30 Temmuz 2023 Pazar

BELKİ DE HER ŞEYİN SEBEBİ SEVGİSİZLİK

 

Dün yine Twitter'da bu videoya rastladım.

Japonya'da adamın biri tonla para dökerek kendisine özel köpek kostümü yaptırmış ve giymiş. Videoyu izleyince benim ilk aklıma 

"Bir insan bunu niye yapar?"

oldu. Aklıma ilk gelen cevap da şu oldu:

"Demek ki hiç sevilmemiş. Sevgiye, sevilmeye ihtiyacı var. Böyle tatlı köpişleri de sokakta görünce insanlar seviyorlar, okşuyorlar. Köpek olayım da beni de sevsinler demiş.

Ha tabii yanılıyor olabilirim de adam köpek kostümüyle çocuk kaçırmaya da yeltenebilir. Aman dikkat! Bilemem içini  okumadım. Yani sapık filan da olabilir. Mazallah. (Deist, deist alışkanlıktan Mazallah, Allah korusun da hep diyorum yani Allah'ın böyle bir şey olursa korumayacağını bile bile çünkü öğrendiniz artık bloğumdan Tanrı sadece yaratan bir enerji başka da bir şeye karışmıyor. Hatta belki bir şekilde yaratılmış kainat sürekli kendi kendini domino taşı gibi tekrarlıyor belki sonu gelecek yine bir Big Bang ile belki tekrar oradan yeniden başlayacak. Bunu ancak BİLİM yani Einstein gibi insanlar uzay gemilerine çıkarak ve galaksi galaksi dolaşarak bulabilecekler belki Tanrı dediğimiz şey tüm kainatı kavrayan "Black matter" yani "Görünmeyen, kara madde" dir. Sonuçta henüz bilim, Tanrı'nın ne olduğunu keşfetmedi ama illa ki, bir gün keşfedecek. O zaman da tüm dinler, tüm peygamberler "çöpe" olacak.

Peki bu köpek kostümlü adamcağızdan ve şeyh, şıhların, üfürükçülerin peşinden gidenlerden ne sonuç çıkartmalı?

Bence ailenizi, çoluk çocuğunuzu sevin. Çocuklarınıza vakit ayırın, ilgi gösterin, başını okşayın. Sinemaya götürün. Parka götürün. Konuşun, ilgilenin. Sevin ki, büyüyünce sevgi eksikliğinden "Bu adam beni sever, başımı okşar" diye şıhların, şeyhlerin, Allah kankalarının (!) peşinden gitmesin,  ailesinden başka insanlara kul, köpek olmasın, köpek kostümü diktirip; dört ayak üstünde gezmesinler.

27 Temmuz 2023 Perşembe

ALLAH'in KANKASI

Son zamanlarda yine AKPgillerin  (yani kendilerini dindar sanan ama aslında dindar değil dinci olan yani göstermelik, şov amaçlı namaz kılan, şov amaçlı başını örten, dinleri, imanları $$$$$$$$$$$, Euro, altın, mal, mülk olan üçkağıtçılar) icat ettiği bir deyim var: Allah dostu.

La, nerenizden uyduruyorsunuz böyle deyimleri? Allah'ın dostuymuş! Kimse de sormuyor: "Peki Allah'ın bundan haberi var mı?" diye. 😂😂😂

"Filanca Allah dostuymuş." Kim dedi? Allah mı dedi? 😂😂😂 

"Ahmet benim dostumdur. Zaten beraber askerlik yaptık! Kendisini çok severim" mi dedi?

Valla, 3.400 dinin her birini tek tek incelesem daha ne saçmalıklarla karşılaşırım da buna ömrüm yetmez.

Allah'ın dostuymuş! Daha neler? Yok Allah'ın kankası! 😂😂😂

Sizlere dinlerin saçmalıklarını yazmaya devam edeceğim. Başka türlü AKPgillerden, Tayyipgillerden kurtulamayacağız gibime geliyor. Çünkü bunları hep dinle kandırıyorlar. Dincilerden kurtulmadan, AKP'den kurtulamayız. Önce dinlerin çok yaygın bir tür akıl hastalığı olduğunu öğrenmeleri gerekiyor ki, kanmasınlar. Size 

" Ben, Allah dostuyum, Allah'la kankiyim" diyenlere, böyle diyerek para, pul, oy isteyenlere, IBAN verenlere kanmayın.


26 Temmuz 2023 Çarşamba

TESETTÜRLÜLERİN TRAJİKOMİK HALLERİ

 

Hep yazıyorum: Türban, takanı anında 10 yaş, 20 yaş ihtiyar gösterir. (Çirkinliğine göre) Siyasal İslamcı erkekler, tesettürlülerle evlenir ama saçı açık, kocakarı gibi kapanmamış kadınlara bakar. Bu kadının kocasını bilemem gözümle görmedim lafım genele. Ben erkek olsam, ben de kafası iki kat bezli bir kıza bakmam. Zevk benim zevkim değil mi? Kim ne karışır? 😁 

1960 -70'li yılların  Filiz Akın'lı, Ediz Hun'lu Yeşilçam filmlerini izleyin. (YouTube'ta bolca var) Oradaki dış sahnelere, Galata Köprüsü'nde yürüyen kalabalığa, dış çekim sahnelere bakın: Tek türbanlı, başı örtülü genç kız, orta yaşlı kadın göremezsiniz çünkü yoktu. Dinciler gelene kadar bu ülkede genç kızların başları, saçları açıktı. Yaşı yaşıma (65) yakın olan herkes de bunu bilir. 

