27 Aralık 2022 Salı

EDEN BULUR

Biliyorsunuz Afganistan'da kızların okuması yasaklandı. Twitter'da bir video vardı. Kızlar Kabil Üniversitesi'nin kapısını tekmeliyorlar filan. İşte oradan esinlenip bunları çizdim. Türkiye böyle olmasın diye önlem aldığı için "darbeci" diye suçlanıp, hapislerde öldürülen  komutanlarımızın ruhları şad olsun; öldürenler vatan hainliği ile yargılanıp; cezalarını çeksinler.    

KAHROLSUN LAİKLİK! 


GİTTİ LAİKLİK; GÖZÜNÜZ AYDIN


KABİL ÜNİVERSİTESİ - KIZLAR GİREMEZ!


NANKÖRLER! LAİKLİK GİTSİN DİYE BİR YERİNİZİ
 YIRTIYORDUNUZ! ŞİMDİ BEĞENMİYORSUNUZ!



Çekirdek isteyen var mı? 😅😂😂😋




24 Aralık 2022 Cumartesi

DÜĞÜNDE SİNSİCE İĞNE BATIRAN TÜRBANLI

İlk link bende çalışmadı arkadaşlar, alttaki yeşil linki ise açıldı:

Düğünde iğne batıran türbanlı 

İstisnalar, kalbi temiz olanlar, zorla kapattırılanlar hariç türbanlılar, dinciler ruh hastasıdır. Uzak durun. İyi tanımadığınız yani samimi olmadığınız türbanlı komşularınızın getirdiği helva, aşure vs. yi çöpe dökün yemeyin. Büyüye inandığımdan değil yani yerseniz bir şey olmaz ama büyü için o yemeğe ne kattığını, (pis mi, hijyenik olmayan bir şey mi? Kaka, çiş filan mı? Eser miktarda koyduysa fark etmezsiniz) bilemezsiniz. 

 Kadının suratının tekinsiz ifadesini, çişi gelmiş gibi sallanmasını gören bir psikiyatrist acilen ilaç tedavisine alır ve psikolog seanslarına başlatır. Tabii dinle kafayı yiyenlerin tedavisinin pek mümkün olacağını sanmıyorum. Çünkü özellikle küçük yaşta dini eğitime maruz kalanlar HAYAL ile GERÇEK şeyleri ayırt edemezler.  Bir insanın kanatları olan bir ata binip, gökyüzüne uzaya gidip orada Tanrı ile konuştuğuna inanan beyin gerçeklere tahammül edemez. Mantık kaybolur. Yavaş yavaş da delirir . Bu kadın hasta hem de çok hasta. Ruh hastası!

Yazık, böyle ruh hastalarının organize kötülüğü yüzünden tek suçları vatana hizmet, ülkeyi korumak olan, dil bilen, kültürlü, eğitimli, donanımlı, aklı başında komutanlarımız, koca koca amiralleri, generalleri mahvettiler. Bir Allah gerçekten varsa yanlarına kalmasın, ahları çıksın, sürüm sürüm sürünsünler Silivri zindanlarında,


23 Aralık 2022 Cuma

28 ŞUBAT BAHANESİYLE TÜRK ORDUSUNA DÜŞMANLIK

 20 yıl önce dünyaya gelenler bilmez, çünkü kendileri dünyaya gelmeden önceki Türkiye'nin nasıl bir yer olduğunu bilmezler.  Beyinleri dinci ana / baba / eş / arkadaş / şeyh / tarafından çamaşır suyuyla yıkananlar da bilmez ama 28 Şubat'ta "post modern darbeci" diye suçlananlar Türkiye Cumhuriyeti  bugünlere gelmesin, bir İran, bir Afganistan olmasın diye  o kararlara imza atmışlardı.  

Ne kadar haklı olduklarını 

Fas'ın kıçı kırık köyünden gelip, İstanbul'daki marketin kasiyerine

"Senin başın niye açık?"

diye hesap sormasından anlıyoruz. (Video altta yeşil linki tıklayın) 28 Şubat, 20 yıl sonra, 30 yıl sonra herhangi bir erkek, herhangi bir kadına "Senin başın niye açık?" diye soracak hale gelmesin diye yapıldı. 

