24 Aralık 2021 Cuma

Hz. Süleyman, Derviş ve Kuş

 Bir gün yaralı bir kuş, Hz. Süleyman'a gelerek, bir dervişin kanadını kırdığını söyler.

Hz. Süleyman, dervişi hemen huzuruna çağırtır:

"Bu kuş senden şikayetçi. Niye kanadını kırdın?"

Derviş kendini şöyle savunur:

"Sultanım, ben bu kuşu avlamak istedim. Yanına yaklaştım. Kaçmadı. İyice yaklaştım, yine kaçmadı. Tam üzerine atılıp yakalayacakken, kaçmak isteyince kanadı kırıldı."

Bunun üzerine Hz. Süleyman kuşa döner:

"Bak bu adam da haklı.  Sana gizlice yaklaşmamış. Niye kaçmadın adam sana göz göre göre yaklaşınca? "

Kuş, kendini savunur:

" Efendim, ben onu derviş kıyafetinde gördüğüm için kaçmadım. Avcı olsaydı hemen uçup, kaçardım.  Derviş olmuş birinden bana zarar gelmez. Allah'tan korkar dedim."

Hz. Süleyman bu savunmayı haklı bulur ve der ki:

" Kuş haklı, hemen dervişin kolunu kırın."

O anda kuş:

" Efendim, sakın öyle bir şey yapmayın! der.

"Neden?" diye sorar Hz. Süleyman.

Kuş, sebebini şöyle açıklar:

" Dervişin kolunu kırarsanız, iyileşince aynı şeyi yine yapar. Siz en iyisi bunun üzerindeki derviş kıyafetlerini çıkartın. Bir daha giymesini yasaklayın ki, benim gibi kuşlar kanmasın."

Bu hikayeye Ekşi Sözlük'te rastladım. Çok hoşuma gittiği için sayfama da aktarmak istedim. Siz, siz olun kimsenin dini kıyafetine,  ağzından din, Allah, peygamber sözünü düşürmemesine ALDANMAYIN. 


21 Aralık 2021 Salı

AKEPE' nin VATANDAŞLARA ÖĞRETTİĞİ ÜÇ ŞEY

- 1 -

ÖĞRENDİK Kİ,

*** BAŞÖRTÜSÜ NAMUS DEĞİLMİŞ*** 

28 Şubat'tan beri "Başörtüsü namusumuzdur" diyorlardı. 20 yılın sonunda başörtüsünün namusla ilgisinin olmadığını akepe sayesinde öğrendik. Nasıl mı? Alttaki olaylarla:



Seda Sayan'ın programındaki başörtülü Gülsüm, kocası aniden eve gelince, sevgilisini gardıroba saklamış ama suç üstü yakalanmış. İsmi de o yüzden "Gardırop Gülsüm"e çıkmış. Koca şüphelenip DNA testi de yaptırmış. İki çocuğu başkasının çıkmış!  DNA sonucu gazete haberi tıkla


Fotoğraftaki adam evliymiş, bir sürü çocuğu varmış, baş örtülü  kadın ise bu evli adamın sevgilisiymiş yani inandığı dine göre zina yapıyormuş. Adam kadını öldürmüş kendisi de intihar etmiş.



Bir başörtülü eş haberi de Müge Anlı'dan gelsin. Bu başörtülü hanımefendi de eşini bırakıp pideciye kaçmış, eşi canlı yayında "Kaç kez başka erkeklere çıplak fotoğrafını gönderirken yakaladım" diyordu. 





Açın Google'ı tıklayın,  polis kayıtlarına geçmiş, Müge Anlı, Seda Sayan programlarına konu olmuş yüzlerce başörtülü kadın bulacaksınız. 




Ortadaki siyah başörtülü kadın, kocası işe gidince çocuklarını akrabasına bırakıp sevgilisini eve alıyormuş. Sonrası cinayetle biten bir TRAJEDİ! 


Bu başörtülü arkadaş da sevgilisiyle bir olup kocasını öldürmüş.



Bu  olaydaki evli, çocuklu, başörtülü kadın da sevgilisini öldürmüş.


Bu iki türbanlı bacı da elti oluyormuş, kocalarını bırakıp birlikte aynı yufkacıya kaçmışlar. 

Ve bir tane daha:  Kadın evli, 18 yaşında kızı var, kız, anasının yasak ilişkisini öğrenmiş, anası da kızını boğarak öldürmüş! Polislere kızım intihar etti demiş ama polisler salak olmadığı için ortaya çıkmış.  



Bu da ODATV' nin videolu haberi: 


Olay yeri videoda göreceğiniz üzeri bir hastane koridoru. Başörtülü kadın yanında oturan minicik çocuğun önce dizine şaplak indiriyor, çocuk ses çıkartmayınca daha da azıyor, suratına tokat atıyor.

Bu da bir mağazada hırsızlık yapan tesettürlü hırsız. ODATV' nin  alttaki linkine tıklarsanız. Haberi ve fotoğrafı var.




Şimdi haklı olarak diyeceksiniz ki, 

"Yahu, sekiz, dokuz haber yüzünden bütün başörtülü kadınlar namussuz mu oluyor?"