Siyasal İslamcı denen üçkâğıtçılar kızlara büyük kötülük yaptılar. Hepsi kocakarıya benziyor. 

Bu alttaki fotoğrafı da İnternette İstanbul Hayranları isimli bir siteden aldım:

Son Osmanlı padişahı Vahdettin'in kızları Neslişah, Hanzade, Neriman sultanlar. Hani türban nerede diye sormuş site sahibi. 


25 Temmuz 2023 Salı

TESETTÜRLÜ BACILARIM

 Sıcaklıklar gölgede 40 derece.

Erkek evlatları, abileri, erkek kardeşleri, kocaları, babaları, erkek kuzenleri  tiril tiril kısa kollu gömleklerle püfür püfür başları açık, rüzgar saç tellerinin arasından geçerken serinlerken, boğazı, başı, kolları bileklere kadar örtülü kadınların

"Yahu biz kadınlara gıcığın mı var Tanrı'm? Beyim püfür püfür, babam püfür püfür, oğlum püfür püfür saçı açık, kolu açık, ben pişiyorum, kavruluyorum! Saçım kapalı, boynum kapalı, kış günü gibi kollar kapalı! Biz kadın kullarına niye böyle ayrım yaptın? Niye bize işkence çektiriyorsun? Erkekler bakmasın diyeyse erkeklerin sapıklığının cezasını niye biz çekiyoruz?" 

diye yaratıcıya soru sormalarının vakti geldi. 😊  

Bak: Kendi yazım: Problem kadının saçında değil


23 Temmuz 2023 Pazar

İNSAN OLUN İNSAN

 

Videoda havlayan müritleri görünce yazıma önce "Köpeğin Olayım" başlığını vermiştim. Sonra vazgeçtim. İnsan olun insan olarak değiştirdim. 

Meğerse Menzil denen tarikatın müritleri meğerse Allah gibi tövbeleri kabul eden, kabul etmeyen, iptal eden şeyhlerine  "Köpeğin olayım" demek için böyle havlayarak karşılarlarmış.

Bu arada haberi ve videoyu Twitter'da gördüm ve ilk kez böyle bir şey duyuyorum.

Bu arada Allah gibi tövbeleri kabul eden, tövbeleri iptal eden bu adam ölünce Tayyip kişisinin gazeteye tam sayfa taziye ilanı vermesini de unutmayın! Evet %52 nin oy attığı Tayyip bu tarikatçının ölümüne ne kadar çok üzülmüş ki, tam sayfa vefat ilanı vermiş!

Vah Türkiye Cumhuriyet'nin haline vah! 😞😞😞😞😞

Tarikat deyince aklıma ilk  Amerika'daki Jim Jones denen şeyhin tarikatı gelir. Kurnaz adam çölün ortasında bir köy yapmıştı. Böylece tarikatta neler döndüğünü kimse görmeyecekti.  İkna kabiliyeti yüksek, ağzı iyi laf yapan (genellikle öyleleri şeyh, lider olur ve insanları adeta hipnotize eder) Jim Jones, bu tarikat köyüne bir de isim vermişti: Halkın Tapınağı.

Sonunda FBI, burada anormal şeylerin döndüğünü, çocukların, kadınların beyinlerinin yıkandığı, çocukların, kadınların "din" ayağına istismar edildiğini anlayınca, baskına karar verdiler. 

Jim Jones, foyasının meydana çıkacağını anlayınca müritlerine 

"Kıyamet kopacak herkes siyanür içsin birlikte Cennet'e gideceğiz." dedi.

18 Kasım 1978 tarihinde, anneler, babalar bebeklerine, çocuklarına siyanür içirdiler sonra kendileri de içtiler. Herhalde son anda akılları başlarına gelip itiraz eden ya da kaçmaya çalışanlar olmuş ki, onları da silahla öldürmüşler ve sonuç: 900'den fazla  ÖLÜ!

Yazımın en sonunda bu olayı fotoğraflarla anlatan linkler verdim.

İnsanlar akıllandılar mı?

Yoo.

Okuma yazma bilmek, cahil olmamak demek gerçekten çok önemliymiş. Gazete okumak, haberleri takip etmek çok gerekliymiş. Okuma yazma bilen, gazete okuyan, Jim Jones gibi haberleri takip eden  birini kandıramazlar. Böyle biri tarikatlara girmez. Bir başkasına "Köpeğin olayım" diyerek havlamaz.  

