18 Aralık 2023 Pazartesi

HUZUR(SUZLUK) İSLAM'da

Beni değil ama milyonlarca insanı yıllarca "Huzur İslam'da" diye uyuttular. İnsanların uyutulduğunun farkına varması zaman alıyor. (Maalesef) Öyle hemen "Bu din denilen şeylerin tümü bizi uyutuyor" diyemiyorlar. Marx bunun farkına varmış ama adamın zekasını o yıllarda IQ testi (zeka testi) icat edilmediğinden bilmesek de, yazdığı 3 koca ciltlik Kapital'den oldukça üstün zekâlı olduğu tahmin edilebilir. (160 IQ olduğunu tahmin ediyorum) 

22 yıldır İslamcı olduğunu, laikliğe karşı olduğunu, Atatürk'e kin duyan, cumhuriyete şöyle bıraksalar rahat rahat sövecek ama kendini gizleyen Tayyip ve onun "ampul partisi" tarafından idare ediliyorsunuz. Bu "ampul" ün en önemli özelliği İslamcı bir parti olması.

Yani, 22 yıl önce biri çıkıp tıpkı "Çiçekçi geldi hanımmmm" der gibi "İslamcı  geldi hanımmm."  dedi ve bunu yediler.

22 yıldır İslamcılar yönetiyor ülkeyi.  Sorun kendinize: 

Huzurlu musunuz? 

Ben huzurlu değilim tam tersine huzursuzum. 22 yıl önce yani bu "İslamcı geldi hanımmm!" cılar ülkeye çökünce bakın ne oldu?

1) TÜRBANLILAR/TAKKELİLER, HIRSIZLAR  HİDAYETE ERDİ

Hidayet derken manevi hidayeti kastetmedim, maddi hidayete erdiler, türbanlı, takkeli olanlar 5 yerden maaş, 10 yerden huzur hakkı, katlar, yatlar almaya, 100.000 Dolarlık çantalar takmaya başladılar.  Sadece türbanlılar, takkeliler değil, İslamcılar yönetime gelince, bankacılar, mankacılar - televizyonda görüyorsunuz - milyonlarca Dolarlık "Saadet Zincirleri" ile hidayete ermişler. Ben anlamıyorum yani zaten banka müdürüsün, cumartesi, pazar tatil, salla başını, al maaşını, neye yetmiyor? 

O yüzden de "Acilen türban takayım"cılar çoğaldı.



2) MÜGE ANLI, TİKTOK VS. GİBİ 
PROGRAMLAR TÜRBANLI AHLAKSIZLARLA, KATİLLERLE
 DOLDU

Alttaki linke tıklayınca  gazete haberi açılıyor. Yalan haber değil, polise intikal etmiş vaka. Müge Anlı programlarında filan da epeyce konuşulmuş. Siz tıklayıp ayrıntılarını okursunuz. 

Kızını kendisini fuhuş yaparken gördüğü için öldürmüş (msn.com)

"İslamcı geldi hanımmm" cıların  başörtüsü = namus iddiası  çöktü.  Müge Anlı'nın ve diğer sabah programlarına, gazete haberlerine bakmak yetiyor.  

3) HASTANELER DAHİL PEK ÇOK KURUM

TARİKATLARA TESLİM EDİLDİ

Fettoş - Fetö - Fethullah Gülen denen  "İslamcı", "dinci" şeyh tu- kaka olduktan sonra yeni şeyhler türedi. Bunlar 12. 000.000 liralık arabalarda geziyorlar, özel köyler inşaa ediyorlar, buralara çocuklarınızı getiriyorlar, müritleri şeyhin yemek artıklarını yiyormuş. Şeyh, Allah gibi bir şey olmuş tövbeler kabul ediyormuş vs. 

