18 Mart 2023 Cumartesi

DAİMA YAPMAYA KORKTUĞUN ŞEYİ YAP

 

(Daima Yapmaya Korktuğun Şeyi Yap)

Kalp Çağrısı (When Calls the  Heart) dizisinin 6. Bölümünü izlerken bu söze rastladım. Hatta senaryo gereği bu sözü ahşap bir panoya yazıp; kasabanın kitaplığına hediye ettiler.  Amerikalı düşünür ve yazar Ralph Waldo Emerson söylemiş. Tabii yapmaya korktuğunuz şey deyince rüşvet almak, eşinizi aldatmak gibi kötü şeyleri, yasakları vs. kastetmiyor. Doğru olduğunu bildiğiniz halde çeşitli nedenlerle (siyasi vs.) yapmaya korktuğunuz şeyi yapın diyor. Valla ben yapmaya çalışıyorum iyi de oluyor. Yatağa başımı koyunca rahat uyuyorum. 

Sonradan not: Dizi çok güzel. Romantizm sevenlere göre.  Yatak sahnesi yok. Ailece, çoluk çocuk rahatça izleyebilirsiniz 6 sezonu da izledim. 7, 8, 9 da var ama henüz Türkiye'ye gelmemiş. 

Önceki şikayetime yorum yazmayanlar, bu yazıma da yorum yazmasınlar.





6 Mart 2023 Pazartesi

BLOĞUN SAPIĞINI ŞİKAYET

 "Açmayın Korkunçlu" isimli yazıma gelen, belli ki AKPli  "hayat erkeği" isimli o.....çocuğu -   "Hayat erkeğiymişsin Allah kurtarsın" diye cevap yazınca (orada duruyor bu yazışmalar) ; cevaben 

"Seni de  s....... mi ister misin? Para almayacağım söz vs. "  

gibi ahlâksız  yorum(!) bıraktıAnında spama ve çöpe attım. Bu sapık için savcılıkla filan uğraşmama değmez. Bloğunu  şuradan şikayet  ettim. (Açılan sayfada taciz / tehdit seçeneğini işaretledim, "topluluk kurallarını ihlal" seçeneğini de varmış.) 

 Blogspotta sapık tacizcilere  yer olmadığını blogspot yetkilileri de bilmeli.

Herkesin görmesi için burada kalsın. ESCOBAR gibi kartel olmuş AKP'yi sadece Atatürk düşmanlarının, haramzede hırsızların, çok aşırı cahillerin, hem cahil hem dincilerin, çocuk tecavüzcüsü tarikatçıların, cemaatlerin desteklediğini biliyordum. Sapıkların da desteklemesine şaşırmadım.

Destek olan  arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Blogspottan gereğini yapmasını bekliyorum. Blogspotta sapıklara yer yok.