Senin başın niye açık videosu youtube

Ne kadar haklı olduklarını 

Altı yaşındaki çocuğa gelinlik giydirilip, 28 yaşındaki herifle gerdeğe sokulduğunu, kızın bizzat polise şikayet ettiğini ve  sakallı dinciler  karakol kapılarında o sapık ceza giydi diye protesto etmelerinden anlıyoruz. Haberin Yeniçağ Gazetesi' nde resim altındaki linke tıklayarak okuyabilirsiniz. Linkler, ayrı pencerede açılır. 


Ne kadar haklı olduklarını 

Türbanlı hırsızlardan anlıyoruz.

Ne kadar haklı olduklarını



İran'da kadınlar "Başımızı zorla kapattırmazsınız!" dediği için dövülüp, yerlerde sürüklenip, idam edildiğini okuyunca, videosunu izleyince anlıyoruz. 

İran'da başörtüsü protestosu idamları

Ne kadar haklı olduklarını

20 yıllık dinci AKP yönetiminin  yaptığı tüm kötülüklerle, ülkeyi mülteci kampına döndürmeleriyle, hırsızlıklarıyla, sınav sorularını çalmalarıyla, her yeri tarikatlara teslim etmeleriyle, 15 Temmuz'la, 17 Aralık hırsızlık-yolsuzluk haftasıyla, CIA +AKP+Fethullah Gülen işbirliğiyle kotarılan Balyoz, Ergenekon kumpaslarıyla anladık. Hayat pahalılığı da cabası. 

Gün gelecek, AKP tarihin çöplüğüne atılacak; 15 Temmuz, Balyoz, Ergenekon, amirallerimizin hapislere atılmaları, korgeneralimizi hapiste öldürmeleri dahil tüm  yapılanların hesabı sorulacak, korgeneralimizin ve rütbesi sökülen tüm askerlerimizin rütbeleri, itibarları iade edilecek. Dün yapılmayan askeri tören geç de olsa gıyaplarında yapılacak. Onlara bu hainlikleri yapanlar "vatan haini" olarak yargılanacaklar. Fransız halkının her sene vatan haini Petain'in mezarını tahrip ettikleri gibi mezarlarında bile rahat olmayacaklar, torunları, çocukları "Vatan haini çocuğu, vatan haini torunu" olarak utanacaklar, adlarını değiştirmek ya da ülkeden kaçmak zorunda kalacaklar. 

Şeriat bir ülkeye İran'daki gibi bir gecede de gelebilir, Türkiye'deki gibi yavaş yavaş da gelebilir. Siz fark etmezsiniz. Önce masum "Yeaa! Türbanlılar niye üniversiteye alınmıyor?" la başlar.  Siz o türbanlı kızlara "Ay ne minnoşlar!" dersiniz.  "Kahrolsun laiklik!" diye bağırırlar. Alayı Atatürk'e, laikliğe düşmandır çünkü. Siz bu "minnoş",  "masum"  kızları sevmeye kalkarsınız.  Bir timsahı sevmeye kalkmak gibidir. Elinizi verir, kolunuzu kaptırırsınız. Bir bakmışsınız ki, o türbanlılar sayesinde ülke dincilerin eline geçmiş. Türban yetmez burka, çarşaf giyin derler, kadınlar okula gitmeyecek derler. Şu anda Afganistan'da okula gitmek isteyen kızları kırbaçladıkları gibi. Kızların alayı türbanlı, yerlere kadar uzun entariler giymişler ve okulun kapısını tekmeliyorlar onları üniversiteye almadıkları için. Sakallı bir dinci de gelip hepsini kırbaçlamaya başlayınca, kaçışıyorlar. Eee, etme bulma dünyası.  Laikliğin kıymetini bilmemenin sonu budur. Bu kızlar şimdi 

"Ah! Laik bir ülkeye kaçsak!" 

diye ağlaşacaklar. 

Bu da videosu. Yani damgalı, mühürlü ispatı:



 Bugün bu sakallı dincinin kırbaçladığı kızların anaları da belki zamanında laik yönetimi beğenmeyip 

"Yeaa...bizi üniversiteye almıyorlar, kahrolsun laikler!"

diye bağırıyor, ağlıyorlardı. Etme, bulma dünyası.

Ya laiklikle, Mustafa Kemal Atatürk'ün ilkeleriyle yönetilir, ya da 6 yaşındaki bebelere gelinlik giydirip, nikah kıyan, türbanlı hırsızlar, takkeci uyuşturucu tacirleri tarafından yönetilirsiniz. Ya laik Türkiye Cumhuriyeti olar ya da İran, Afganistan'a dönersiniz. Siyasal İslam timsah gibidir elini veren, kolunu kaptırır. Kendisi başını kapatmakla asla kalmaz, illa sana da kapattırmaya çalışır. Kasiyer kıza sorduğu gibi eninde sonunda sana da 

"Senin başın niye açık?"  diye hesap sorar. 

