18 Kasım 2023 Cumartesi

AMPUL PARTİSİ İLK KEZ BİR İŞE YARADI

 

Evet sonunda AKP'nin yani Tayyip'in işe yaradığı bir şey oldu: Memleketteki  agnostik, deist, ateist sayısı iki katına çıktı. 😁😀😀😆😆 Sanırım bunda Tayyip'in  kankası üçkağıtçı Fethullah Gülen yani Fettoş'un da büyük payı var. 

Duamı ediyorum, duyan olur ya da olmaz bilmiyorum. O kadar. Allah ile arama  üçüncü kişileri, şeyhleri, şıhları, tarikatları, tarikatçıları asla sokmuyorum. Hepsi Yallah! Arabistan'a! 


15 Kasım 2023 Çarşamba

AYYYY, BOZDUR BOZDUR HARCA

 Ampul hükümeti, emeklilere 5000 TL ikramiye vermiş. (Dul ve yetimlere daha az) 

Dünden beri düşünüyorum ne yapayım? Maldivler'de tatile mi çıksam?

Bakın burası Maldivler. 


 Vaz geçtim. Burası deprem bölgesidir. Tsunami filan.  

Burası da Norveç


Bence burası daha güzel. Fiyortlar filan, oh mis. 
Zaten çok sıcağı sevmem. Ay yoksa Paris'i mi görsem?
Ooooo Şanzelize....

Kalan parayla sıfır bilgisayar alırım 😂😂😂😂  Aman ne hayal kurdum ne hayal. Karar veremiyorum.  

Aklımdan geçen aslında şu: Sen al o ikramiyeyi, münasip...........................

12 Kasım 2023 Pazar

SEVGİ PITIRCIĞI TANRI'MIZ

 


Hep yazıyorum, belki sık sık yazarsam bir kişi bile olsa uykudan uyanır. Ne diyordum hep yazıyorum sevgi pıtırcığı, sonsuz merhametli (!) bir yaratıcı varmış ve bu videodaki canlıyı yaratmış, onun hapur hupur afiyetle yediği zavallıyı da yaratmış. Zaten o ötekini yesin de hayatta kalsın diye yaratmış. İstese bu sevgi pıtırcığı, sonsuz merhametli (!) Tanrı, her canlıyı otobur da yaratabilirdi ama niyeyse yaratmamış. Şimdi gel de şu zavallı sıpanın annesine (sanırım yavru bir sıpayı yedi) " Bu dünyayı sevgi pıtırcığı, sonsuz merhametli bir Tanrı yarattı" de! Sizce inanır mı? 

10 Kasım 2023 Cuma

ÖLÜMSÜZLÜĞÜN BEDENLE İLGİSİ YOKTUR

Herkes toprak olur ama herkes ölümünden 85 yıl da geçse, 90 yıl da geçse, özlemle hatırlanmaz.


Anneleri, babaları bile ancak evlatları, akrabaları yaşadıkça hatırlarlar onlar da ölünce anacak, mezarına gidecek, bir çiçek bırakacak kimsesi kalmaz.

O yüzden Atatürk tektir. Bu dünyada çok devrimci lider geçti. Lenin, Che Guera, Fidel Castro, Mao. Hiçbiri Atatürk kadar sevilmedi. Atatürk'ümüz tektir. Sadece vatanımızı, milletimizi düşmanlardan kurtarmakla ve devrim yapmakla kalmadı, şapkamızdan ayakkabımıza, alfabemizden, geometri kitabımıza, dil bilimci gibi dil bilimiyle ilgilendi, insandan sayılmayan kadınlara haklarını verdi. Olmasaydı şimdi üç kez "Boş ol" denilip it gibi (köpeklerden özür) kapı önüne atılacaklar, 9, 10 yaşında 50 yaşındaki heriflerle evlendirileceklerdi.

Para, pul umurunda değildi. Koysun yanına rakısını, leblesini,  denizi seyretsin, sevdiği kadını düşünsün, güzel bir aşk şarkısı dinlesin gramofonda. Mutlu olmaya yetiyordu. 

Olmasaydı halifeliği kaldırmaz, padişahlığı kaldırmaz, "Halife de benim, padişah da benim" der servet yapardı. Tersine çağdaş dünyaya yakışmayan, çağdaş dünyada yeri olmayan bu iki şeyi de attı.