" HAYIR. Bütün başörtülü kadınlar namussuz olmuyor ama başörtüsünün, tesettüre girmenin, kapanmanın NAMUSLA ilgisinin olmadığı kanıtlanıyor. 

Sadece eş aldatmak da değil. Başörtülü olup sınav sorularını Fethullah Gülen yani şimdi Fetö dediklerine peşkeş çekenler? Başörtülü olup komşularının ölüm listesini yapmakla tehdit edenler?  Başörtülü ve ilkokul 2 terk olup, hiçbir niteliği olmadan, niteliksiz, vasıfsız, yabancı dili, kültürü, üniversite diploması olmadığı halde, sırf başörtülü ve akepeli olduğu için belediyede veya bir bakanlıkta fanfinfon müdürü olmak, başörtülü diye 3 - 5 yerden maaş almak namussuzluk değil mi? E, hani tesettür, kapanmak, başörtüsü namustu?


- 2 -

VE YİNE ÖĞRENDİK Kİ, 

***** ALNIN SECDEYE DEĞMESİ ÜLKE YÖNETMEYE YETMEZMİŞ ****

Siz değerli arkadaşlara bunun ispatına, örneklerine gerek yok zaten de, aktroller için 
 madde madde akepe'nin suçları  ve Bana akepe'yi anlat deseler  ve diğer akepe ile ilgili yazılarımı okumalarını tavsiye ederim. 20 yılın sonunda bu iki şeyi hâlâ öğrenemeyen varsa da ben böyle bir zekâ düzeyine bir şey yapamam. Doktorlara, tıbba havale ederim. :) 


- 3 -

VE ÜÜÜÇÇÇÇ! ÖĞRENDİK Kİ,

**** İSMİ "AK" OLAN HER ŞEY "AK" DEĞİLMİŞ *****

Türkçe sözlükte, "ak" beyaz, temiz, lekesiz, saf, masum, günahsız, suçsuz anlamlarına gelir. Gardırop Gülsüm videoda DNA testi öncesi diyordu ya "Benim alnım aaak, Allah biliyor beniii. " diye. (Aç parantez ben bile tamam aşığını gardıropta saklamış ama galiba çocuklar kocasından demiştim yanılmışım Allah biliyor diyenden korkacaksın!)  İşte. akepe de partisinin isminin başına "ak" sözcüğü getirirken, saf vatandaşları psikolojik olarak yanıltmayı başardı. "Bunların ismi "ak" parti, temizler, lekesizler, masumlar, günahsızlar" diye düşünmelerini sağladı. 20 yılın sonunda ismi "ak" olan her şeyin "temiz / saf / lekesiz / masum / suçsuz / günahsız  olmadığını öğrendik.  Hâlâ öğrenmeyen bir telefonla tüm maaşını dolandırıcılara kaptıran / kaptıracak saftirik vatandaşlardır.

 



17 Aralık 2021 Cuma

ÇOCUKLARINIZI DİNCİLERDEN KORUYUN

 



Fotoğraftaki Türk imam New York'ta gazetelere manşet olmuş.  Hem de yüz kızartıcı bir suçtan ötürü: 14 yaşında bir çocuğa bir yerde buluşup, seks yapma teklif etmiş. Bu tipler 

" Laiklik ahlaksızlıktırrrr"

diye bağırır, sokakta mini etekli kız görseler 

"Başımıza taş yağacakkk"

derler.  Milli Piyango almayın, içki içmeyin diye sokaklarda gezerler. Sokakta karşınıza Milli Piyango almayın diyen sarıklı, cübbeli tip çıkarsa telefonunu alıp video ve fotoğraflara bakın. Ne pornolar çıkar karşınıza kim bilir!

DİNCİ - DİNDAR FARKI

Ha gayret, agnostik, deist ve ateist sayısında rekor artışa gidiyor dünya. İyi de oluyor. Sizlerden kurtulunca geriye sadece bir yaratıcıya inanıp, kendi halinde ona dua eden, secde eden zararsız dindarlar kalacak ve mis gibi olacak dünyamız. Çünkü dinci  ile dindar aynı şey değildir: 

Dindar, komşusu Hristiyan, herhangi bir dine inanmayan (deist) olsa bile o komşusuna aşure götürür, yakını öldüyse helva yapar ona da götürür; dinci ise geceleyin gizli gizli komşusunun evini  gözetler 

"Bunlar sahura kalkmıyor, demek oruç tutmuyor"

diye fişler! İçi fesattır, kötüdür çünkü. 

O yüzden yaşasın dindarlar, kahrolsun dinciler.



14 Aralık 2021 Salı

BANA DOKUNMAYAN YILAN BİN YAŞASIN

Suriye, Irak, Afganistan, Libya, Somali, Pakistan vs. den kaçak olarak, sığınmacı olarak, mülteci olarak vs. gelenlerle ilgili yazı yazmıştım ya, bugün Twitter'da bir polis memurunun bu konudaki söylediklerini okudum.

