza. Bunların bakanları, vekilleri de çoğunlukla liyakatsız, sahte diplomalı, uyduruk ülkelerden parayla alınmış diplomalı kişiler, iki kelime İngilizce bilmeden büyükelçilik yapılıyorlar! Daha neler! Servetleri araştırılsa neler çıkar!
      İnşallah hiçbir yeri kazanamazlar, ülkeyi batırdılar, bitirdiler kendileri 7 sülaleleri servet sahibi oldular.
      Teşekkür ediyorum yorumunuza.
      Selamlar, saygılar.

      Sil
  2. Tek adayımız var, o da Sayın İmamoğlu'dur. Gerisi, boştur. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah kazanacak yine. Ben Ankara'da olduğum için Mansur Yavaş'a oy atacağım. Umarım Ankara'da da Mansur Yavaş kazanır yine. Teşekkürler canım yorum için. :)

      Sil
  3. Ankara'da Mansur Yavaş kazanır bence:)
    İstanbul'un da yolu açık olsun...
    Sevgiler Müjde Ablacım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ay inşallah canım yaa... Aminnn
      Benden de sevgiler Sevilciğim. :)
      Yorumun için teşekkür ediyorum.

      Sil
  4. üç büyük ili alırlar yaa chp :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım öyle olur. :) Yorumlarına teşekkür ediyorum. Yine toptan bir dolu yorum bırakmışsın.:)

      Sil