Kemal Sunal filmlerinde böyle üçkağıtçılar olurdu, Anadolu'da köylerde hatta şehirlerde de kadınların göbeğine  sihirli sözcükler yazan, o arada salak karıları bol bol taciz eden üçkağıtçılar hep olmuştur. Cehalet ne kadar çoksa, dinci, tarikatçı o kadar çok olur.

Altı yıl tıp okumuş doktoru döverler, ilkokul iki terk sakallı şeyhin göbeklerine yazı yazmasından mutlu olurlar. Belki de şeyhe aşıklardır bilemiyorum. 


4) TSK, TSK OLMAKTAN ÇIKTI

Önce Balyoz, Ergenekon kumpaslarıyla, sonra 15 Temmuz şaibeli olayıyla Türk Silahlı Kuvvetleri yani ordumuz, ordu olmaktan çıktı. Askeri vesayeti sona erdiyoruz bahanesiyle, orduyu hadım ettiler. Öyle bir hale gelmiş ki, Atatürk rozeti takmayı reddeden Atatürk düşmanı subaylar, askeri öğrenciler varmış TSK içinde. 

5)  EKONOMİ ÇÖKTÜ

Bugün bizim kıytırık mahallenin, kıytırık marketinde kestane 200 TL.  (Fotoğraf çekecektim de üşendim) 35 liradan aşağı meyve yok. Canınınız biber dolması istese 45 TL. et, süt, yumurta, yufka, mercimek, pirinç hatta kuru soğan, patates bile ucuz değil. Okulda çocuklar tost yese 50 liraymış! Komşular ayda bir mi banyo yapıyor anlamıyorum ucuz geliyor su faturaları bana 300 'ün üstünde geliyor, altında gelmiyor. Elektrik aynı, doğalgaz Kasım ayı faturam 1.222 TL gelmişti. Üstüme, başıma bir şey almıyorum, eskilerle idare ediyorum. Saç boyatmak lüks oldu. Şükür sigaram, içkim yok arada Mocha Starbucks kahve içeyim diyorum bir poşeti 15 TL! 

6) KEDİLERİMİZİ KESEN

TOPSUZ, TÜFEKSİZ İŞGALCİ, İSTİLACILAR

ÜLKEMİZİ İŞGAL ETTİ

TSK, TSK olmaktan çıkınca, ülkeyi tam rakamını kimsenin bilmediği  sığınmacı işgaline uğradı. Bildiğiniz istila edildik.  Eroinman, keş Afganlar, terörist, potansiyel canlı bomba çarşaflı / sakallı IŞID tipliler,  kendi ülkelerinde hapisten mi kaçtılar? Katil olarak mı aranıyorlar? Tecavüzden, sübyancılıktan mı aranıyorlar? Bilmiyoruz. Afrika'nın balta girmemiş ormanlarından bile ülkeye giriyorlar. Bunlar geldi geleli ekonomi çöktü, kedilerin patileri kesilmeye başlandı! Kızlara tecavüz ediyorlar, öldürüyorlar, hiçbir şey yapmasalar videoya çekiyorlar çünkü kendi ülkelerinde burkalı, çarşaflı olduğundan ömürlerinde kadın, kız görmemişler. 

7)  İNSANLARIN RUH SAĞLIĞI ÇÖKTÜ

Kiraca, ev sahibini, ev sahibi, kiracısını öldürmeye başladı. Otobüs şoförü, yolcuyla birbirine giriyor, kafa göz yarılıyor, anasını öldüren oğullar, çocuğunu kesen babalardan ortalık geçilmiyor. İntihar eden edene, rakamları not etseniz şaşarsınız, toplumca delirdik! Bakın şu an işte bir intihar haberi: 

Samsun'da bir kadın kendisini 12. Kattan attı

Sokakta her an "Senin gözünün üstünde niye kaş var?" diye saldırabilirler. Sebebi insanlar pahalılık, sığınmacı istilasına ses çıkartamıyorlar, Tayyip'e  gık diyemiyorlar, "Şimdi Silivri soğuktur" esprisi çoğu vatandaşın gözünü korkutmuş. Tayyip'e gık diyemeyince, hıncını otobüş şoföründen, marketin canı burnundaki kasiyerinden, kaldırımdaki kadından alıyor. Aslında Tayyip yolda karşısına çıksa, ağzını burnunu dağıtacak ama yapamıyor. 

