28 Ağustos 2022 Pazar

LAĞIM PATLADI

 DAVA  dedikleri bu:



TÜRBAN dedikleri şu:



DİN dedikleri bu:



Paralar da  uyuşturucu ticaretinden, rüşvetten, vakıflar, Kuran kursları, yurtlardan, onun bunun malına çökmekten, devletin kurumlarını batırmaktan, satmaktan geliyor! Sedat Peker hepsini biliyor e bir çetenin iç yüzünü en iyi vaktiyle o çetenin içinde olanlar bilir.  Ben bilecek değilim ya!

Reza Zarrab ile RÜŞVET -  KARA PARA AKLADIKLARINI,

Burhan Kuzu - Zindaşti, Sedat Peker, Binali Yıldırım'ın  oğlunun gemileri ile 

UYUŞTURUCU TİCARETİ yaptıklarını,

Eski akepe' li Abdüllatif Şener,  "akepe bir siyasi parti değildir, bir saadet zinciri" olduğunu,

Ayakkabı kutuları ile Zehra Taşkesenlioğlu gibi akepeliler ile kaynağı belirsiz SERVETLER içinde yüzdüklerini öğrendik.

20 yıl sonra lağım patladı.  

İsmi pek bilinmeyen danışmanı 180 MİLYON DOLAR yemişse, ismi bilinenleri varın siz düşünün!  (3. 269. 322. 000. 000. 00 TL ediyormuş Google'da baktım)

En tepeden, en diptekine yargılamayanın ta  .................  ...............lar.

Yiyemeyin, boğazınızda kalsın, doktor doktor gezin ama bir işe yaramasın, kanserin en beterine yakalanın, çoluk çocuk kundaktaki bebenizden, torunlarınızdan dahi çıksın. Acırsam namerdim. 

Ben kedimin hastalığı için veteriner kliniğe nasıl para ödeyeceğim diye kara kara düşünür, apartman mantolama borcu için afakanlar basarken siz haramzedeleri yargılamayıp, servetlerine el koymayanları da s........ler.





10 yorum:

  1. bakalım neler olcak seçimde ve seçimden sonra :)

    YanıtlaSil
  2. Zaten biliyorduk. Burunları tıkalı kör gözler yine görmeyecek ne yazık ki. Bunlar yüzde otuzla hâlâ birinci parti!!!! İkinciliğe düşmesi için başka hangi lâğımların patlaması lâzım bilmiyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biliyorduk ama dediğin kör gözler yine görmeyecek. Gerçi bir kısmı kör değil bu çete, onlara da kemik dağıtıyor, kızına, oğluna, kocasına iş buluyor vs. o zaman ne yapsalar da toz kondurmuyorlar. Ben de bilmiyorum canım yaa...:

      Sil
  3. Merhabalar Bücürükveben.
    Lağımın patlayacağı belliydi. Çünkü kanalizasyon şebekesi bu kadar pisliği taşıyıp ana bacaya sevk edecek kapasitede değildi. Lağım tıkandı, basınç arrtı ve sonuç olarak da lağım patladı.

    Abdullatif Şener'i ilk beş yıldan sonra saadet zincirinden ve AKP'den ayrılmasını pek hayra yormamıştım. Abdullatif Şener,1991 Türkiye genel seçimlerinde Refah Partisinden Sivas milletvekili seçilerek siyasete girdi. Necmettin Erbakan başkanlığında kurulan REFAHYOL Hükûmeti'nde Maliye Bakanı olarak görev yaptı. 1998 yılında Refah Partisinin kapatılmasından sonra Fazilet Partisine geçti. 2001 yılında da Fazilet Partisi de kapatıldı. Yani Abdullatif Şener'i daha önceden tanıyorduk. Onun AKP'de devam edemeyeceği belliydi.

    İktidarın durumu, artık "görünen köy" mesabesindedir. Yani kılavuza bile gerek yoktur. Ancak hala ve ille de AKP diyenler varsa, onlar da vebal altındadırlar.
    Paylaşım için teşekkür ederim. Kaleminize ve yüreğinize sağlıklar dilerim.
    Selam ve saygı ile.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Recep Bey, Abdullatif Şener tanıdığım biri değildi önceki partilerini de bilmiyordum. Anlatmanız iyi oldu. Aslında böyle o parti senin, bu parti senin dolaşanlara pek güvenmem ama en azından akepe'nin ne olduğunu çözmüş. Haklısınız, kesinlikle vebal altındadırlar.
      Ben de yorumunuz ve verdiğiniz bilgiler için teşekkür ediyorum. Bil mukabele. Selamlar, saygılar.

      Sil
  4. Üzücü ve düşündürücü olaylar kamuoyunun gündemini meşgul ediyor Müjde Hanım kardeşim.
    Yazılan, çizilenleri Twitterda ve haber sitelerinde herkes okuyor zaten.
    Rüşvet alan her kimse yargılanmalı.
    Bu bataklık anlayışı sona ermeli.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısınız Hüseyin Hocam, bizler okuyoruz da yandaş kanalların haberlerine bazen - tahammül edebilirsem 1 - 2 dakika bakıyorum işte direğe kedi çıkmış, itfaiye gelmiş, inek otoyola gelmiş, filanca falancayı dövmüş, bir tane bile bu haberlerden yok. Umarım sona erer.

      Sil
  5. Ya her seyin farkındayız da yine de duydukça hayret etmekten geri duramıyorum. Bunlar denizde kum tanesi olsa gerek. Arkası yarın daha ürkütücü:( Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısın gerçekten ürkütücü ama bu bizi daha da kararlı yapmalı. Hani rahmetli İnönü demişti ya, bir ülkede namuslular da namussuzlar kadar cesur olmalı. Vatanı bu hırsızlara bırakmamalıyız. Ülkeden çaldıkları, yurt dışındaki servetleri ülkeye geri getirilmeli. ABD öyle yapıyor.
      Sevgiler.

      Sil