Tweet'in linki şuradan: Link  

 Gazeteci ve yazar Batuhan Çolak'a ait. Tıklayınca açılır ama bazen bazı sosyal medya kullanıcıları hesaplarını kapatıyorlar, dolayısıyla 3 ay veya 1 yıl sonra "Bu sayfa yok" diyor. O yüzden polisimizin anlattıklarını aktaracağım. Böylece link kaybolsa da, polisimizin anlattıkları bu sayfada durur.

Aktarıyorum:

 (polisin başına bir şey gelmemesi için adı, soyadı, karakolu, şehri gizlenmiş.)

" Karakolun alt katındaki koğuş tamamen yabancı, Türkçe bilmiyorlar ya da çok az konuşuyorlar, hırsızlık, taciz, gasp, uyuşturucu ve türevi suçlardan geliyorlar. Üzerlerinde ne bir kimlik var; ne de bir sisteme kayıtlılar. Yani bunları burada tutmamız bizi zorluyor,  alt kata inmeye arkadaşlarımız korkuyor! Vatandaş veya sığınmacı statüsünde olmayanları geri gönderme merkezlerine gönderiyoruz ama orada ne yapıyorlarsa geri dönüyorlar! Biz, bunlara bakmaktan normal suçlulara bakamıyoruz! Sürekli ailem aklımda kalıyor, sık sık arayıp, soruyorum. Biz yakalıyoruz, adli makamlara teslim ediyoruz;  sonra yine aynı suçtan geliyorlar! Bütün motivasyonumuz çöküyor"

Daha dün asansörde Filistinli bir genç, Özbekistanlı bir kadına tecavüze kalkıştı. Ankara'da iki genç bıçaklandı, biri (Emirhan Yalçın) kurtarılamadı. Gebze'de Ayşegül'e Afganlı bir sapık saldırdı kızcağız günlerce yoğun bakımda kaldıktan sonra öldü. İzmir'de Batuhan'ı öldürdüler, Bursa'da bir genç kız eli bıçaklı Afganlıdan kıl payı kurtuldu. 

Orada, burada patileri kesilen kediler de var. Yapanlar bulunmuyor. Bu ülke insanı hiçbir zaman kedilerin patisini kesmezdi. Niye şimdi çıktı?

Benim oturduğum apartmana taşınan Iraklı çocuk yavru kedinin başını taşla ezip öldürme olayının en baş şüphelisi. Kardeşi kedilerin suyuna toprak atıp, mamaları dökerken suç üstü yakaladım. Pencereden bakıyordum tam o anda. Zaten babası da annelerini 9 aylık hamileyken darp etmiş. Ambulans ve polis geldi, telsiz konuşmasını duyduğum için biliyorum. Baba belli ki ruh hastası, iki oğlan çocuk keza. 

Şimdi akepelilere sesleniyorum.

Bunlar sizin eseriniz.

Bana dokunmayan yılan bin yaşasın diyorsunuz ama gün gelir o yılan bir gün sizi de, çoluğunuzu, çocuğunuzu, torununuzu, yeğeninizi de sokar inşallah.

Beter olun.


13 Aralık 2021 Pazartesi

ÇOCUKLARINIZI DİNCİLERDEN KORUYUN

 Ana, babalara sesleniyorum: Çocuklarımız bizim için çok değerlidir, önemlidir. Kimse çocuğuna  dayak atılmasını, tecavüz edilmesini, taciz edilmesini, psikolojisinin bozulmasını, intihar etmesini, delirmesini istemez. O yüzden bu yazıyı ve linkleri okuyun.  Çocuklarınızı dincilerden koruyun.  

Tarikat yurtlarında tecavüz olayları:

 *Denizli, 

Yer: Süleymancılar yurdu: 

Kurban: 12 yaşında çocuk

Zaten ailesi parçalanmış, babası dayak atıyor, yurtta da tecavüze uğruyor, müdüre anlatıyor, müdür "Unut" diyor, örtbas ediyor, çocuk intihar notu yazınca olaylar ortaya çıkıyor. Yurt mühürleniyor.

Gazetenin haberi   

*Maraş, 

Yer:  Bir tarikata bağlı Hamidiye erkek öğrenci yurdu

Kurbanlar: Dört çocuk. Çocukların tecavüze uğradığı sağlık raporuyla belgelenmiş. Yurt emniyet güçleri tarafından mühürlenmiş.

Gazete haberi

* İstanbul 

Yer: Süleymancılara bağlı Zümrütevler yurdu.

Kurbanlar: Üç çocuk. Aileler şikayet etmiş

Gazete haberi

*İstanbul

Yer: Kuran kursu

Kurbanlar:  Üç çocuk 

Gazete haberi

Yer: Erzurum, Diyanete bağlı yurt

Kurbanlar: Yine küçük çocuklar ve yine cinsel istismar ve darp. 

Gazetenin haberi

Yer: Ensar Vakfı

Kurbanlar: 45 çocuk! 

Ensar Vakfı haberi wikipedia

*Gaziantep  

Yer: İlim Vakfı Tarikat Yurdu.

Kurban: 9 yaşında çocuk

Gazete haberi

Yer: Fıkıh- Der

Kurbanlar: 20'ye yakın çocuğa insel istismar ve işkence!