UZUN LAFIN KISASI

Ülkeyi 20 yıldır İslamcı geldi hanımmm yönetiyor. Huzur gitti. Huzursuzluk ve hırsızlık geldi. Ahlaksızlık, fuhuş tavan yaptı. Ekonomi, tarım, TSK derken koca ülke çöktü, ülke. 

İslam = Para diyenler türedi.

İslam'da huzur olsaydı,  Afganistan, Irak, İran, Suudi Arabistan (güya kutsal topraklar) gibi ülkelerden millet denizlerde boğulma pahasına, bebeğini, çocuğunu alıp, Hristiyan, laik, Noel kutlanan, sokaklarda su gibi içki içilen, eşcinsellerin evlenebildiği ülkelere kaçmazdı. Bu insanlar yanlarına eşyalarını bile alamadan niye Hristiyan, laik ülkelere kaçıyorlar? Hani huzur İslam'daydı? 

Bir tane huzurlu İslam ülkesi gösterin bana. Eskiden bizdik çünkü o zaman laik yöneticiler, Atatürkçü yöneticiler vardı başımızda, dinciler, tarikatçılar yoktu. O yüzden huzurlu bir İslam ülkesiydik. Şimdi biz de huzursuz İslam ülkeleri arasına girdik.

Şeyhin yok artığını yiyen, yok sidiğini içen, yok sümüklü mendilini koklayanlardan ne kendisine, çocuğuna, ne ailesine, ne ülkeye, ne dünyaya hayır gelir. Bunlar zeka özürlülüktür, sonu sefalettir.  Tarikatçılara elinizi verirseniz, kolunuzu kaptırırsınız, çocuğunuzu da .....ikerler benden söylemesi.  Sizi de öldürüp gömerler aileniz bulamaz. Ben gençtim, o zaman internet yok, her evde bilgisayar yok, o kara çarşaflı Hizbullahçı denen karıların evlerinin betonlarından işkenceyle, domuz bağıyla öldürülüp gömülmüş kadın, erkek cesetleri çıktı. Her akşam tüm Türkiye televizyonda haberlerde bunları KORKU FİLMİ izler gibi gördü. Şimdi aynı Hizbullahçılar ülkenin meclisine girmiş. On yıl, yirmi yıl sonra çocuklarınıza, torunlarınıza neler olacak Allah bilir. (Ha, Allah karışmıyor sahi o da ayrı)

SONUÇ:

İslam = Huzur(SUZLUK)tur. 


10 yorum:

  1. Merhabalar.
    AKP, 24 Haziran 2018 yılında “Başkanlık sistemi”nin yasal çerçevesini oylatarak, iktidarların seçimle değiştiği parlamenter sistemin tabutuna son çiviyi de çaktı ve böylece otoriter parti-devlet rejimi resmen yürürlüğe girmiş oldu. Yani atı alan Üsküdar'ı geçti. Geçmiş olsun!

    Dünyanın en namussuz, en tehlikeli insanları, kurtla bir olup kuzuyu yedikten sonra çobanla oturup kuzuya ağlayan münafıklardır. Dinsizlerden daha zararlıdır bu taife. Bu sahte ve bukalemun insanları her yerde görebilirsiniz Özü sözü bir olmayanlar, hem kurttan hem çobandan yana görünüp menfaat sağlayanlar dünyanın en şarlatan, en deni beşerleridir. İnanmış görünüp fakat inanmayanlar, milletten yana görünüp zalim güçlerle al takke ver külah edenler, kuzuyu yiyen kurttan daha adidirler.

