14 Ocak 2024 Pazar

ÜLKESİNİN AJANLARINI İFŞA ETMEK

Tayyip, şimdi de MİT (Milli İstihbarat Teşkilatı) mensuplarıyla yaptığı toplantının fotoğrafını kendi Twitter sayfasında dünya aleme gösterip paylaşmış sonra tepki alınca silmiş. Silene kadar gören gördü, kopyalayan kopyaladı, şu anda her yerde o fotoğraf duruyor hâlâ. Bir de davul - zurna çalsaydı! 

Bu işi rahmetli Kemal Sunal, film icabı yapsa; 

"Bakın bunlar bizim MİT elemanları, ajanlarımız yani ehehehehe!
Aaaaa! Pardon! Herkes gördü mü? tüh! Ehehehe. Dur, sileyim.

dese güleriz ama bu bir sitcom değil gerçek. 

Putin, KGB ajanlarının, KGB toplantısının fotoğrafını Twitter'da paylaşıyor mu?

Amerika, CIA ajanlarını ifşa ediyor mu?

Neredesiniz muhalefet? CHP? İYİ Parti? Zafer Partisi? Şu partisi, bu partisi? Niye 

"Bu suçtur, bu vatan hainliğidir"

demiyorsunuz?  Niye kıyameti kopartmıyorsunuz? Casusluk yapmak diyeceğim de casuslar bu işi gizli gizli yapar; adam "Salak" ayağına yatarak; açık açık yapıyor! Bu adam biz bilmeden başka neler yapıyordur? Daha önce de "Kandırıldık" diyerek ülkede hapse atmadığı asker kalmamıştı! Şu anda yaşları 70, 80 ve üstü beş amiralimiz de hapiste! 

Libya'da ölen bir MİT mensubunun cenazesinden resim mi çekmişler ne, kimliğini ifşa etmekle suçlanan gazeteciler tutuklu yargılanıyorlardı. Şu an ne oldu bilmiyorum henüz bakmadım. Bu da haberi:


Eskiden ülkemizde de, dünyada da vatana ihanet affedilmez, büyük bir suçtu ve hem kendi ülkemizde, hem de tüm dünyada vatana ihanet etmenin cezası kurşuna dizilerek infaz edilmekti. Şimdi sanki sıradan bir şeymiş, normal bir şeymiş gibi karşılanması akıl tutulmasıdır. Böyle ülkeler çökerler ki, yabancıların bile Türkiye'yi uçurumdan aşağı giden otobüse benzetmeleri boşuna değil. Onlar da görüyorlar ülkeyi kimin felakete sürüklediğini. Hapiste olmaması gerekenler hapiste, hapiste olması gerekenler, vatana ihanet suçuyla yargılanması gerekenler dışarıda!  İşlediği suçlar çoğaldı. MİT ajanlarının fotoğrafını paylaşarak, bir suç daha işlemiştir.  Bir gün bu devran dönerse, 66 yaşında, sokağımızın kedici teyzesi bir vatandaş olarak umarım yargılandığını görmeden ölmem. 



6 yorum:

  1. Merhabalar.
    Devletin en üst kademesindeki bir yönetici olarak Mit mensuplarıyla toplantı yapabilirsiniz, ama yapılacak bu toplantı basına kapalı ve gizli yapılmalıdır. Sivil ve hassas noktalardaki görevli polis memurlarının durumları da aynı böyledir ve böyle olmalıdır. Sen gizli polisini, Mit mensuplarını reklamın için böyle ifşa edemezsin. Senin bir sürü danışmanın ve yardımcıların var, hiçbiri bu konuda senin dikkatini çekmedi mi? Uyarmadı mı?

    İşte koskoca Türkiye Cumhuriyeti böyle zihinlerle idare ediliyor. Geldiğimiz nokta belli. Neye hayret ediyoruz ki? Neyi eleştiriyoruz ki?
    Ne olduğunu bilmeden kazara deve kuşunun sırtına binen adamın feryadı gibi "bindik bir alamete, gidiyoruz kıyamete" diye bağırıp çağırmaya hiç gerek yok! Çünkü biz deve kuşunun sırtına bilerek bindik ve yine bilerek binmeye devam ediyoruz. Daha büyük bir felaketlere düçar olmadan bizleri bu deve kuşunun sırtından indirecek kahramanımızı bekleyip duruyoruz. Bu gidişle böyle bir kahraman da çıkmayacak gibi. Allah sonumuzu hayır eylesin ve bizlere yardım etsin.
    Selam ve saygılarımla.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Recep Bey,
      Değil mi? Tabii ki basına kapalı, gizli yapılır. Dediğiniz gibi bir dolu astronomik maaşa bağladığı danışmanı, şuşusu, bususu var nasıl oluyor? Valla ben bunda kötü niyet ararım.
      Çadır cumhuriyeti olmuşuz.
      Bu adam inşallah yargılansa "Valla benim akıl sağlığım yerinde değildi o yüzden MİT mensuplarını Twitter'a koydum" mu diyecek? Kim inanır? Ben inanmam.
      Aminnn....
      Yorumunuza teşekkür ediyorum.
      Selamlar, saygılar.

      Sil
  2. ya ülkemizin iyice suyu çıktı yani eleştirilcek durumdan bile çıktı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selam Ankara soğuğu yazınız açılmıyor. Sevgiler.

      Sil
    2. 4 tıklanma görünce, ilgi görmeyecek demek ki, diyerek kaldırdım:)))zaten beş, altı satır bir yazıydı. Sevgiler.

      Sil