Gazete haberi

*Rize

Yer: ENSAR Vakfı

Kurbanlar: İki çocuk. Vakfın başkanı Mehmet Nuri Gezmiş tecavüzden tutuklandı.

* Çorum 

Yer: ENSAR Vakfı 

Kurbanlar: İki kız kardeş. Vakfın başkanı Zekai İşler,  tecavüz ve tacizden tutuklandı.

*Sinop

Yer: Gençlik İlim ve Hikmet Derneği,

Kurbanlar: Dört çocuk.  Başkanı Rafet Ermiş tecavüzden tutuklandı.

*Artvin 

Yer: Yusufeli İmam Hatip Lisesi 

Kurbanlar: Sayısı belli değil. Kuran dersi öğretmeni Rüstem Aydın'ın 14 boyunca birçok erkek çocuğa tecavüzden tutuklandı.

*Karaman 

Yer: ENSAR vakfı yurtları.

Kurbanlar: 45 çocuk.  Muharrem Büyüktürk tecavüzden tutuklandı. 503 yıl hapis cezası aldı.

*İstanbul 

Yer: Pendik 

Kurban: 11 yaşında çocuk. Kuran öğretmeni O. B. cinsel istismardan tutuklandı.

*Giresun

Yer: Hafızlık Kuran Kursu  

Kurbanlar: 9 öğrenci. Halil İbrahim tecavüzden tutuklandı.

*Ağrı

Yer: İmam Buhari Yatılı Kuran kursu. 

Kurban: 9 yaşında çocuk. Kuran kursu hocası tecavüzden tutuklandı

*İzmir 

Yer: Süleymancılar Yurdu 

Kurbanlar: 9 öğrenci. Din eğitmeni, Ömer Faruk Ergen tecavüzden tutuklandı.

Yayın Yasağı Getirilen Vakalar:

- Ankara, Keçiören Anadolu İmam Hatip Lisesi Kurbanlar: 12 çocuk. Kuran öğretmeni Sefer A. 15 yaşından küçük 12 kız öğrencisine cinsel tacizine yayın yasağı getirildi.

-Akçaabat  İmam Hatip Lisesi,  Arapça öğretmeni, öğrencisine tecavüz etti.

-Afyon  Otpazarı Camisi Kurban14 yaşında  çocuk 

-Konya Ereğli İmam Hatip Lisesi müdürü 7 ve 9 yaşlarındaki iki çocuğu taciz etti.

-Düzce, Esençam köyü imamı 14 yaşındaki  çocuğua tecavüz etti.

-Bitlis Tatvan İmam Hatip lisesi din öğretmeni  Alper Tarık P, 16 yaşındaki öğrencisine istismarda bulundu.

- Konya İhsan Dede İmam Hatip ortaokulunda 8 çocuğa tecavüz edildi

-Tekirdağ Kapaklı İmam Hatip ortaokulunda 8 çocuğa tecavüz edildi

-Bartın Kuran kursunda imam çocuklara cinsel istismardan tutuklandı

-Antep Şahinbey Camisi Kuran kursunda yaşları 6 - 11 arasında değişen 6 çocuğa tecavüz edildi

- Konya yatılı Kuran kursunda belletmen,  11 -12 yaşlarında 3 çocuğa tecavüz etti

- Ankara, Beypazarı yatılı Kuran kursu öğretmeni  Ali K, 11 yaşındaki çocuğa tecavüz etti.

- Adıyaman Gerger İmam Hatip lisesinde 30 öğrenciye tecavüz edildi.

Gazete haberi

SONUÇ:

Belli ki, ne  kadar sapık varsa  

"En kolay dinci yerlerde çocuklara tecavüz ediliyor"

 diyerek koşa koşa oralara hoca, eğitmen, öğretmen, belletmen, hademe olarak giriyorlar. Bu iş artık sistematik olmuş tıpkı KİLİSELERİN çocuk tecavüzcüleri için kullanıldığı gibi. 

Siz, hiç  piyano kursunda, bilgisayar kursunda, İngilizce kursunda dayak yiyen, tecavüze uğrayan çocuk duydunuz mu? Duymazsınız.  Onun için çocuklarınızı dincilerden koruyun. Çocuklarınızı kursa gönderecekseniz İngilizce / Fransızca / Gitar / Piyano / Bilgisayar / Çini  vs. kursuna gönderin. Bedensel ve ruhsal olarak zarar görmezler, psikolojileri bozulmaz. Tam tersine faydalı bir şey öğrenirler. 



11 Aralık 2021 Cumartesi

VAKTİYLE BİR BLOG SAHİBİYLE KÜSME SEBEBİM

 


Kaç yıl oldu şu an hatırlamıyorum ama dört ya da beş yıl olmuştur.  Bana "abla" diyen bir blog sahibesi vardı. Sonradan kendisiyle küstük. Sebep: Suriyelilerdi.