Korgeneralimiz tüm subaylarımız gibi bugünleri ta o zamandan görmüş; böyle olmayalım diye 28 Şubat'ı imzalamış, bu uğurda AKP + Fetö tarafından şehit edilmiştir. 

Dinciler daha 28 Şubat yokken, daha AKP yokken de Türk ordusuna, Atatürk'e, laikliğe düşmandılar. Menemen olayı ispatıdır. Bu video da öyle:

Dincilerin gerçek amacını gösteren video

28 Şubat bir bahaneydi. Ülkenin dincilerin eline geçmesi için de başarıyla kullanıldı. Menemen'de Kubilay'ı şehit edenleri hatırlayın o zaman ne türban vardı, ne de yasağı. Dinciler o zaman da Türk askerine düşmandılar.

Bu dinciler İstiklâl Savaşı öncesi yurdumuz düşman işgalindeyken de Mustafa Kemal Paşa ve Kuvvayı Milliye'ye düşmandılar. İngilizlere karşı gelmeyin, Yunanlılara karşı gelmeyin onlar bizim dostumuz, Mustafa Kemal ve Kuvvayı Milliyeciler çapulcudur diyorlardı. Şimdi de onların torunları paşalarımızı, korgenerallerimizi, amirallerimizi öldürerek aynı düşmanlığı devam ettiriyorlar. 

Yaşattıklarını yaşamadan, yargılanmadan ölmesinler. 


20 Aralık 2022 Salı

BİR KORGENERALİMİZİ ÖLDÜRDÜLER

Bugün, emekli, 85 yaşındaki bir Türk korgenerali, bir Türk subayı, vatan hainlerinin yüzünden hapiste hayatını kaybetti. Bu bir cinayettir.  Hava korgeneralimizi trafik canavarı öldürmedi, kıçıkırık pkakalı  narko teröristler de öldürmedi,  başta Tayyip; AKP öldürdü. Başta Tayyip, ne kadar AKPli varsa hepsinin eli kanlıdır. Alayı, bu suça ortaktır. Balyoz ve Ergenekon kumpasları hainliklerine devam ediyorlar.  Balyoz / Ergenekon şehitlerine bir şehit daha eklediler. 

Bu vesileyle bloğumu da tekrar eski haline döndürme kararı aldım. Yani  onun bunun çocuğu vatan hainlerinin hak ettiği şekilde yazılarım geri gelecek. 

Sizden korkmuyorum vatan haini onun bunun çocukları. Ben asker çocuğuyum. Kimseden korkmam. Hodri meydan. 

Naziler de çok zulüm yaptılar. Ta Güney Amerika'ya kaçsalar da sonunda bulup, yakalanıp, cezasını verdi Yahudiler. Sizler de 20 yıl sonra da olsa, eninde sonunda cezanızı çekeceksiniz. Ölseniz bile gıyabınızda "vatan haini"  diye hüküm verilecek. Torunlarınız utançla yaşayacaklar. Bu ülkenin vatansever askerleri sizleri kaçtığınız ülkelerde, saklandığınız villalarda bulup cezanızı verecek. 

Vatana ihanetin nedeni olmaz. "Aldatıldık"ı olmaz. Bedeli olur.


13 Aralık 2022 Salı

SİZ DE ÖZLÜYOR MUSUNUZ?


Ah gençliğim!  Ah! O yılları bilmeyenlerce kötülenen, kakalanan eski, güzel Türkiye. Hangi gün yayınlanırdı unuttum. Akşam Mavi Ay'ı çok severek izlerdik. Bruce Willis o zaman saçsız değildi😁Adamcağız dertten, kederden mi kafasında saç kalmadı.  Hollywood yıldızı olmak da kolay değil zaar. Güzel ve esas kızımız Cybill de yaşlanmış, ahı gitmiş, vahı kalmış. Gel de üzülme. Erkekler yaşlanınca olgunlaşıyor, kadınlar kocakarı oluyor! Bu haksızlık!  Mavi Ay'lı, gündüzleri Brezilya dizili günleri pek bir özlüyorum. 😢