18 Ekim 2022 Salı

ANKARA' nın TAŞINA BAK TÜRKÜSÜNÜ BİLİR MİSİNİZ?

Anadolu,  İngiliz, Fransız, Yunan ve İtalyan kuvvetleri tarafından işgal edildiğinde, 

Albay Süleyman Fethi Bey 

canı pahasına düşman askerlerine meydan okumuştu. O günlerde ülkemizin halkı

"Ankara'nın taşına bak,
Gözlerimin yaşına bak
Yetiş, yetiş Kemal Paşa
Kan ağlıyor Anadolu.
..."

diye türkü söylerdi. Kemal Paşa diye yardıma çağırdıkları mekanı Cennet olsun Atatürk'ümüzdü. Başkası değil. Mustafa Kemal Atatürk, Albay Süleyman Fethi Bey, Nene Hatun gibi düşman işgaline karşı çıkanların torunları olarak şu anda "Keşke Yunan kazansaydı" diyenlerin ülkeye soktuğu milyonlarca sığıntı/kaçak/ göçek ile topsuz, tüfeksiz işgal ediliyoruz. Kardak kahramanı emekli Deniz Kurmay Albay Ali Türkşen  Silivri'ye hapse atılırken, amiraller de  görüş/ fikir bildirdiler diye "darbeci bunlar" bahanesiyle hapis yatıyor! Hafızası balık hafızası olanlara hatırlatayım: pkakalı narkoterörist, bebek katili Öcalan'ı ülkeye getiren ekibin tamamı Ergenekon yalanıyla Silivri'ye atılmıştı.  

Haberin orijinali tıkla

Amerika, önce Irak, sonra Suriye, daha sonra da Libya'ya yüzlerce İŞİD üyesi gönderip karıştırıp sonra da iç savaş çıkarttı. Şimdi sıra bizde. 

Fatih Altaylı'nın yazısı

Yazıda katılmadığım tek nokta var: IŞID'in hedefi Türkiye mi? diye başlık atmış. IŞID'in değil Amerika'nın hedefi bu. IŞİD kim ki?  Tüm  dinciler, tüm siyasal İslamcılar gibi Amerika'nın köpeği. Maaşını ABD veriyor. Silahını ABD veriyor, ABD eğitiyor. O ülke senin, bu ülke benim girip, bomba atıp, kadınlara tecavüz edip, kedi, köpek kesip, psikopat, sadist duygularını tatmin ediyorlar. 


Foto: İnternetten alıntı 
(Boyunlarında " İç savaş çıkartıp, kafanızı kesmeye, karılarınıza, çocuklarınıza tecavüz etmeye geliyoruz" yazısı eksik)

Peki ne olacak? Ne yapacağız? 

Bir şey yapamayacağız.  Irak "Saddam'ın gizli kitle  imha silahları" , Suriye  "Esat zalim", Libya "Kaddafi  diktatör" yalanıyla çökertilirken,  Türkiye,  "türbanıma işediler" yalanı yüzünden çöken ülke olarak tarihe geçecek.

Türküdeki gibi yardıma çağıracak bir Kemal Paşamız da yok.

"Deri giysili, eldivenli, üstü çıplak, 50 -100 adam" fantezisi kuran türbanlı bacı(!) Almanya'ya, Amerika'ya kaçar ama biz kaçamayacağız. Çünkü onun gibi sırtımızı  uyuşturucu karteli akepe'ye dayamıyoruz.

Sonrası, apartmanlarınızda normal kiracı gibi oturanlar boğazınıza sarılacak. Bizde iki tane var daha şimdiden yöneticinin boğazını kesmekle tehdit etmiş. Adam, kapı kapı dolaşıp attırmak için imza topladı. Ben de imzaladım ama henüz bir sonuç yok. Adam diyorum 9 aylık hamile karısını darptan kapıya 112 ve polis otosu gelmişti. Nasıl adam(!)lar olduklarını bilin diye yazdım. İki askerimizi yakan İŞİD üyesi de Gaziantep'te dükkan açmıştı! 

FRANSIZ HALKI, VATAN HAİNLERİNİ MEZARDA BİLE RAHAT BIRAKMIYOR, 

Sonuç:  Vatan hainliği nedir yaşayarak görüyorsunuz. Tabii akıllılar, sağduyu sahipleri, zırıl zırıl cahil olmayanlar görüyor. Benim çocukluğumda sadece Türkiye'de değil tüm dünyada kendi ülkesi için değil düşman ülkeler için çalışanların, casusların ve vatan hainlerinin cezası kurşuna dizilmekti.  Mesela, 2. Dünya Savaşı sonunda Fransa'da  Almanlarla yani Fransa'yı işgal eden işgalci NAZİ hükümetiyle işbirliği yapan herkes vatan hainliğinden hüküm giymiş; bir kısmı idam edilmiş, bir kısmı müebbet hapse mahkum olmuştu. Bu vatan haini, işbirlikçilerin en ünlüsü tabii ki Petain' di. Aradan yıllar geçmesine rağmen mezarı yılda bir, iki kez tahrip ediliyormuş. Kısaca, Fransa'da vatan hainine yıllar sonra mezarda bile rahat vermiyorlar. İyi de ediyorlar.  Başka vatan hainlerine örnek olur. İnanmayan olursa aşağıda link verdim yalnız İngilizce. Türkçe link bulamadım. 

Fransız Nazi işbirlikçisi Petain'in mezarı tahrip edildi

Tüm kötülerin, tüm vatan hainlerinin eninde sonunda cezasını bulması dileğiyle...