29 Ocak 2023 Pazar

DİNCİLERDEN NEFRET ETMEMİZ İÇİN BEŞ SEBEP



 

 



Tabii beş değil daha çok sebep var. Sayfamdaki "Tüm Dinler Çok Yaygın Bir Tür Akıl Hastalığı mıdır?" yazımı okuyanlar bilir. Akılları fikirleri sekste bunların. Cennet nasıl bir yer diye düşününce bile akıllarına hurilerle seks yapılan bir yer geliyor! Kiliseler çocuk .....k için, dini yurtlar, kurslar keza! Sübyancılık, oğlancılık genlerine işlemiş! Hayvan sevgileri yok, insan sevgileri yok, o kadar acımasız, kindar ve manyaklar ki, Yılbaşı kutlayana bomba atıyorlar, İzmir'de deprem olunca "Laikler geberdi" diye zil takıp oynuyorlar, tuttukları partinin liderinin ayaklarını yalarım, götünün kılı olurum diyecek kadar kendilerine saygısı olmayan aşağılık yaratıklar ve en sevdikleri şey din adına hırsızlık yapmak, din adına tecavüz etmek şöyle ki, başka dindensen  o dinin  kabilesine saldırmak, yağmalamak, kadınlarına tecavüz etmek, ganimet olarak yani seks kölesi yapmak için almak gayet doğal!  O yüzden bu kadar rahat çalıyorlar. 

 

19 Ocak 2023 Perşembe

SEVMESİN HERKES SİZİ

 Bu "çağdaş" olacağım, "minnoş sevgi pıtırcığı" olacağım, "ay sen homofobik misin?" diyenler; bir şeyi savunurken biraz kafanızı çalıştırın. Yoksa başkalarına "sevgi pıtırcığı, çağdaş" insan görünmek uğruna küçücük çocukların  en güvenmesi gereken kişiler tarafından tecavüze uğramasına, fuhuş sektörüne satılmasına sebep olanların suçuna ortak olursunuz. 

Altta linkte Türkçe okuyacağınız haberin konusu kısaca şu: 

ABD'de eşcinsel çift evlenmiş ve iki oğlan çocuk evlat edinmiş. Sonrasında bu zavallıları istismar etmekle kalmayıp, fuhuş sektörüne de satmaya başlamışlar. Bu şekilde bayağı para da kazanmışlar da öyle yakalanmışlar yoksa yakalanacakları da yokmuş! 

Bu da  haberin Türkçe linki: Orijinal ODATV haberi

Şimdi "Gökkuşağııııı!"   "Eşcinseller de evlat edinsiiin, Yazıııkkk" diyeceklerin ağzına kürekle vurulur. Ha, İstedikleri kadar evlensinler, isterse 40 gün, 40 gece davul zurnalı düğünle evlensinler ama bunlara çocuk emanet edilmez. "Ama eşcinsel olmayanlar kendi çocuklarına aynı kötülükleri yapmıyor mu?" demeyin. Onu başında tahmin edemeyiz; bir erkek, bir kadınla evleniyor, oğlan meraklısı olsa kadınla değil erkekle evlenirdi deriz  daha da önemlisi bebek doğunca annesi onu korur, kollar. En ufak şüphede boşanır. Yani kadın da erkek gibi ağır sapık değilse, kocasının çocuğuna kötülük yapmasına izin vermez ama aklı olan bunların zaten böyle şeyler için bebek evlat edindiklerini tahmin etmemesi zor değil. Bir değil üstelik iki bebek evlat edinmişler! Bunların çoğu açık açık o LGBT 'ye  P (pedofili) harfini de eklemek istediğini söylüyor. (Gözlerimle okumuştum.)Özellikle Hollanda'da yolunu yapıyorlarmış. Dergiler çıkartıp, dernekler kuruyorlarmış. Kimi dernek, kimi dergi kapatılmış. O kadar ahlâksızlar ki, açık açık  "Biz minör (küçük) seviciyiz"  diyorlarmış. 

Benim bundan çıkarttığım sonuç:  Dincisi, dinci kurs, kilise; eşcinseli Gökkuşağı, LGBT ayağına çocuklara tecavüz ediyor.

