17 Haziran 2024 Pazartesi

DİNİ BÜTÜN TÜRBANLI BACIM

 

Her geçen gün 28 Şubat'ın ne kadar haklı, ne kadar isabetli olduğunu bir kez daha anlıyorum. 

Bu ülkeyi de dinciler, türbanlılar düşman işgalinden kurtarmadı. Başta Atatürk, İnönü, Fevzi Çakmak gibi askerler ve onlara inanan samimi dindar Türk halkı kurtardı. Dincilere kalsa şimdi Fransız, İngiliz, Yunan, İtalyan işgali altında sömürge bir ülkeydik. Başımızda da uyduruktan bir padişah daha doğrusu sömürge valisi olacaktı. 

Kurmay zekâsı diye bir şey vardır. Asker, ileriyi görür, geleceği tahmin eder. Kimin ne olduğunu da iyi bilir ve ona göre tedbir alır. 28 Şubat'ta da 

"Aman dinciler, türbanlılar, İmam Hatipliler ülkenin başına gelmesin, yoksa ülkeyi mahvederler"

tahmin ettiler. Tahminleri doğru çıktı. Bir İmam Hatipli, zır cahil dincinin yüzünden ülke bu hale geldi.

 

 

6 yorum:

  1. yuh pes yani nasıl sığdırmış onları :)

    YanıtlaSil
  2. Videoyu iki kez izledim. Peynirleri, çikolataları seçebildim de diğerleri paketlenmiş et mi anlayamadım. Çıkardıkça çıkardı. Nasıl taşımış onca nevaleyi yaa. Ahlak hepten bozulmuş. İnsanda biraz vicdan olur yahu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tam profesyonel. Kesinlikle vicdanı da yok. Alışmış haram yemeye sokakta mikrofon tutsan laiklikten şikayet eder:)

      Sil
  3. Merhabalar.
    Görüşlerinize aynen katılıyorum. Avrupa dediğimiz medeni ülkelerin de dinler var, ama onların ne dinleri ne de dincileri devlet yönetimine asla karışmıyorlar. Herkes kendi işini yapıyor. Bizler ise, hala NAS'lara göre ülke yönetmeye kalkıyoruz. İşimiz de sonumuz da çok kötü olacak! Allah yar ve yardımcımız olsun...
    Selam ve saygılarımla.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Recep Abi,
      Avrupalılar akıllı oldukları için dini kiliseye hapsettiler, rahibe kılıklı tipler tutup siyasi parti kurmuyor, ülkeyi yöneteceğiz demiyor. Rahibelerin yeri manastır, kilise. Bir biz dincilere ülke yönetimini verdik. Sonuç ortada.
      Selamlar, saygılar.

      Sil