Şimdi bu blogcu, kendi bloğunda Suriyeliler için aklımda kaldığıyla olumsuz bir şeyler (bire bir yaşanmış olaylardı) yazmıştı. Ben de ona yorum olarak "Bunları ülkeye dolduran belli, Allah belalarını versin" demiştim galiba. Akabinde, "Ay, olur mu hiç? Gelsinler tabii, hoş gelmişler"  tarzı 180 derece dönünce, benim tepem atmıştı. Tepem atınca nasıl olduğumu eski arkadaşlarım bilir:) Bu da blog arkadaşlığımızın sonu olmuştu. 

Şimdi Suriyeli, Iraklı, Afganlı, Somalili ve bilmem nereli ON MİLYON olmuş; her gün de doğurarak artınca, onun " Gelsinler, hoş gelmişler, sefa gelmişler" ini hatırladım. Kolay kolay kimseye beddua etmem ama umarım başına öyle bir dert açarlar ki, o zaman o da beni hatırlar. Çünkü, bir musibet, bin nasihattan iyidir. akepelilerin başına musibet gelmesi gerekiyor. Nasihattan, kibarlıktan anlamıyorlar. 

2023'e kadar 10.000.000' un hepsine vatandaşlık verirlerse unutun Millet İttifakı'nın, Ekrem İmamoğlu'nun, Mansur Yavaş'ın seçim filan kazanmasını. Akepe, sittin sene gitmez ülkenin başından. O arada Arap, Afgan, Afrikalı nüfus 40 milyon mu olur, 50 milyon mu bilemem. Şu anda 95 bin nüfuslu Reyhanlı'da, 80 bin Suriyeli yaşıyor. Türk nüfus azınlıkta kaldı bile. Alttaki linke tıklayın:

Reyhanlı artık Arap şehri

  

Bugün Reyhanlı, yarın İstanbul, Ankara. Sokağa
çıkınca bol bol bu tiplerle karşılaşıyorum zaten ha
Beşiktaş'ta, Caddebostan'da, Tunalıhilmi'de oturanlar
hayat o semtlerden ibaret değil.
Bu sığınmacı, kaçak, mültecilerin ülkemize doldurulmasının sebebi
Türkiye'yi savaşsız çökertmektir. akepe, ülkenin yıkım ekibidir. 



9 Aralık 2021 Perşembe

ABDULLAH GÜL'ün ŞÖVALYELİK TÖRENİ

 


 

2. Videoya tıklayınca,  ilahiler eşliğinde, İngilizlerin alkışları arasında, Abdullah Rose ve karısı şövalyelik madalyası alıyorlar. Videonun tamamı yok. Niye yok bilmiyorum. İnternette tesadüfen gördüm. Silebilirler. Bilen varsa kaydetsin silinmeden.

Biliyorsunuz siyasal İslamcılar yani dinciler Atatürk'ü sevmez. Atatürk'ü daha "Atatürk" olmadan önce yani Mustafa Kemal iken de sevmiyorlardı. 

"Yunan ordusuna karşı çıkmayın"

" Yunanlılar dostumuzdur"

"İngilizler dostumuzdur"

"Fransızlar dostumuzdur. Mustafa Kemal ve arkadaşları çapulcudur."

diyorlardı.  Korkak, karaktersiz, güçlüden yanaydılar. Hep padişaha kul olmaya, çanak yalamaya, rüşvete alışmışlardı. Şimdi madem Fransızlar, İngilizler, Yunanlılar yeni "efendileri"ydi, o zaman onlara saygıda kusur etmemelerdi. 

Mustafa Kemal da kim oluyordu ki, Fransız'a, İngiliz'e, Yunan'a, İtalyan'a hatta ABD'ye (çoğu kişi bilmez Samsun limanını bombalamıştı Amerikan gemisi)karşı çıkacaktı? Belki de psikolojik olarak böyle cesur bir insanı için için kıskanıyorlardı. Kendileri gibi "köle ruhlu" değildi Mustafa Kemal. İşgalcilere karşı çıkan cesur yürekli bir devrimciydi. İşte o gün bugün dinciler Atatürk'e düşman oldular. "Keşke Yunan kazansaydı" diyerek geberenler de onların torunları.

Sebebi, padişah yani halife yani saray, çaresizlikten İngiliz, Fransız, Yunan ne derse yapmak zorundaydılar, borçlu bakkal gibi  (dünya borçları vardı o ülkelere) başları eğikti. (Padişahın yani Osmanlı'nın bu borçlarını sonradan Atatürk öldükten sonra bile yeni kurulan Türkiye Cumhuriyeti, son kuruşuna kadar ödedi. )


İşte bu dinciler bir de tutup Atatürk'e "İngilizlerle gizli anlaşma" yaptı filan gibi iftiralar atarlar. Aslında İngiliz'le, Yunan'la, Fransız'la anlaşan hep dincilerdi. Günümüzdeki dinciler de işte böyle İngiliz Kraliçesinden alkışlarla şövalye nişanları alırlar. Atatürk niye İngilizlerden, Fransızlardan nişan, şövalyelik almadı? Çünkü değil onlarla işbirliği yapmak, alayının çanına ot tıkadı. Mis gibi kovaladı yurdumuzdan. S....tiri çekti hepsine. Neye uğradıklarını şaşırdılar. Ne güzeldi, padişah hepsiyle işbirliği yapıyordu oysa. Tam paylaşmışken Anadolu'yu  nereden çıkmıştı bu asi devrimci Mustafa Kemal? 