Halkına ASLA YALAN SÖYLEMEDİ. Dün dediğini, ertesi gün tam tersini yapmadı. Çarşamba söylediğini, perşembe inkâr etmedi.

Böyle yalansız, riyasız, içi bir, dışı bir olduğu için, yüzünde kin, nefret yok, içinin güzelliği yüzüne yansıyor hep. Bak bak doyamıyorsun, ne yakışıklı, ne güzel insan yahu diyorsun. Hollywood yıldızı gibi. 

O yüzden de Atatürk her zaman sevilecek, sayılacak, her ölüm yıldönümünde saygı duruşunda bulunulacak.  

Sana gelince  onun tam tersi olduğundan kin, nefret dolu ekşi suratın ekrana gelince kanal değiştiriyoruz, "Geldi yine tipini ........m" diyoruz. Öldüğünde - umarım ölmeden önce epey ama epey sürünürsün- palazladığın hırsızlar, uyuşturucu baronları, kaçakçılar, vatan hainleri, Fettoşgiller, tarikatgiller seni anında satacaklar ve 15 Temmuz'daki şeytani planın ortaya çıkacak.  Bu hayatta yargılanmaktan yırtsan bile gıyabında illa ki bir gün vatan hainliğinden yargılanacaksın. 

Hırsızlıkla edindiğin servetinin miktarı da tıpkı Erbakan gibi, oğulların, kızların, damatların "Babamızın mirasını bizden kaçırıyolaaa!" diye birbirine girince anlaşılacak. Hepsi birbirini mahkemeye verecek.

Ülkenin yarısı arkandan " Atatürk'ün kurtardığı topraklarımızı 72 milletten  psikopat, hırsız, arsız, katil, hapishane kaçkını, teröristle topsuz, tüfeksiz işgal ettirdi vatan haini or....pu çocuğu" diyecek. Şu anda da diyor zaten. Mezarına giden 10 - 15 kişi olursa sevin. Bak Menderes'e, bak Özal'a, bak Demirel'e kaç kişi gidiyor mezarlarına?  

Vatan kurtaran halaskârgazi olmak kolay değildir ama vatan haini olmak kolaydır. Senin gibi açgözlü,  paragöz, üç kuruşa beş takla atacak olmak yeterli.  İsim vermedim yarası olan gocunsun. İsim vermedim ama herkes kimden bahsettiğimi anlayacak zira o kadar kötüsün işte. Sen, Darth Vader gibi, ülkeye kötülük yaptıkça, Atatürk'ü daha da özlüyoruz, kıymetini daha da anlıyoruz. 

6 Kasım 2023 Pazartesi

İZAHI OLMAYAN ŞEYİN MİZAHI OLUR

 


Teşekkürler Ateist TV. Ben henüz ateist olmadım deistim. Yani bir yaratıcıya inanıyorum ama 4.300 dinin tekine bile inanmıyorum tabii kendi gördükleri halüsinasyonlara kendileri inanan, paranoya, şizofreni, bipolar bozukluk, epilepsi  hastası üçkağıtçı peygamberlere de. (Not: Videoda Meryem yerine Mary diyor. İngilizce Mary'yi biz Meryem'e dönüştürmüşüz)

Zavallı Meryem'e gelince, efsanelerde (tüm dinler zaten masal, rivayet, efsanedir) böyle bir şey olduysa zavallı, büyük ihtimalle sapık yakın akraba tecavüzü kurbanıdır. O yıllarda DNA testi olsaydı zavallı kızcağıza bunu yapan sapık bulunurdu. Saftirik insanları nasıl da kandırmışlar. Günümüzde bile saftirik insanlar bir telefonla paralarını dolandırıcılara kaptırmıyorlar mı? İnsanları dinle kandırmak çok kolay.

3 Kasım 2023 Cuma

FİLİSTİN, İSRAİL, GAZZE

 Geçenlerde Twitter'da  kendini çok akıllı ve her şeyi en iyi kendisinin bildiğini sanan ismi lâzım değil biri demiş ki, "Gazze'ye acımıyorlar." Bugün bu konuda içimi dökeceğim. Siyasi konular insanları sıkar o yüzden araya bir şeyler çizmeye çalıştım. 