Atatürk ne büyük adammış. Kıymetini bir kez daha anladık. Böyle bir akıl hastası ölünce değil gazetelere tam sayfa başsağlığı ilan vermek, olsa olsa 

"Ülkemizden bir deli eksildi." derdi. 

Evet ülkemizden bir deli eksildi. (Gerçi bence deli değil çok akıllı, paranın nereden geleceğini gayet iyi biliyormuş. Kendisine köpeği olacak kadar hayran (!) müritleriyle dört duvar arkasında neler yaptıklarını Allah bilir! 

Bir deli eksildi ama buna havlayan 3 milyon müridi ne yapacağız?

Düşünebiliyor musunuz: Bu havlayan 3 milyon mürit oy kullanacak! 

Bu 3 milyon kişi üreyecek! Çoğalacak!

Bu 3 milyon kişi kendine benzeyen çocuklar yapacak!

Tehlikenin farkında mısınız?

Atatürk  padişaha bile kul olmayan bir millet istedi, bunlar ise Osmanlıcılık rüyaları görüp; padişaha kul, şeyhlere köpek, siyasilere g..t kılı olmayı tercih ediyorlar. Benden size tavsiye tüm dinler çok yaygın bir tür akıl hastalığı yazılarımı okuyun, okutun ki, kimse, kimseye kul, köpek, kıl olmasın.  

KAYNAKLAR:

Bir Tarikatın Toplu İntiharı - Kaynak ONEDIO(Türkçe)

JONESTOWN KATLİAMI - TARİHİ OLAYLAR(Türkçe kaynak)

Sadece iki kaynak gösterdim. Bu konuda daha yüzlerce kaynak mevcut. 1978 yılında ülkemizde internet, sosyal medya, cep telefonu vs. yoktu sadece televizyonda TRT haberlerinde ve gazetelerde okumuştuk. 

1 Temmuz 2023 Cumartesi

YİNE DİNLER, YİNE RUH HASTALIĞI

 


Biz nasıl yılda bir kez  pazar yerlerini mezbahaya çevirerek koyun, inek öldürüyorsak; Yahudiler de dini inaçları gereği yılda bir kez Yom Kippur gününde tavukları duvara vura vura öldürüyorlarmış. Bunu da yeni öğrendim. (Twitter sayesinde) Kontrol ettim doğru mu değil mi diye. Gerçekmiş. Adına "Kaporos" deniyormuş. Hatta bu konuda bir de makale buldum. 

New York'ta Yahudiler, tavukları duvara vurma günü yaparken, hayvan hakları savunucuları onlara kızıp, bağırıp, çağırıp, protesto ediyorlar. Bir muhabir de elinde mikrofon adamla röportaj yapıyor. Şuradan bakabilirsiniz 

Yazı ve röportaj İngilizce ama  YouTube videosının hemen ilk saniyelerinde elindeki tavuğu gösteren protestocunun  "Sen kuş beyinlisin!" dediğini anlayabilirsiniz. 😀

Bunların inancına göre bu ritüeli yapınca, insanın günahları silinirmiş. Röportaj yapılan adam

"Kitabımız öyle diyor" diye cevap veriyor.

Evet ne kadar tanıdık değil mi?  Siyah örtüye sarılmış kocaman bir şeyin etrafında dolanınca günahlar siliniyor, yat - kalk dua et günahlar siliniyor, inek, koyun kes günahlar siliniyor. İnkalar da bakire kızları sunaklarda tanrılara kurban ederlerdi. 

Tüm dinler  o dönemde psikolog, psikiyatri bilimi gelişmediğinden, halüsinasyonlar gören ve gördükleri halüsinasyonlara inanan şizofreni ve paranoya hastaları tedavi edilemediği için ortaya çıkmıştır. Benim rahmetli annem de şizofreni ve paranoyadan muzdaripdi. Televizyondan mesajlar aldığını söylerdi. Bu mesajları sadece o anlardı ! Daha neler! Zavallı hayatı hem kendisine, hem bana zehretti ama ben onu affettim. Annedir ne yapsa kızamıyorsunuz, affediyorsunuz. Hasta olduğunu kabul etse belki tedavi olurdu. Şimdi ne desem boş.

Bulunduğunuz şehir neresiyse, bir zahmet poponuzu kımıldatın, o şehirdeki ruh ve sinir hastalıkları hastanesine gidin, başhekim, psikiyatristler, hemşirelerle ve hastalarla konuşun. Bol bol "peygamber"le tanışacaksınız. Üşeniyorsanız psikoloji öğrencilerine sorun. Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde bakın kaç tane "Peygamber" var. 

Hep diyorum tüm dinler çok yaygın bir tür akıl hastalığıdır.  Bir gün gelecek dünyada tek din, mezhep vs. kalmayacak.  İnsanlar huzur bulacak.  "Senin dinin", "Benim dinim" diye birbirini öldürmeyecek.  Tabii belki yüzlerce, belki binlerce, belki milyonlarca yıl sonra. Ahlâkı olan insanların dine ihtiyacı yoktur. Esas olan ahlâktır. X, Y, Z bir "dini" olmak değildir.