12 Haziran 2023 Pazartesi

FARZEDİN Kİ, SİZİN OĞLUNUZ.

 

Bu video gizlice çekilmeseydi hiçbirimizin haberi olmayacaktı. 

Dünyadaki yaklaşık 4.300 dinin hepsi de efsanedir, rivayettir. Zaten İslam dininde de TV ekranına çıkan size din satarak zengin olan tipler "Rivayet edilir ki peygamberimizi bir gün...." ile başlarlar söze. (Türk Dil Kurumu: Rivayet sözcüğünün anlamı masal, söylenti, gerçek olup olmadığı bilinmeyen şey)

Tüm 4.300 dinin hepsi de yaygın bir tür akıl hastalığıdır. İnanmayan bulunduğu şehirdeki Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanelerinin yatan hasta koğuşlarında araştırma yapsın, başhekime, psikiyataristlere, doktorlara, hemşirelere, hasta yakınlarına sorsun, buralar "Allah ile konuşuyorum" diyen peygamberlerle dolu. Psikiyatri, psikoloji öğrencileri hastanelerde staj yapınca birebir görüyorlar onlara da sorabilirsiniz. 

Çocuklarınızı dincilerden koruyun. Kursa gönderecekseniz resim, müzik, piyano, mandolin, satranç, takı vs. kursuna gönderin. Siz hiç piyano kursunda dayak atılan çocuk duydunuz mu? Ama Kuran kursları, dinci vakıflar, dinci yurtlarda şimdiye kadar yüzlerce çocuğa tecavüz edildi, dayak atıldı, intihar dendi, örtbas edildi, cinayete kurban gitti. Bunlar basına yansıdı, polis kayıtlarına geçti. Çoğu da unutuldu. Siz unutmayın. Bu yazımı da sık sık okuyun:

Tüm dinlerin akıl hastalığı olduğunun kanıtları

Tüm dinler bir akıl hastalığı türüdür

9 yorum:

  1. Okurken kanım dondu. Videoyu da izlemek istemedim. İnanın, yorumu yazarken hiç bu kadar zorlanmamıştım.

    YanıtlaSil
  2. öyle ama işte insanlık için daha erken demekki, bizim ülke içinse çok erken :)

    YanıtlaSil
  3. Üzgünüm, korkarım,öfkeliyim....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Korkma Arzucuğum, biliyorsun korkma, korktukça sıra sana gelecek denir. Korkmayacağız. Yılmayacağız, mücadele edeceğiz. Üstüne gideceğiz.

      Sil
  4. son dizi yazılarım ilgini çekebileer :)

    YanıtlaSil