Şimdi benim bu konudaki fikrim şu: 

Filistin ve İsrail denen iki devlet 75 yıldır savaşıyorlar.

Bir 75 yıl daha savaşırlar.

Ben 6 yaşındaydım gazeteler, dönemin Hayat Mecmuası bunların birbirini boğazladığını yazardı. 65 yaşındayım hâlâ savaşıyorlar. 

Birleşmiş Milletler bunlara 75 yıldır bir çözüm bulamamış. Ben mi bulacağım? 

En önemlisi Hamas denen terör örgütü müzik festivaline paraşütlerle basıp, dans eden insanlara katliam yaparken bu işin sonunda İsrail'in öç almak için misliyle katliam yapacağını bilmiyor muydu? Biliyordu. Bile bile bunu yaptı. Yani bunlar manyak; kendi halkının ölmesini istiyor. Kendi halkına acımıyor.  

Gazze'ye acımaya gelince,  herkes acıyor ama acımak çözüm değil.  Ayrıca, kendi ülkesi acınacak halde olanlar ne yapsın? Daha geçen gün bir üniversite öğrencisi geçim sıkıntısından okulun yemekhanesinde kendini astı. Atanamayan öğretmen inşaattan düşüp öldü. Bunlar kendi vatandaşımız acıyan var mı? Ha bir de Mehmetçik Gazze'ye gitsinmiş. Oldu canım. Mehmetçik de senin babanın uşağıydı zaten. Kendin git çok istiyorsan. Aha orada Gazze. 


Şimdi bunlar neden bu haldeler diye kendime soruyorum. Birazcık tarih bilgimi yokladım:

ORTA DOĞU ARAP DEVLETLERİNİN BENZER GEÇMİŞİ

Orta Doğu'da ne Filisitin, ne İsrail, ne Irak vardı. Hepsi aşiretti. Hepsi birbiriyle kavgalıydı. Hepsi sömürgeydi. Suriye de sömürgeydi, Irak da, Filistin de. Ta, seneler, seneler, yıllar önce, İngilizler, Orta Doğu'ya geliyor. Bakıyorlar ki, her yer PETROL. Dinci Araplara bakıyorlar. Ne görsünler?


AAA! YAHU BUNLARI BİR ARADA TUTAN 
TEK ŞEY PARA, ALTIN.

Böyle diyen de filmlere konu olan Arabistanlı Lawrence isimli İngiliz casus.  O zamandan beri İngilizler, Amerikalılar dincileri en iyi dinle ve parayla kandırıldığını keşfetmişler. Bak: Fethullah Gülen, bak zort tarikatı, zart tarikatı, zurt tarikatı. Hepsi niye milyonluk arabalarda geziyorlar sanıyorsunuz?

Neyse o yıllarda Osmanlı egemenliği altındaki Araplara bol altın verince, hemen Osmanlı'yı satıyor, ayaklanıyorlar. Arap Şerif Hüseyin ile Mısır'daki İngiliz Yüksek Komiseri Sör Henry MacMahon arasındaki mektuplaşmalarda hepsi yazıyor. Şerif Hüseyin isyanın başı.

İngilizler böylece Orta Doğu ülkelerini teker teker sömürge yapıyorlar. Şu anda FİLİSTİN dediğiniz topraklar da önce Osmanlı, sonra İng. Fransız ve daha sonra İngiliz egemenliği yani sömürgesi altındaydı. Malum Yahudiler ile de aynı bölgeyi paylaşamıyorlardı. İsrail de o topraklarda kurulunca birbirleriyle sürekli savaşmaya başladılar. 

Filistin denen uyduruk şeyin
bayrağı buydu. Bildiğiniz İngiliz kuklası.

Yine bir İngiliz, Gertrude Bell, "Bu Irak yönetilemeyecek kadar parçalanmış bir toplum, % 75 'i aşiret, hepsi de birbiriyle kavgalı! " diye yazıyor.  Biz burayı Hindistan gibi sömürürüz" diyorlar. Irak'ın para birimi Rubi oluyor (Hint parası). Hindistan'da Hintli polisler filan getiriyorlar! 

Ne kadar Arap toplum varsa bunlara uyduruktan bayrakları bile İngilizler tasarlıyor. Tasarlayanın adı da belli: Mark Sykes. 