    Biz, kuzuları kurtlar tarafından yenen mazlum ve mazrur çobanlar ne zaman uyanacağız?
    Selam ve saygılarımla.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Recep Bey,
      Öyle bir uyku ki, uyanacaklarını hiç zannetmiyorum zira uyanmaları zeka düzeylerine bağlı. Akraba evliliği, yetersiz beslenme, kötü beslenme (sırf bulgur, makarna, bazlama, tarhana çorbası), okulda mantık dersi vs. almama (o da çok önemli mantık adı üstünde olaylardan mantıklı sonuçlar çıkarabilmeyi öğretir)gibi nedenlerle ve genetik olarak ülkenin zeka ortalaması bir Rus, bir İsveçli, bir Finlandiyalıdan çok geri olduğundan neler yaşasalar da uyanmazlar. Zekaları uyanmalarına yetmez, uyanacak zekaya sahip değiller ve asla olamayacaklar.
      Teşekkür ediyorum yorumunuz için.
      Selamlar, saygılar.

      Sil
  2. Merhabalar.
    "22 yıldır İslamcılar yönetiyor ülkeyi. Sorun kendinize: Huzurlu musunuz?"
    Hayır, huzurlu değilim. Huzurdan bahsetmek şöyle dursun; bizler işlemediğimiz bir cürümden dolayı müebbet hüküm giymiş, hapishanede yatan bir mahkumdan farkımız kalmadı.
    Huzuru kim kaybetti de biz bulacağız? Huzur kelimesiyle karşılaştığım her zaman hemen aklıma Ferdi Tayfur'un "Huzurum Kalmadı" şarkısı gelir aklıma.
    Selam ve saygılarımla.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aklı başında insanlar bu ülkede huzurlu olamazlar zaten. Çok teşekkürler. Selamlar, saygılar.

      Sil
  3. Merhabalar.
    Aslında İslam dinini doğru dürüst güvenilir kaynaklardan araştırdığımız da; karşımıza gerçekten dünya ve ahiret mutluluğunu bahşeden bir din çıkıyor. Lakin, otoriter parti-devlet rejimini tesis ederek iktidardaki yerini sağlamlaştıran ve sittin sene de iktidarda kalacak olan AKP kurmayları, bu duruma gelmelerini Müslümanları kandırarak, aldatarak, ikili oynayarak, kurtla kuzuyu yiyip, çobanla birlikte kuzuya ağlayarak gelmişlerdir.

    Biz, kuzuları kurtlar tarafından yenen mazlum ve mazrur çobanlar ne zaman uyanırsak, o zaman bu zulümden kurtulabileceğiz. Aksi halde bu süreç sittinsene böyle devam eder.
    Selam ve saygılarımla.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dinlere inananları, dinle kandırmak kadar kolay bir şey yoktur bu dünyada. Hristiyan'ı Hristiyanlık dini ile, Müslüman'ı İslam diniyle, filan din mensubunu o dinle kandırmak kadar çok kolay. O yüzden kandırılmaya devam edecekler.
      Tekrar teşekkür ediyorum yorumlarınıza. Selamlar, saygılar.

      Sil
  4. Huzur diye bir şey kalmadı. Eski halimize dönebilecek miyiz, hiç bilmiyorum. Çok çok zor. Dönsek bile yaş almış bizim gibiler görmez gibi geliyor bana. Olan, kandırılmışların yanında kanmamış olana da oluyor. Aklını kullanamayan, aklını kullanandan çoksa bir ülkede, o ülkeden ne hayır gelir...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 28 Şubatçılardan gün gelecek millet ağlayarak özür dileyecek. Bunlar olmasın diye ta o zamandan tedbir almışlardı. Sen yine gençsin canım ama ben 65 oldum göremem herhalde. İnşallah sen ve daha gençler görürler. Yorumun için teşekkür ediyorum.

      Sil
  5. adalet, eğitim, hukuk, ekonomi, en fenaları :)

    YanıtlaSil