Atatürk, yabancılardan sadece Osmanlı İmparatorluğunun subayı iken, 1. Dünya Savaşı'nda Osmanlı İmparatorluğu ile Almanya müttefik olduğundan; o savaşta ve Çanakkale Harbi'nde yaptığı kahramanlıklardan ötürü nişan almıştır. 

Cumhuriyet kurulduktan sonra ise sadece TBMM'nin, Türk Hava Kurumu'nun nişan ve madalyalarını almıştır. 

Soruyorum: İngilizler kolay kolay İngiliz olmayan, İngilizlerin çıkarına hizmet etmeyen kimselere böyle şövalyelik vs. unvan, nişan, madalya vermezler. Ne yaptı da aldı? TSK' yı Silivri' ye attığı için mi? BOP, için mi? Suriye'ye, Libya'ya, Irak'a işgali desteklediği için mi? Colin Powell ile "gizli antlaşma" yaptığı için mi? Galiba hepsi....ve kim bilir daha bilmediğimiz neler için? 

Ünlü devrimci Fidel Castro'nun bir sözü vardır. (Ona ait deniliyor; araştırmadım) der ki:

"Düşmanın sana madalya veriyorsa, sendi bir puştluk var demektir."

E, bu yazımı  Madde madde akepe'nin SUÇLARI ile birlikte okursanız, "dış güçler" dediklerinin niye Abdullah Rose'a şövalye nişanı, madalya verdiklerini anlamanız zor olmaz.  Dinci dedikleri düne kadar peygamber muamelesi yaptıkları Fettoş'un da neden Müslüman bir ülkede değil de, Hristiyan ABD'de yaşadığını hatırlayın. Erbakan'ın kızının ailecek neden Müslüman bir ülkeye değil de ABD'ye yerleştiğini anımsayın. Dinciler böyledir. Para ve güç neredeyse oraya yamanırlar.  
   

Bu nişanla ilgili ayrıntılı bilgi ve fotoğraf (İngilizce)

Haberle ilgili yorumlar (Türkçe)


7 Aralık 2021 Salı

ARKADAŞLARIMIN GÜZEL KİTAPLARI - OKUMAYAN KALMASIN

Sevgili  arkadaşım Sevil'in Ya Başka Bir Hayat Mümkünse isimli kitabı ile yine sevgili arkadaşım Hanife'nin Fırçadaki Son Şiir isimli kitaplarını çok önceden alacaktım ama olmadı. Bugüne nasipmiş diyelim. 


"Kız Bücürük pek bi gıcık, çirkin çıkmışsın 😆"

Hanifeciğimin kitabı ünlü şair Orhan Veli Kanık'ın hayatını anlatan bir kitap. Woww! 400 sayfa ve daha yeni başladığım için okuyup bitirince  ayrıca yazacağım yorumumu. Ama ilk sayfayı açıp baktım roman gibi yazmış yani  "Şurada doğdu, sonra şu okula gitti...." gibi sıkıcı, bildik biyografi değil asla. Roman tadında.  

Sevilciğimin de, Hanifeciğimin de ellerine, emeklerine sağlık diyorum.

Sevil'imin kitabı bir kişisel gelişim kitabı dersem yanılmış olmam sanıyorum.  Önce ondan başladım çünkü sayfa sayısı olarak az ama içerik olarak dolu dolu ve öyle olduğu için bir solukta bitirdim. Masal gibi bir kendini arayış hikayesi. Çok sürükleyici, akıp gidiyor sayfalar. Sıkılmak mı? Ne mümkün?

Olaylar Haksunag gezegeninde geçiyor. Ana kahramanımız genç bir kız: Mira. Cips isminde bir de kedisi var. Gezegende yaşayan ölü insanlar var. Ayol bunlar bana bir yerden tanıdık geldi. Hani 

" Çıkar telefonunu göster."

diyen, böyle her şeye tepkisiz, kendilerine ne anlatılmışsa ona inanan, Matrix filmindeki kırmızı hapı içmiş tiplere benzettim. Mira ise farklı, o yaşayan ölü değil. Umudu var, iyimser, enerjik ve soruyor, sorguluyor. Bir gün Mira,  Prinori Garanarga isimli bir yazarla tanışıyor ve onun notlarını her gün bir bölüm okumaya başlıyor. Yazarımızın bir şartı var:  Mira, bu notları bir başkasına da okutacak. Mira, yazarın dediğini yapıyor, kendi okuyor ve bir başkasına da okutuyor. 

Notlarda neler mi var? Düşüncelerinin tutsağı olmak - zihin oyunları - korku - suçlu hissetmek - aşkın halleri - kendin olmak - huzur - her şeyi alıp kabul etmek / hayatı kabul etmek  gibi felsefi konular.