ALIN SiZE BAYRAK, ARTIK DEVLET OLDUNUZ. 


Google'da İngiliz tasarımı Arap bayrakları yazın 300 tane resim gelir.
Bana inanmıyorsanız diye yazdım. Koymamışlar Libya bayrağı da böyle.

Velhasıl, bunlar para için İngilizlere sömürge oluyorlar. Arada akılları başlarına gelip daha doğrusu İngilizler bir şeyhi borcundan dolayı hapsedince İngilizlere isyan ediyorlar. Bir yıl sürüyor isyan. Mesela Irak'ta öyle olmuş. Bunları yöneten Arnold Wilson gitmiş, yerine başka bir İngiliz Percy Cox geliyor. O da kukla bir yönetici atıyor. (Kral Faysal) Hikayenin sonunu hepimiz gördük. Uyduruk devlet olmanın sonunda ABD ve Batı, "Size demokrasi, özgürlük getireceğiz" diyerek Irak'ı topla, tüfekle, uçakla işgal etti. Çökertti. Şu anda Irak diye bir ülke yok. Vatandaşı da "ABD bizi kandırdı, kendimiz ettik, kendimiz bulduk" diye ağlaşıyor. Aynısı Libya için de geçerli. Filistinliler de para için topraklarını vaktiyle İsrail'e sattılar. Şimdi ağlaşıyorlar. 

Bildiğiniz üzere Osmanlı padişahları da tıpkı Araplar gibi altın, para düşkünüydü. Borç içinde kalıp çöküp, 1. Dünya Savaşı sonunda Sevr ile İngilizler, İtalyanlar, Fransızlar, Yunanlılar tarafında işgal edilince, karşı koymadılar. Mustafa Kemal Atatürk olmasaydı bizim de İngilizlerin çizdiği bir bayrağımız olacak ve şimdi sömürge olacaktık ama Sarı Paşa' mız İngilizlere alttaki cevabı verdi😂


S....TİR GİT, BİZİM BAYRAĞIMIZ VAR.

Atatürk, sağlığında bu Arapları iyi tanımış ve "Ben ölünce sakın Arapların kendi içlerindeki kavgalara, savaşlara bulaşmayın" demiş. E, akıllı adam. Gazze konusunda Atatürk ne dediyse o diyorum. Beni ilgilendirmiyor. Birleşmiş Milletler var. Bir işe yarasın o ilgilensin. Ukrayna'da da savaş var, Yemen'de yıllardır bebekler, çocuklar öldürüldü, Irak'ta, Libya'da, Suriye'de keza. Gazze'nin ne ayrıcalığı var? Bizim savaşımız değil.  Sosyal medyada okumuşsunuzdur Arabistan dünyanın en büyük müzik festivalini yapıyor. Arapların da umurunda değil. Eee? Benim rahmetli babam dahil 1950'de ta Kore'ye savaşa gittik de ne oldu? 700 küsur şehit! Bir o kadar yaralı, kayıp, esir. Menderes'in Amerika'ya yalakalığı! 

Sonuç: Atatürk gibi biri çıkmadığı için, para, altın düşkünü dinci Araplar İngilizlere sömürge yani uşak olmuşlar. Dolayısıyla başları b...tan çıkmıyor. Laiklik, ulus devlet olmak, dinci olmamak o yüzden önemlidir. Vatandaşları bir arada tutan tek şey altın, para olunca sonunuz da böyle olur. Biz, bir Filistin, bir Irak, bir Mısır, bir Libya, bir Irak, bir Suriye olmadıysak Atatürk sayesinde olmadık. Padişaha kalsa çoktan İngiliz sömürgesiydik. Şimdi Atatürk yok. Sonumuz ne olacak bilemiyorum.  Hüseyin Şerif yoksa, Lawrence yoksa, Tayyip var. Dışarıdan da ithal dinciler, farklı milletlerden insanlar getiriliyor. Bakalım ne olacağız? Ha, o yüzden artık oyum Zafer Partisi'ne. Ankara'da Mansur Yavaş'a oy atarım tabii ki, Ankara AKP'ye geçmesin diye ama ömrüm olursa, genel seçimde Zafer Partisi'ne oy atacağım. CHP maalesef benim için bitmiştir. Bu kadar sığınmacıya laf etmemeleri yetti.