27 Temmuz 2024 Cumartesi

DÜŞMAN AŞIKLAR 39 - ÇİĞDEM' in SONU

Yeşil gözlü müdür - ki, artık hapishane müdürü değil Milli İstihbarat Teşkilatı' nda üst düzey bir görevdeydi- öyle olunca bir telefonla Çiğdem'in tüm bilgilerine ulaştı. Ekranında kadının instagram sayfası açıktı. Bol bol bornozlu, SPA'lı, köpükler içinde selfiler çekmişti. Eliyle çenesini sıvazladı ve kendi kendine

"Demek küvette selfi çekmeyi seviyorsun Çiğdem Hanım. Hmm...işte bu çok iyi." diye mırıldandı.



Çiğdem, beyaz Afyon mermeri şık banyosuna girdi, mumları ve tütsüleri yaktı, küveti sıcak suyla doldurdu, vanilyalı banyo köpüğüyle köpürttü, içine güllü banyo tuzu, lavanta esansı, yasemin esansı döktü.

"Mmmmm! Lüküs hayattt, lüküs hayaatt...ha, haayt! Ne güzel şantaj yaptım ama..."

diyerek vanilya, gül, lavanta ve yasemin kokularını içine çekti. Küvete uzandı. Gözlerini yumdu. Aynı anda, karanlık caddede, siyahlar giyinmiş, kapüşonunu takmış bir adam, ağzını kulaklığının mikrofonuna yanaştırarak:

"Eve yaklaştım."

dedi. Daha önceden birkaç adama uzaktan villanın internetini bozdurmuş ve o bahaneyle eve soktuğu iki adamından biri Çiğdem'in hizmetçisini meşgul ederken, öteki başarıyla gizli kameraları evin birçok yerine yerleştirmişti. Günlerdir haberi olmadan bir minibüs içinden kadının ve çalışan hizmetli kızın her hareketini izliyorlardı. Hangi gün banyoya girdiğini dahi biliyorlardı.

Bilgisayar başındaki hacker,

"Tamamdır. Bizimki dışında kameralar ve kapının şifreleri devre dışı. Hizmetli kız mutfakta. Hedef banyoda ama telefonunu almadı."

dedi. 

"Anlaşıldı, daha iyi, eve giriyorum" diyen Tarık, az sonra içerideydi. Kadının cep telefonu ve şarj aleti masanın üzerinde duruyordu eldivenli eliyle önce telefonu aldı ve özel dedektifle ilgili tüm mesajları ve rehberdeki 'dedektif' kaydını sildi. Hızlı hızlı yukarı çıktı. Banyo kapısını araladı. Çiğdem'in arkası ona dönüktü ve şarkı söylüyordu:

"Eninde sonunda benim olacaksın Mehmet Foçalıııı...
Sevgiyi, aşkı bende bulacaksın Mehmet Foçalııı..."

Sonra panikle ciyakladı"

"A! Telefonumu unutmuşum! Ay! Nasıl unuttum? Mutluluktan herhalde. Ha, ha, haay!"

Eldivenli eller, şarj aletini prize soktu, küvetin yanına yaklaştı ve telefonu suya bıraktı. Cızırtılar, kıvılcımlar çıktı! Çiğdem ne olduğunu bile anlamadan son nefesini verdi. Eski hapishane müdürü sonuçtan emin olmak için biraz bekledi.

" Masum insanların hayatlarını mahvetmek istemenin bedeli Çiğdem hanım."

diyerek çıktı. Kulaklıktaki ses

"Kız yukarı çıkıyor!"

diye uyardı. Hizmetli kız, elinde yumuşacık havlular, oraya doğru geliyordu. Adam, hemen yan odaya saklandı, nefesini tuttu. Kızcağız, banyonun kapısını tıklattı.

" Havlularınızı getirdim Çiğdem hanım"

Cevap gelmeyince içeri girdi.

"Aaaaaaaaaaa! Çiğdem hanım! İmdaaat!"

Küvetin kenarında bir kısmı kömüre dönüşmüş, yanmış telefonu ve şarj kablosunu gören kız, hıçkırarak, kekeleyerek,  112'yi ararken, Tarık, arabasına binmişti bile.

Vaktiyle, polise bilgi sağladığı için uyuşturucu baronlarının infaz etmesinden kurtarıp, iyi bir üniversitede bilgisayar mühendisliğinde okuttuğu, her karşılaştıklarında elinden öpüp, "Hayatımı size borçluyum Tarık amca." dediği genç, bir bilgisayar dehasıydı. Hepi topu, 10 dakikada hallolmuştu. Sormamıştı bile, Niye? Kim? Ne yapacaksınız? diye. Ona güveni tamdı.

*****
Haberleri izleyenler sunucu

"İnstagram fenomeni Çiğdem Avcı , banyo küvetinde selfi çekmek isterken, telefonunun suya düşmesiyle hayatını kaybetti. Uzmanlar bu tür kazaların sık sık görüldüğünü söyleyerek, cep telefonlarının kesinlikle banyoya sokulmaması konusunda uyarıyorlar. Geçenlerde Rusya'da Anastasia Scherbinina isimli instagram ünlüsü kadın da aynı şekilde hayatını kaybetmişti. "

deyince, Mehmet'in anne ve babası şoke oldular. Yoruldukları için Serap'ın partisinden müsaade isteyip erken ayrılmış ve evlerine gitmişlerdi. Haberi onlar da duydular. Annesi;

"Aaa! Nasıl yani? Çiğdem ölmüş mü?" diye sorunca eşi cevap verdi:

"Öyle dedi hanım. Valla ne yalan söyleyeyim zerre üzülmedim. Allah taksiratını affetsin."

" Ay! Valla bende üzülemedim. Oğlumuz şantajdan kurtuldu; artık Serap'la evlenmesine mani kalmaz."

" Aynen öyle hanım. Her şer'de bir hayır vardır diye boşuna dememişler!"

"Valla öyle. Allah günahlarını affetsin."

"Amin, amin..."

"Dur ben hemen Mehmet'e mesaj atayım. Boşu boşuna felç taklidi yapıp duruyor zavallı."

diyen kadıncağız telefonuna sarıldığında, Serap'ın İNTİKAM PARTİSİ TAM GAZ devam ediyordu. 

2 yorum:

  1. Çiğdem'in cezası çok ağır oldu gibi geldi bana. Beklemiyordum böyle bir son. Tarık Bey, araştırır Çiğdem'i, bir açığını bulur sanıyordum. Okura yani bana sürpriz oldu. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Wattpad'da okurlar da şaşırmıştı:) şu an site kapalı olsa da hatırlıyorum o bölümde gelen yorumları. Demek tüm okurlar aynı fikirde:))) çok teşekkürler canım güzel yorumların için. ♥

      Sil