Kitapta en sevdiğim cümlelerden bazıları şunlar: 

" Korku ağırlık verir, sevgi hafiflik,  korkan insanlar değişmekten de korkuyorlar  ( Aç parantez yine Türkiye'nin ve o 'çıkar telefonunu göster' diyenlerin haline benzettim. -  değişmek/dönüşmek -  pes etmek yok - "Şaşırt kendini ve mevcut enerjiyi"  "Bulanlar hep arayanlardır" "en güçlü görünenler en hassas olanlardır"  "Kendimizin en itici, en egolu, en hatalı, en gölgeli yanlarını da keşfetmeliyiz o da biziz" su akıyor, güneş doğuyor...niye akıyorum diye düşünmüyor ya da ya akamazsam diye. Şemsi Tebrizi'den başına ne gelirse gelsin karamsarlığa kapılma  şu an bu satırları okuyorsan arayışın bitmediği içindir umudun tükenmediği içindir - "

Ben, kendi adıma "Su akıyor; niye akıyor, güneş doğuyor, niye doğuyorum diye düşünmüyor" cümlesini o kadar çok sevdim ki, hani ben deis/agnostiğim ya, işte aradığım bu cümleymiş : Yaratıcı da - tabii benim fikrim katılmayabilirsiniz -  tıpkı su gibi, yaratıyor ama yaratıyorum demiyor. Yani su, su olduğunun farkında değil, yaratıcı da yaratıcı olduğunun farkında olmayabilir. Neyse konuyu dağıtmayayım; 

Derken bir gün yazarımız yani Pirigori  aniden ortadan kaybolur, acaba nereye gitmiştir?Cevabı kitabı okuyunca alacaksınız.  

Finalini çok sevdim. Tabii söylemiyorum, çok güzel bir sürpriz bekliyor okuru. Söylersem olmaz, tadı kaçar; alıp okuyun. 

Tekrar, eline, emeğine, yüreğine sağlık Sevilciğim. Bol okurlu olsun inşallah. Simyacı'dan aldığım tadı aldım yeminle. 

Sevilciğimin bloğu: Düş Tasarımcısı 

Hanifeciğimin bloğu: Hanife Mert



3 Aralık 2021 Cuma

MADDE MADDE AKEPE'nin SUÇLARI

Değerli blog arkadaşlarım ve okurlar:  (Dostlarım, Romalılar gibi oldu 😃 😃 )

Unutmayalım diye daha önce yazdığım bu yazımı tekrar güncelledim. Biz, vatandaşlar pek çok şeyi unutuyoruz. Balık hafızalıyız. Unutmayalım; unutturmayalım. Ezberleyin hatta sokakta mikrofon tutarlar da akepeli tipler "Nanköörleer, Tayyip size n'aptııı? Çıkar telefonunu göster" derse, sayıp döker, morartırsınız. 

 ATATÜRK'e  ve İNÖNÜ'ye AYYAŞ DİYEREK HAKARET ETMEK

-  TAYYİP'in  BEN ABD'nin BOP PROJESİNİN EŞ BAŞKANIYIM DEMESİ

- ABDULLAH GÜL'ün COLIN POWELL İLE GİZLİ ANLAŞMA İMZALAMASI

-  TÜRK ORDUSUNA KUMPAS KURMAK. (Balyoz / Ergenekon kumpasları)

- TÜRK ORDUSUNUN ŞEREFLİ KOMUTANLARINA HAKARET ETMEK, AŞAĞILAMAK. ( Bak: akepelilerin Balyoz için " TSK, bağırsaklarını temizliyor" demesi)

- ABD ASKERLERİNİN TÜRK SUBAYLARININ BAŞINA ÇUVAL GEÇİRİP, ESİR MUAMELESİ YAPMASINA GÖZ YUMMAK.

- 103 EMEKLİ AMİRALİN, MONTRÖ İLE İLGİLİ ENDİŞELERİNİ BİLDİRDİ DİYE HAPİS CEZASI İSTEMEK

-  OKULLARD HER SABAH OKUTULAN ANDIMIZ'ı KALDIRMAK

- KOZMİK ODA'yı  BÜLENT ARINÇ'a SUİKAST YALANIYLA FETÖCÜLERE TESLİM ETMEK.

2004 YILINDAN BERİ EGE ADALARIMIZI YUNANİSTAN'ın İŞGALİNE SES ÇIKARTMAMAK. 

-  PKK lı TERÖRİSTİ  DEVLETİN TELEVİZYONUNA ÇIKARTMAK. 

- MİLLİ EĞİTİMİ ÇÖKERTMEK İÇİN OKULLARI İMAM HATİP LİSESİNE DÖNÜŞTÜRMEK

-  DEMOKRATİK SEÇİM SONUCUNU - MİLLİ İRADEYİ TANIMAMAK !EKREM İMAMOĞLU'nun KAZANDIĞI SEÇİMİ İPTAL ETTİRMEK.