HERKES BENİ SEVSİN

 Bir sözüm de "Aman çok çağdaş görüneyim,  herkesle, her şeyle empati yapayım, herkese hoş görüneyim. Ne sevgi pıtırcığı desinler. Herkes beni sevsin." cilere:  

Sevmesin efendim herkes sizi. Herkesin sizi sevmesine gerek yok. Herkese yaranmaya, herkese hoş görünmeye çalışmak iyi bir şey değildir. Siz, siz olun; kendiniz olun; sizi seven sevsin; sevmeyen sevmesin. Hiç öyle bir derdim olmadı benim. Hiç "Herkes beni sevsin" demedim. Hatta sevmesinler ama doğru bildiğimi yazayım dedim. Herkese yaranmayı siyasetçiler hep yapıyor; siz yapmayın. Her şeye "He, he, evet" demeyin. Empati de bir yere kadar. Hannibal Lecter gelse onunla da empati kuracaksınız! 

7 Ocak 2023 Cumartesi

BU DİNCİLER HEP Mİ BÖYLE?

 

Cem Karaca'nın kemiklerini sızlatan bu besili türbanlı bacı ile tipsiz, meymenetsizli videoyu izleyince, laikliğin kıymetini daha iyi anlayacaksınız. Dinciler hep böyleydi de internet olmadığı için yeni yeni öğreniyoruz anacım. Laikliğin kıymetini yavaş yavaş herkes anlayacak. Dincilerden kurtulunca dünya güzel bir yer olacak. 

AFERİN BENİM TÜRBANLI BACILARIMA

 


 Amne hizmetine devam ediyorum. Bugün de Twitter'da karşıma bu türbanlı bacılar çıktı. 1000 tane ateist, 1000 tane deist gelse, tüm dinlerin çok yaygın bir tür akıl hastalığı olduğunu anlatsa, çoğu insan inanmaz ama bu iyi besili, 3 kilo makyajlı türbanlı bacıları izleyen iki dakikada iknâ olur. 😂😂😂

Özellikle "Hadi teraviye gidelim" diyeni gören tüm erkekler. "Gidelim güzelim, ben hazırım sen yeri söyle" diyecekler. 😂😂😂😂

6 Ocak 2023 Cuma

MAKASLA PİPİSİNİ KESEN ADAM

 

Fabrika ayarlarıma döneceğimi söylemiştim anacım. O yüzden başlık için kusura bakmayın.😉

Budist rahip arkadaş makası almış, kıtır kıtır pipisini kesmiş. Olayın videolu kaynağı ve orijinali Türkçe olarak MSN'de alttaki yeşil renkli linkte: 

Makasla pipisini kesen rahip

Dinler, insanların gerçek ile olan bağlantısını zedeliyor, kopartıyor. Ne gerçek? Ne değil? Ne doğru? Ne yanlış? Tüm algılarını ve değer yargılarını hasta ediyor. Kafasını karıştırıyor. Budist rahiplerin evlenmesi, seks yapması vs. yasakmış. Tanıdık geldi değil mi? Hristiyanlarda da aynısı var. E, tabii adamcağızın gerçek duyguları, gerçek hisleri ile dini duyguları, dini hisleri çatışıyor, çelişiyor ve beyni "HATA" veriyor. 

Gidip bir kadına aşık olsa, evlense "Günah işledim" diye kendisini paralayacak! Evlenmese de belki aşık olacak ama söyleyemeyecek; acı çekecek. İki arada, bir derede kalınca, beyin KENDİNİ İMHA EDİYOR. Sonuç: 

"Şeyimi keseyim de kurtulayım bari!" demiş.

Yalnız adamın dininin en azından başkalarına zararı yok. Yani zararı kendisine.  Hatta faydası bile olabilir. Akrabaları, arkadaşları, konu komşusu "Hay Budizmin içine zıçim" diyerek akıllanabilirler. Bizim dinciler 

"Vay niye Yılbaşı kutluyorsun?"

diye 80 kişinin üzerine bomba atıyor! Keşke o da sadece kendini patlatsa ama yok.

Velhasıl kelam; tüm dinler çok yaygın bir tür akıl hastalığıdır. Sağ tarafta BEYİN fotoğraflı yazıma tıklayın ve böyle örneklerle dolu yazımı okuyun. 

Uyumadan önce "Allah'ım sen beni, ailemi, kedimi koru vs. Amin" deyin bırakın. Namaz kılıyorsanız kılın, oruç tutuyorsanız tutun ama fazlası beyninize ZARAR. Hele öyle şeyh, şıh, üfürükçü, hacı, hoca takımından uzak durun. İçtiğinize ilaç katıp "Okunmuş su" diye verip;  sizi ailece düzerler. Aman ha!