-  16 Nisan 2017 REFERANDUMUNDA, GEÇERSİZ (MÜHÜRSÜZ) OYLARI GEÇERLİ SAYMAK

- MUHALİF BELEDİYE BAŞKANLARINI, MUHALEFET PARTİSİ LİDERLERİNİ TEHDİT ETMEK 

- AKEPE'ye OY VERMEYEN VATANDAŞLARI, GEZİ PROTESTOCULARINI, PAHALILIĞI PROTESTO EDENLERİ TERÖRİST, İLLET, ZİLLET, ÇAPULCU, FETÖCÜ, ÇUKUR vs. OLARAK YAFTALAMAK ve HEDEF GÖSTERMEK, SOMA'da PROTESTOCUYA TEKMELEMEK

- İSMİNDE ATATÜRK OLAN  STADYUMLARI YIKMAK YERİNE BAŞKA İSİMLER VERMEK. 

- ATATÜRK ORMAN ÇİFTLİĞİ'nin AĞAÇLARINI KESİP SARAY DİKMEK. 

- FETÖ = FETHULLAH GÜLEN'e  NE İSTERSE VERMEK.

- ŞAİBELİ 15 TEMMUZ FETÖCÜ DARBE KALKIŞMASI

- 29 Ekim CUMHURİYET BAYRAMINDA ANKARA'da BAYRAMI  KUTLAMAK İSTEYEN VATANDAŞLARA  DÜŞMAN GİBİ, BİBER GAZI ve TAZYİKLİ SU SIKARAK ENGELLEMEYE ÇALIŞMAK

- GEZİ PROTESTOSUNDA VATANDAŞLARIN ÖLÜMÜNE SEBEP OLUP; EMRİ BEN VERDİM DEMEK.

-  HIRSIZLIK / YOLSUZLUK / ADAM/ AKRABA/ YANDAŞ KAYIRMA / TORPİL - RÜŞVET / akepeli YANDAŞ ve SÜLALELERİNİ SERVET SAHİBİ YAPMAK. 

- akepeli ARINÇ' ın akepeli MELİH GÖKÇEK'in ANKARA'yı PARSEL PARSEL SATTI İDDİALARI. 

- KARA PARA AKLAYICISI REZA ZARRAB'la İLİŞKİLER / RÜŞVETLER. Zarrab'a MADALYA VERMEK 

- UYUŞTURUCU BARONU ZİNDAŞTİ ile akepe'li BURHAN KUZU İLİŞKİLERİ

- SEDAT PEKER'in İDDİALARI (Adamın konuşmasından bu kadar korktuklarına göre hepsi doğru + kim bilir bilmediğimiz daha ne suçları var)

-  EKONOMİYİ ÇÖKERTMEK

-  TARIMI ÇÖKERTMEK

- PANDEMİDE ESNAFA, MÜZİSYENE, İŞSİZ KALANLARA DESTEK OLMAMAK VE İNTİHARLARINA SEBEP OLMAK. BEDAVA MASKE, KOLONYA DEYİP ONU BİLE BECEREMEMEK. 

- NADİRA KADİROVA'nın akepe VEKİLİN SİLAHIYLA "İNTİHAR"  DENİLEN OLAYI

- BİNALİ YILDIRIM'ın OĞLUNUN UYUŞTURUCU TİCARETİ İDDİALARI

ON MİLYON (!) SIĞINMACI, MÜLTECİ, KAÇAKLA, ÜLKEYİ SIĞINMACI ÇÖPLÜĞÜNE ÇEVİRMEK


- AÇILIM - AKİL ADAMLAR VE SONUCUNDA HENDEK SAVAŞLARINDA ÖLEN ASKERLERİMİZ 

SURİYE'de 33 ASKERİMİZİN ŞEHİT EDİLMESİ - 

-  İKİ ASKERİMİZİ YAKAN IŞID TERÖR ÖRGÜTÜNE DESTEK OLMAK, IŞID TERÖRİSTLERİNİN ÜLKEMİZDE DÜKKAN AÇMASINA GÖZ YUMMAK. 

-  DEFİNE ÇIKARTMAK İÇİN 10.000 YILLIK GÖLÜN KURUTULMASI

-  HES DİYEREK DERELERİN KURUTULMASI 

- YANGINLARDA UÇAĞIMIZ YOK DENİLMESİ

 -  DEPREM TOPLANMA ALANLARINA AVM YAPILMASI 

- YAZ SAATİ UYGULAMASI İLE İNSANLARIN ZİFİR KARANLIKTA OKULA, İŞE GİTMESİNE, KADINLARIN, KIZ ÖĞRENCİLERİN TACİZCİ, SAPIK KORKUSUYLA DEPRESYONA GİRMELERİNE SEBEP OLMAK

KABATAŞ  KUMPASI 

-  SÜMEYYE'nin SAKIZ KUMPASI

-  SOKAK RÖPORTAJI YAPAN ÜÇ MUHABİRİ HAPSETMEK! VATANDAŞA SORU SORULMASINI ÖNLEMEK

- DOLARI BİLEREK YÜKSELTİP, BİLEREK İNDİRMEK, ZENGİNİ DAHA ZENGİN, FAKİRİ DAHA FAKİR YAPMAK

 

Sümeyye'nin sakız kumpasını bilmeyenler için bu maddelerin ayrıntılısı şurada okuyabilirsiniz: 

akepe'nin suçları